2 2
bezimeni

PSP u autu

Recommended Posts

e ovako imam novog pola i imam psp pa bi preko njega htio gledat spotove ali neznam di bi ga mogo ucvrstit da ljepo izgleda a opet da mi je na dohvat ruke a i da ostali u autu mogu vidit, evo slika kako to kod mene izgleda i slika psp-a

Pa ako ko ima ideje molio bi za pomoc, Hvala.

http://slike.hr/slike/img2539_31fc5.jpg.html

http://slike.hr/slike/img2535_8eaea.jpg.html

http://slike.hr/slike/img2536_60835.jpg.html

http://slike.hr/slike/img2537_fb1e1.jpg.html

Guest vg-mario

Pa iscupas samo ove usmijerivace od ventilacije i stavis umijesto njih ... salim se naravno...

Pa kolko vidim sa slika nemas bas nekog izbora na armaturi, osim dolje ko mjenjaca na greben ga uvalit u rupu ili si nabavi nes slicno ko sta ima navigacija onaj nosac i zaljepis ga na sofersajbu da mogu gledat i ovi iza

Pa iscupas samo ove usmijerivace od ventilacije i stavis umijesto njih ... salim se naravno...

Pa kolko vidim sa slika nemas bas nekog izbora na armaturi, osim dolje ko mjenjaca na greben ga uvalit u rupu ili si nabavi nes slicno ko sta ima navigacija onaj nosac i zaljepis ga na sofersajbu da mogu gledat i ovi iza

da o tome sam i ja razmisljo ko za navigaciju ali onda mi je malo van ruke moro bi se saginjat cjelo vrijeme da dodem do njega mislio sam neke drzace od plekiglasa stavit i na to onaj ljepljivi cicak i to tako sve spajat ali to je dosta neuredno

imaju nosaci za psp...jer ljudi ga znaju kopristiti kao navigaciju u autu pa se stavi na nosace :palacg

gle

13983e81.jpg

Edited by trojka

imaju nosaci za psp...jer ljudi ga znaju kopristiti kao navigaciju u autu pa se stavi na nosace :palacg

gle

13983e81.jpg

fora di ima to za kupit

a ima li ko ideu kako bi sam mogo napravit nesto

jos bolje...

prodaj taj psp i taj 2din jedinicu i uzmi si neki 2 din sa toucscreenom sta ima funkcija vise neg oba ta dva aparata kaj imas zajdeno

E al onda nemože igrice igrati.. :rotfl

hahaha da i to a nemam trenutacno nemam para za toucscreen

jel nebi sad kupovo neku ono tek da kupim nego neku dobru od 1000eur na gore iako znam da je to najbolja solucija od svega ali doci ce i to na red ali ako ima neko ko ima neku dobru i zeli se zamjeniti za psp i moj "ekran" :) nek se javi

fora di ima to za kupit

a ima li ko ideu kako bi sam mogo napravit nesto

nasao sam u srbiji :rolleyes:

nasao sam u srbiji :rolleyes:

koliko para

kad bi se nesto uzimalo od njih kolika bi dosla postarina

a da obrazlozis svoj odgovor?

Ne treba to objašnjavati...to ti je kao kad netko hoće staviti npr. 1.8T u keca, onda ih se javi 10 - odustani od toga i to je to.. :palacd

vw rns 510 dvd

jest da je cca 800-900 eura ali skupljaj polako

ako si auto kupio, onda ti je to najmanji problem

te psp to mi je vise za djecu ovako da se igraju

vw rns 510 dvd

jest da je cca 800-900 eura ali skupljaj polako

ako si auto kupio, onda ti je to najmanji problem

te psp to mi je vise za djecu ovako da se igraju

ma znam to je meni ovako za pocetak poslje ljeta cu si ja kupit to nego sad sam si kupio kameleona to mi je bilo 500 eur i sad cu si stavljat muziku u auto tako da trebam dat i za to

sad mi fali moj psp,trebo sam malo vise razmisliti o zamjeni,al ajd,i n95 je ok,btw,danas je stigla :)

