Cramamk2 0 Posted February 3, 2010 (edited) Pod prvo isprika ako sam nekome uzeo sliku a ne zeli da ude na internetu,tocnije na youtueu,i opet isprika jer nisu svi clanovi na videu (kao ni ja) jer bi tako radio video 5 godina,tak me nes bilo puklo pa bezveze iso radit pa saznajte dal ste u videu il ne,ja necu odavat ko nije a ko je:D Linkic: http://www.youtube.com/watch?v=2mlM4wr1jAI Uzivajte! ako sam fulo mjesto za topic molim admine da ga pomaknu di treba EDIT: evo stigo taj drugi bolji dio,rateajte Edited February 3, 2010 by Cramamk2 Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted February 3, 2010 dobra muzika, moze i bolje ali ok je! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 3, 2010 Opet airbrusher.....pa zadavit če te ljudi.....moj auto je vwcc-u trn u oku kvari prosjek i šteti ugledu kluba Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted February 3, 2010 Opet airbrusher.....pa zadavit če te ljudi.....moj auto je vwcc-u trn u oku kvari prosjek i šteti ugledu kluba aj aj administratoru ne kukaj sala mala... Share this post Link to post Share on other sites
Cramamk2 0 Posted February 3, 2010 Radim ja vec sljedeci da izgleda malo zesce samo neznam kad ce bit sve finish:) Share this post Link to post Share on other sites
brane 0 Posted February 3, 2010 Zanimljivo, baš me zanima iduča epizoda! Share this post Link to post Share on other sites
Cramamk2 0 Posted February 3, 2010 eo sad ce za pol sata da se uploda na nas "jubitu" i neda mi se vise to radit,izludio sam nakon 5h blejanja u monitor:D Share this post Link to post Share on other sites
Cramamk2 0 Posted February 3, 2010 (edited) Evo ovaj prvi gore sam izbriso da e kvari gledanje nastavku...uzivajte Ljink: Kvaliteta videa ce se poboljsat kad ga obrade do kraja na youtubeu uzivajte edit: e da i rateajte to da se prije izbaci ljudima da vide Edited February 3, 2010 by Cramamk2 Share this post Link to post Share on other sites
VR6 POWER 0 Posted February 4, 2010 TOMMY-535i nevozi Venta... Share this post Link to post Share on other sites
Cramamk2 0 Posted February 4, 2010 TOMMY-535i nevozi Venta... ma znam,vozi bmw-a al sam naso to pod njegovim topicom u "auti i projekti",mislim da je vozio i da je prije imo drukciji nick Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted February 4, 2010 samo zbog muzike je rejting +++ Share this post Link to post Share on other sites
Cramamk2 0 Posted February 4, 2010 samo zbog muzike je rejting +++ hahahaha Share this post Link to post Share on other sites
TOMMY-535i 0 Posted February 4, 2010 TOMMY-535i nevozi Venta... Hoces uputnicu za KBC Rebro ??? :rotfl Bit ce i kod mene vw pila uskoro...radi se na tome Dobar video...još bolja mjuza...hvala sto si me parkirao kraj Laze Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted February 4, 2010 cim sam vidio da je tommy tagiran pored V(B)lenta mislio sam da sam ja bedast... uglavnom dobar je video... treba nabavii jednu HD kameru i potruditi se josh malo da se prestignu oni ameri sa Dubbers.inc-a Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted February 4, 2010 Hoces uputnicu za KBC Rebro ??? :rotfl Bit ce i kod mene vw pila uskoro...radi se na tome Dobar video...još bolja mjuza...hvala sto si me parkirao kraj Laze Heeee..pizdek budi sretan! Samo zato i vrijedi tvoja EXpila u filmicu Lama- dogovarali smo jedno vrijeme sa Tonchy da uzme na faxu profi kameru pa da snimimo voznju kad idemo na neki meet..Al nekak nije zazivilo.Moramo to odradit kad dode lijepse vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
Cramamk2 0 Posted February 4, 2010 ajme jedva cekam to FAKING bolje vrijeme i da job nadem skoro pa da napokon duju pocnem slagat KAK BOG ZAPOVJEDA a ne tu dangubit doma po kompu i po kavicama visit...sad bi ga rastavio cjelog al neam garazu :angry: al fala bogu ima pizdarijia na tone za slagat tak da mi 2010. nebu dosadna u dvoristu :rotfl pa da i ja napokon budem u kakvom filmicu Share this post Link to post Share on other sites