Guest Tomo25 Posted January 28, 2010 20 minuta besplatnih razgovora unutar VIP mreze +4mj po 20 minuta besplatnih razgovora +50% vrijednosti unesenog bona """"""BONUS 2000KN TREBA AKTIVIRATI DO 31.01.2010.""""""" Brojevi su zapakirani imam 2 komada Cijena 30kn po komadu Kontakt na PM ili sms-om na 092/23 33 494 Share this post Link to post Share on other sites
BoKi_vrb 0 Posted January 28, 2010 zanima ma aj mi se javi na p.m. Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 29, 2010 To oni sta su se dijelili besplatno ? Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted January 29, 2010 pise na njima na paketu kad se otvori ako jesu... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomo25 Posted January 29, 2010 (edited) Ja sam ih dobio u jednoj zamjeni skupa s mobitelom koji sam bio uzeo tak da nemam pojma iskreno i sta ako jesu?! Edited January 29, 2010 by Tomo25 Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 29, 2010 Ja sam ih dobio u jednoj zamjeni skupa s mobitelom koji sam bio uzeo tak da nemam pojma iskreno i sta ako jesu?! pa ono gle neznam kak ti ali ako je gospođica dijelila to nema dugo po parkovima u HR i neznam gdje i ond aic to prodavat pa iskreno neznam svako ima svoje misljenej Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomo25 Posted January 29, 2010 Sve 5 kuzim sta mislis. Da su se djelili neznam,iskreno,dobio sam ih uz mob koji sam uzeo pod racun i netrebaju mi pa rekoh prodat cu ih da nestoje...a ako se neprodaju nek stoje u ladici tako da... Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 29, 2010 Sve 5 kuzim sta mislis. Da su se djelili neznam,iskreno,dobio sam ih uz mob koji sam uzeo pod racun i netrebaju mi pa rekoh prodat cu ih da nestoje...a ako se neprodaju nek stoje u ladici tako da... gle nisam reko da su to ti nemoj se ljutit samo pitam nista lose ako treba slikam ti ja taj free da vidis Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomo25 Posted January 30, 2010 Ma neljutim se pa sta bi se ljutio Pa ak ti nije bed uslikaj pa stavi tu da vidim kak izgledaju ti besplatni Share this post Link to post Share on other sites