rbarcan 0 Posted February 6, 2010 Trebam pomoc..... radi se o kromiranim branicima od Scirocca 1... imaju na sredini gumenu traku (umetak) koji je dubok cca 8 mm, visok cca 57 mm, sirine preko cijelo branika. Kako te gume propadnu s vremenom, trebam rjesenje za zamjenu. Ako netko zna tko bi mogao napraviti takav gumeni profil, ili ima bolju ideju, puno bi mi pomogao. Hvala, R. Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted February 6, 2010 Isčupaj negdje s Lade Nive,njih ima ko pljeve ...idem ti baš izmjerit kolka je na njoj širina EDIT ipak preširoko,oko 85 mm je na lajki Share this post Link to post Share on other sites
rbarcan 0 Posted February 6, 2010 Isčupaj negdje s Lade Nive,njih ima ko pljeve ...idem ti baš izmjerit kolka je na njoj širina EDIT ipak preširoko,oko 85 mm je na lajki Jebga ipak hvala na trudu Share this post Link to post Share on other sites
rbarcan 0 Posted February 6, 2010 ideje se placaju Ti znas jako dobro da sam ja uvijek za dogovor Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 6, 2010 Ti znas jako dobro da sam ja uvijek za dogovor po meni problem ti je rijesen, samo pricekaj,polak Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted February 7, 2010 Ako netko zna tko bi mogao napraviti takav gumeni profil, ili ima bolju ideju, puno bi mi pomogao. Evo ti adresa,valjda firma još radi a i najbitnije da ti je blizu Guma Oroslavje Pogledal malo katalog pa možda nešto nađeš kaj ti treba Share this post Link to post Share on other sites