kova_ 0 Posted February 10, 2010 lol s obzirom da je neven uložio ZNAŠ i sam koliko u svog golfa (PS.daj mi reci kad je zadnji put auto uopće upaljen,a kamoli vožen ) reci koliko se puta na tom brzom golfu raspao mjenjač,a već od kad sam ti rekao nek taj brzi golf stane di god i kad god hoće,ne od semafora do semafora ili po autocesti)... nek se stane sa tvojim isto poznanikom žutim,koji je isto ponešto učinio na svom 190et,moj je serijala PS.hebo te mercedes,usporešuj vw sa olpm i fordom,fiatol,he heeee... ma vw je najvažnija sporedna stvar u životu,od čeg bi mi fušeri živili... vratimo se temi r32 g4,nadam se da budu kakve rege zg 032R netko će dobit po pic**.... na svaki komentar sam se nasmijo do suza... Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted February 10, 2010 Trebao je stavit ZG 0032-R. Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted February 10, 2010 dobro mu stoji bijela boja šalim se...treba nekakve distance iza stavit da izgleda još napuhanije... Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted February 10, 2010 dac, cudi me da nisi napisao, jel to 1.4 sa r32 bodykit-om i bn-pipes auspuhom... :rofl Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 10, 2010 Sviđa mi se...samozatajno izgleda....vuk u janjećoj koži Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted February 10, 2010 Trebao je stavit ZG 0032-R. Stvarno mislis da ta tablica nije vec zauzeta Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted February 10, 2010 Stvarno mislis da ta tablica nije vec zauzeta HAHAHAHA sve kombinacije sa tim 32 R su odavno zauzete ! Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted February 10, 2010 i da hoće ne može Vozilo s registarskom oznakom ZG0032R, marka VOLKSWAGEN, GOLF, R 32 šasija WVWZZZ1KZ6W119489 je na dan 10.02.2010 Vozilo s registarskom oznakom ZG032R, marka VOLKSWAGEN, GOLF, R 32 šasija WVWZZZ1KZ7W043591 je na dan 10.02.2010 Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 10, 2010 Danas me čovjek malo vozao po snijegu i driftao sa g4 R32 biturbo , takav je trebao iz tvornice izaći U blokadi kazaljka dodje do 300km/h... Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted February 10, 2010 Danas me čovjek malo vozao po snijegu i driftao sa g4 R32 biturbo , takav je trebao iz tvornice izaći U blokadi kazaljka dodje do 300km/h... Pic or it didn't happened Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted February 10, 2010 Danas me čovjek malo vozao po snijegu i driftao sa g4 R32 biturbo , takav je trebao iz tvornice izaći U blokadi kazaljka dodje do 300km/h... Ja ti vjerujem mmmmmmmmmmmmmmm Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 10, 2010 Pic or it didn't happened Nije mene vozio 300 jer je malo žešći snijeg bio . Imam filmić od driftanja, koliko sam god pazio da se ne vide tablice , ipak se vide, tako da ništa od filmića... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 10, 2010 (edited) Ja ti vjerujem mmmmmmmmmmmmmmm Znam Edited February 10, 2010 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 10, 2010 Ja ti vjerujem mmmmmmmmmmmmmmm haha....... pik: "i sad nebuš imal mokre gaće....???" Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 10, 2010 ghostrider neki Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted February 10, 2010 j.... pecat .... Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted February 11, 2010 Kod 'njih' registriran su valjda mislili na BiH tako je u BiH ima jedan na prodaju Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted February 11, 2010 ma bez prepirkii... trebaju li kome felge od R32 da prodam I kad smo tu negdje, da li je u njih 5 X 112? 5x100 Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted February 17, 2010 jel došao vlasnik na forum...? Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted February 17, 2010 Neznam. Danas sam vidio auto kod King crossa. Jebeno izgleda... Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted February 18, 2010 jel R32 serijski ima 225 ili 215 18 cola gume? Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted February 20, 2010 lol s obzirom da je neven uložio ZNAŠ i sam koliko u svog golfa (PS.daj mi reci kad je zadnji put auto uopće upaljen,a kamoli vožen ) reci koliko se puta na tom brzom golfu raspao mjenjač,a već od kad sam ti rekao nek taj brzi golf stane di god i kad god hoće,ne od semafora do semafora ili po autocesti)... nek se stane sa tvojim isto poznanikom žutim,koji je isto ponešto učinio na svom 190et,moj je serijala PS.hebo te mercedes,usporešuj vw sa olpm i fordom,fiatol,he heeee... ma vw je najvažnija sporedna stvar u životu,od čeg bi mi fušeri živili... vratimo se temi r32 g4,nadam se da budu kakve rege zg 032R lol... upaljen je bio prije 2 dana... vožen neće ni biti dok snijeg ne okopni Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted February 20, 2010 9 stranica zbog R32 cetvorke :bravo Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted February 20, 2010 lol... upaljen je bio prije 2 dana... vožen neće ni biti dok snijeg ne okopni Share this post Link to post Share on other sites