jesi probo onak kak sam ti ja pokazao na svom

u_autuuuuuuuuuuuuuuuuu.jpg

uzmi limiće neke i to ti je to,a ak oces bas da ti izgleda fancy i da se bolje uklopi imas na pijaci one jeftine drzace za mobove,a imas u i TechnoMaxu nekih 30tak kn drzac dosta kvalitetan

jbg,kod mene je bilo lakse jer je stara krampina od auta :bravo ......kod tebe je mali bed jer je novi polo pa moras pazit da ne sjebes plastiku i to

sad mi fali moj psp,trebo sam malo vise razmisliti o zamjeni,al ajd,i n95 je ok,btw,danas je stigla :)

jesi probo onak kak sam ti ja pokazao na svom

u_autuuuuuuuuuuuuuuuuu.jpg

uzmi limiće neke i to ti je to,a ak oces bas da ti izgleda fancy i da se bolje uklopi imas na pijaci one jeftine drzace za mobove,a imas u i TechnoMaxu nekih 30tak kn drzac dosta kvalitetan

jbg,kod mene je bilo lakse jer je stara krampina od auta :bravo ......kod tebe je mali bed jer je novi polo pa moras pazit da ne sjebes plastiku i to

e a za sta ti je sluzio PSP u auto ovako naiznad radija?? :mellow:

ma sluzio mu je umjesto radia jer ima 4 gige i mozes gledat spotove onako malo ponekad za prokurcit se :rotfl

tako ce i meni sluzit

a o tim limicima sam razmisljo jer ti on tocno stoi na ventilaciji pa ono kad puse toplo da se ne pregrije to mene malo brine

a i tebi ove zice ljepo stoe meni je to sve zapetljano jer je meni aux in vani nisam trebo vatid radio da ustekavam odozada

a da meni je malo to da ne sjebem plastiku ipak nemam ga ni 2 tjedna to mi je

a ici cu pogledat za taj drzac u technomax taman idem sutra u ri tako da mi je to taman

a da nije nokia n 95 sad ono nesto vauuuu nije losa to nikako

sto se tice grijanja kroz ventilaciju, moze se zatvoriti klapna na onom kotacicu i onda ne piri nista kroz resetke, naravno ako je spuzva na klapni citava :D

ma super mi je ova n95,jebenica mi je s onim TV kablom,vec kontam kupit neki lcd za u auto i vrtit neku jos bolju shemu neg s pspom,al eto,danas mi dodje postom tvoja n95,i prije par sati mi cura jos dofura iz zg-a Nokiu 5800XM s 8 giga memorije..........sad cu morat jednu prodat,a neznam koju cu :( ..........a kuzim da tebe muci grijanje,ja sam to rijesio tako da sam tutno neku krpu unutra i zastopo to jer me ionak zivicralo da mi puse uvijek po licu,jer me onda oci muce.......

ma super mi je ova n95,jebenica mi je s onim TV kablom,vec kontam kupit neki lcd za u auto i vrtit neku jos bolju shemu neg s pspom,al eto,danas mi dodje postom tvoja n95,i prije par sati mi cura jos dofura iz zg-a Nokiu 5800XM s 8 giga memorije..........sad cu morat jednu prodat,a neznam koju cu :( ..........a kuzim da tebe muci grijanje,ja sam to rijesio tako da sam tutno neku krpu unutra i zastopo to jer me ionak zivicralo da mi puse uvijek po licu,jer me onda oci muce.......

jbt neces vjerovat nemi se slicno nesto dog isto danas

samo ja sam ta kameleona uplatio 2300 kn i dobit cu malog a danas lik prodaje sa svime i odraslog kamelona za 1500 nebi covjek vjerovo

ja sam isto zadovoljan sa psp samo jos da rijesim drzac i to je to a mogo bi zatvorit na tom djelu i to je to a vidit cu kad budem iso u technomax

radje kupi drzac,nego kemijat da kasnije izgleda na nista :palacg

2 2