1 1
vjeko86

Golf 1.6D ne šljakaju kočnice

Recommended Posts

ja sam imao keca 1,6 d JGLD iz 84 i nije ga imao kao i GTD iz 1986.g. a sad neznam

Jedinice ga nisu imale, osim GTI za sto sam siguran i pretpostavljam GTD-a..

Vjeko86 -> Tako znaci, lose ozraceno, a mislio sam da si na to sigurno dobro gledao.. Pakne.. Ma mora sad biti dobar, mislim da ti nece trebati srece :palacg

Edited by Spidey

regulator nemaju duje koje imaju zadnje kocione cilindre fi 14 a to su najcesce bili modeli 13 i 16d svi jaci imaju cilindre fi 17 i regulator sile kocenja

mislim da ovdje treba samo dobro nastelati kocnice i da ce sve biti u redu

to je sve vrlo jednostavno al zavrsno ih treba znati nariktati

osobno kad mjenjam pakne odmah pocnu dobro kociti i nema naknadnog stelanja

cak slozim i kad je dobos jace potrosen tako da onaj konus s jedne strane zadebljam (navarim i pobrusim) i opet bude sve dobro

ajmo dalje nastavlja se seansa dovođenja golfa u ispravno stanje,

nisam htio otvarati novi topic kad je ovaj još svježi,

znači,ne radi mi servo volan,već sam naglasio da je možda stala zbog nedostatka ulja u posudici,jeli to moguće,

e sad jel moguć kvar na onom uređaju koji do kojega idu crijeva iz servo pumpe(to ne znam kako se zove ali pretpostavljam da su nutra klipovi koje tjera ulje iz servo pumpe)

šta bi vi prvo krenili rastavljati,da skidam odmah servo pumpu i nabacim drugu ispravnu(polovnu),pa da probam

i da,jeli valja inino hipenol ulje za taj sistem???

eh još kad bi promjenio naslov topica bilo bi fantastično,hehe,a to ne znam jel se može

dobre vile pomozite :wub:

kakav crni hipenol. Tu ide hidraol ako ces vec od ine...

Pa jel ima ulja u posudici? I koje je boje...

Ako ima onda ides dalje... a to je pumpa...

Vidi stanje kajiša.

kakav crni hipenol. Tu ide hidraol ako ces vec od ine...

Pa jel ima ulja u posudici? I koje je boje...

Ako ima onda ides dalje... a to je pumpa...

Vidi stanje kajiša.

joj da shebo sam se,hidraol je :rolleyes: ,i on je u posudici,ulje sam novo sipao,znači prvo pumpu skidati,

oke :palacg,a remenje sam izmjenjao prije možda 10tkm

Edited by vjeko86

da ne otvaram novu temu,i ovako ih je krcato,pa ću evo biti brz i jednostavan,

znači kako mi nije servo volan radio,danas je promjenjena servo pupa volana,normalno nasipavao ulje za servo

ATFII ili kako već ima oznake, i servo mi radi ( posudica jej puna,tj do mjere ) ,samo mi se javlja čudan zvuk nutra kod volana,nekakvo zujanje,dok stoji i dok se vozim,znači kod skretanja taj zvuk se ne čuje,

sad da li se servo pumpa ipak mora malo ćčuti da radi ili ne???,jel do sada nije imala nikakvih zvukova,

da li je potrebno ozračiti taj sistem ( mislim da nema potrebe ) ali opet da čujem vaše mišljenje

mislim auto star 20 godina i sad da radi kao prvog dana,jedino da se zovem majstorović ;)

ajmo ljudi HEEEEELP

nakon 5km mi je izbilo ulje iz posudice,zašpricalo motorni prostor,

imam osijeća kao da je porokuhalo,normalno ulje cirkulira u posudici,ali i izbija van,posudica je originalna a i čep

do čega bi moglo biti,Prijeglozi si dobrodošli,

HVALA!!!

ako se zapjenilo, izbilo van iz posude i k tome još i pumpa zuji, onda je pumpa

meni je otišla servo pumpa na golf 3, ulje se pjenilo, špricalo iz posude

jedna lagana reparacija pumpe i sve proradilo kako treba

inače se da to osjetit i na volanu, kao da će ponekad auto pobjeći u neku stranu

moja pumpa uopće nije bila radila niti je tjerala ulje,a ova sada tjera i servo mi radi,ali

mi ulje kuha u posudi i sve se bojim da mi ne istopi posudu,jel je vruče jako,

znači najbolje bi bilo uzeti drugu pumpu pa vidjeti,

i kako promjeniti naslov teme, :glavomuzid

najbolje to odmah popravi, nemoj voziti

meni je takoreći ulje zakipilo - em se pjenilo em se dimilo sve kak je bilo vruće.

dao pumpu na reparaciju, ostavio mislim 350 kn za to a dobio i garanciju od nekih godinu dana tako da mi se čini ovo bolja opcija od uzimanja druge pumpe (za koju neznaš kakva je)

je, može se voziti i bez pumpe (ja sam ga tako dotjerao do servisa), samo je teže okretati :plac

1 1