0
smmania

golf 2

Recommended Posts

evo imam pozntaog golfa sa kojim stalno problemi ,naci on jedno vrijeme radi normalno pa jedno vrijeme dosta oslabi koda trokira i pocne mi cukat ,promijenio sam svijecice nove i ista stvar ,karb kako god nastelam me pocne isto zajebavat prvo radi kako treba pa jednostavno pocne troksat ,do cega bi moglo bit. 1.6 benzin pierburg 2e golf 2 :palacd prodat cu ovog golfa stvarno me razocaro

miriše na karburator... :)

Kad trokira jel trokira kroz cjele okretaje il?

Probaj s onim sprejom za ciscenje karb.,upalis pustis ta se ugrije i cili sprej potrosis na njega,makni kutiju od filtera i direkt u karb spricaj,ja sam proba i ima koristi :palacg

da je struja onda bi trokirao i na vecim okretajima... jos vise...

Tu te karb hebe ja mislim...

Kad je hladan jel radi ok il nema sauga. Kad se ugrije dal dimi crno na auspuh...

Guest vg-mario

dali ti se to dogada i kad je hladan i topao motor... sigurno je karb provjeri sve vakume i onaj sta ide iz usisne u bubanj pogotovo on se zna od topline shebat ....

bok .. vidim imas problema sa dujom,... i ja imam isti takav motor u kecu,... 1.6b,.. karburator,...

karbi te jebe sigurno,.... imas veze karbovi su osijetljivi na vremenska doba,moj je u ljeti radio ko urica dosla zima moral sam ga ustelat,..

kazes probal si ga ustelat na smijesu,al na niskim okretajima radi koda ce se ugasit????

moj savjet,tako ja napravim kada imam isti problem,upalim ga troksa,sa lijevom rukom bacam ga u turazu a sa desnom zatvaram frgu

,tako da napravis vakum u fergazeru,... drzis gas u iberu i ruku na karbi i neka se muci,... vjerovatno je ler dizna se zastopala,tako da probije..

jednom to nije meni upalilo,onda sam dotegno karburator jer je vuko fals zrak,znaci dva serafa na karbu kada skines poklopac sa karbija,,.

sori malo sam se oduzio pisanju ,al volim pomoc,kolegi u nevoji... pozdrav

E ti piebugi samo problemi. Moj trenutno hladan radi na 2 klipa. Bio kod majstora al ga moram ćerat u servis carbova u bl. Nove svećice, kablovi, kapa i opet neće!

evo sve zivo probo uvijek ista stvar i skido karb i sve i uvijek troksa ma zapalit .naci kad naglo stisnem gas koda zacuka par puta ona krene lagano i kad digne okretaje odjednom pocne povlacit ko blesav,karb sam danas skinuo ocistio skinuo ler diznu ispuho ocistio,pregledo crijeva i sve je uredno...je moguce da me zeza filter onaj goriva prije karba i da ga probam uklonit ? ......

sta je ovo pod brojem 2 (znam da je neki vakum al medutim to se moze nes zatezat i opustat medutim to sam nes prcko danas al mi izgleda sve isto

http://www.esvj.be/websites/mk2_golf_jetta...ges/brands5.gif

meni se to isto desavalo na 1.6b...ali sam presao na plin i nikad problema vise sa karbom....samo se plina vise nemogu rijesit.hehhehehehe

kolega s posla ima isti takav problem, 100 majstora čačkalo po motoru i niti jedan nije uspio trajno riješiti problem, čovek je popizdio i sad hoće staviti 1.8 motor.

postoji u opatiji jedan jako dobar majstor za karburatore, a navodno nije skup... ako si zainteresiran, reci pa cu ti nabavit broj.... :palacg

:rolleyes:

smece karbovsko jooooj ...... daj broj molim te pa cu vidjet snjim ... al to bi mi bila druga solucija radi financija sadasnjih .....sutra cu uzet novi filter i probat

tesko da ces ista postic..to kad jednom pocne zajeb.... tesko se slozi. moja preporuka ili mjenjaj motor ili plin...ovako ces samo trosit pare i igrat se eliminacije... nhf....

mislim da znam sta je sad sam uzeo vacum wiring diagram i ja sam danas nes po cijevima cacko i kad sam ih stavio u nezgodni kut neki kod ja pustalo zrak koda je suplje nesto sad idem pogledat .....

Guest Markischa

a najbolje ti je sve iscistit da bude doktorski ko iz apoteke i poslozit nazad i sve te drekove od creva zamjenit i onda nema sta da nevalja, nađes si na netu onu tvornicku postavku leptira i svega ostalog i resetiras ga i onda ce slusat, tako sam ja uvjek radio sa carbovima i nikad nisam imo problema, sad od ovog mono jetronica sam skoro popizdio da idem stavljat carb na auto, al eto uozbiljio se :D

ista stvar i izmjenom crijeva evo sad sam iso djir pravi..... uglavnom posto sam lud i najrade bi sve pocupo ..... zanima me koji motor mi predlazete kad bi se odlucio na swap (vec je unutra 1.6 bio je 1.3 ) iso bi definitivno na injektore ovaj pu al ne onaj truli monopoint

Stavi unutra ABF-a iz golfa 3 i imaš oličan autić ja to imam u svojoj duji i to je to.

pa zamijeni samo frgu , zašto motor ak si s njim zadovoljan

stavi umjesto svog neku starju generaciju rasplinjača bez elektronike

sta mi sve treba ..... kolko bi me izaso jedan takav zahvat za stavit ABF-a

sta se tice frge.... precijenjene su u dobrom stanju a za te novce kupim isti ovakav motor....

Edited by smmania

sta mi sve treba ..... kolko bi me izaso jedan takav zahvat za stavit ABF-a

sta se tice frge.... precijenjene su u dobrom stanju a za te novce kupim isti ovakav motor....

A ko ti ganartira da sa ABF (za kojeg češ dat 700-800 ojera + ruke da ti ga ubaci neko) neče stvarat probleme, probaj staviti drugu frgu ili odi nekom provjerenom majstoru koji će popraviti postojeći.

zanima me sta je ona druga klapnica na karbosu koja se stela odisod na malu vidicu,auto mi dobiva previse goriva vidim na smjesi od svijecica..... di je saraf stelanja minimuma ako je smjesa onaj duguljasti ....jer ako povecam zraj ili ti ga odvidavam auto mi se gasi ... kad ujutrn sjednem u auto radi normalno cim se ugrije troksa...

Guest Markischa

jedan leptir je za cok drugi za gas

men se cini da si ti previse vec sarafio po tom karbosu pa ti zato trokira, odi kod nekog majstora da ti to sve stavi na pocetno stanje.

ovako bezveze vrtit svaki sarafcic koji nađes bez pojma za sto je nece te bas daleko dovest

0