john 0 Posted February 4, 2010 ako ti se vec toliko cacka po tome odi i kupi set za reparaturu(membrane i digtunzi), raskopaj ga dobro operi,propusi sve kanalice od vakuma i na kraju sklopi sve nazad na auto i moli boga da radi jer u protivnom ces morat vozit nekome da se s tim. Share this post Link to post Share on other sites
Guest vg-mario Posted February 4, 2010 imas PM...... velis kad se auto zagrije da trokira..... brijem da ti se zatra previse klapna (ona prva sta je vidis kad skines kuciste filtera) i auto ti ostaje bez zraka trokira dimi crno gasi se i tek kad das vise gasa na vecim okretajima ti primi gas i ne trokira zacukava ...??????? Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted February 6, 2010 slozio danas da ne trokira al je minimum jaaako visok i nemogu ga spustit nikako ... Share this post Link to post Share on other sites
Guest vg-mario Posted February 6, 2010 slozio danas da ne trokira al je minimum jaaako visok i nemogu ga spustit nikako ... jel je klapna bila u pitanju???? mozes je stelat na kucistu u kojem se nalazi feder kojeg zagrijava voda( odsarafis ona tri sarafica krizna i zakreces ga kak ti pase, ako ce te hebat crijeva od vode postoji ti jos jedan saraf sastrane brijem da ti je kljuc 17 i to otpustis za krug ili dva i mozes zakretat zasebno kuciste zasebno taj dio di ti voda ulazi ) tako sam stelo maximum otvaranja klapne kad je hladan i tamo na onom vakumu prednjem nastelas maximum zatvaranja klapne na zagrijano..... Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted February 7, 2010 a bas sam peharinjo totalan , nemogu se usrecit sa ovim trulim golfom nikako .... jucer bio u rijeci kod cure i kod tuša stisnem auto samo cujes ding-dong klon klon ..... (neki metal otpo...... aj sve 5 vozi auto normalno al se malo drugacije cuje pri dodavanju gasa i dodem ja doma skinem sve i vidim da mi fali ljevi onad C noosac auspuha koji drzi ga na bloku , ma baš fino ) ajde ako neko zna cijenu tog smece nek mi javi molim vas..... a sta se tice karba on je razrovan totalno tako da njemu nema spasa danas probo svasta i jednostavno uvijek isti simptomi jednostavno..... al pol zica nit nije u funkiciji na karbu danas sam tek skuzio kad je kasno....ima ko za posudit karb ako prodaje da probam i kupim ako mi sve stima.... Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted February 7, 2010 ma taj nosac nabavis na otpadu,das covjeku za kavu i to je to. Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted February 7, 2010 ma sta ce mi to hrdavo imam i ja jos jedan hrdav al ocu nov ne da mi opet otpadne..... a sta se tice potrosnje je normalno npr baška rijeka cca 75 km ajmo rec 100 kn goriva Share this post Link to post Share on other sites