1 1
Mrle

Alnaser od dizela

Recommended Posts

Trebao bih neki jaci alnaser od ovog sa 16v pa me zanima jel moze to sa nekog dizela i koji bi bio najbolji.

Motor je 9A a getriba 2y i alnaser se vida na 2 vide.

Stavio bi bateriju 72 Ah sad novu ... jel to dovoljno?

Trebao bih neki jaci alnaser od ovog sa 16v pa me zanima jel moze to sa nekog dizela i koji bi bio najbolji.

Motor je 9A a getriba 2y i alnaser se vida na 2 vide.

Stavio bi bateriju 72 Ah sad novu ... jel to dovoljno?

Zašto bi ga mjenjao? Što se dešava?

moze vec san ti reka.

tako je marku na kecu 16v :palacg

A od kojeg dizela ti je brat stavija, zaboravija sam <_< ?

Tesko mi vrti ovu kompresiju ovaj od 16v, to mi je problem.

pazi ako stavis akumulator od 72Ah, da ti alternator moze napuniti to, jer ako puni samo 55, unistavas akumulator bezveze....

A od kojeg dizela ti je brat stavija, zaboravija sam <_< ?

Tesko mi vrti ovu kompresiju ovaj od 16v, to mi je problem.

to mi je malo čudno, ja imam od običnog Gti-a na 16v i vrti bez problema..naravno, nove su četkice i zupčanik

Najbolje repariraj orginalnog i vrtitz ce ko lud

A Zizz ovo o alternatoru i akumulatoru ti nikako ne stoji alternator mora biti jak onoliko koliko ima potrosaca i koje jacine a ne koliki ima akumulator

u svakom slucaju jaci akumulator je bolji

Ide bez problema od 1.6D-ja sam stavljao na bivši 16v (9A).Tebe vjerovatno kolje brončana piksa u getribi u koju ulazi osovina od anlasera.

Koji su znakovi dotrajalog anlasera?

imam osjecaj da i pored novog akumulatora nekako mi tromije zavergla, a vec odavno se cuje kako nešto zaruži, zastruže sekund nakon što auto upali... jel to vezano uz anlaser?

Koji su znakovi dotrajalog anlasera?

imam osjecaj da i pored novog akumulatora nekako mi tromije zavergla, a vec odavno se cuje kako nešto zaruži, zastruže sekund nakon što auto upali... jel to vezano uz anlaser?

je, vjerovatno četkice i zupčanik

Brončana piksa u getribi.

tako je...ista stvar i kod mene bila na 16V, promijenio sve živo, akomulator, spojeve, kablove, zakretao paljenje, reparirao anlaser, ma čuda, ništa nije pomoglo dok se nije ta pixa riješila - poslje je palio na prvi zub :palacg

Edited by Kazaam

najbolje reparirat ili kupiti od istog,, ovo sa dizela ne treba, sporiji je a i buno jači a to mu ne treba na dizelu je komperija veća od 20 a na benzincu do 10 tako da to nije potrebno

Ako ti je alnaser dolje pogledaj kaj je s četkicma ležajevima i piksom prije nego kupuješ drugog

kolega imal isti problem jednostavno kao da nije dovoljno zavrtil i auto je teže zapalil ali kad se to sredilo pali ko metak

da bi se ta pixa zamjenila, jel treba getriba ići dole?

ne treba,samo anlaser skini i sve ce ti bit jasno,staru razbijes i novu vratis di joj je i misto

1 1