1 1
stipe edition

UVOZ raritetnih primjeraka iz inozemstva

Recommended Posts

Prije 2mj.otprilike,mozda malo vise,je netko na forumu napisao da zna tipa koji prevozi aute preko granice bez problema,prodavao je G3 110ks TDi za 1000€ i ostale bolje aute je rekao da moze nabavit za tak male cijene,bio je i njegov broj moba.koliko se sjecam,pa ako netko moze nac taj topic nek stavi ovdje.....

tih 7 godina ne mora biti.

ja kad sam zvao carinu za passata stimale su neke masine cak iz 98.god.

uglavnom prolazi euro normu i homologaciju iako je npr 12 god.

imas to na netu

Prije 2mj.otprilike,mozda malo vise,je netko na forumu napisao da zna tipa koji prevozi aute preko granice bez problema,prodavao je G3 110ks TDi za 1000€ i ostale bolje aute je rekao da moze nabavit za tak male cijene,bio je i njegov broj moba.koliko se sjecam,pa ako netko moze nac taj topic nek stavi ovdje.....

a kaj će mi auto za djelove? :rotfl

tu se priča o uvozu!

& live4turbo, za 2-3 godine kad ti misliš uvozit iz vana smo mi već u eu pa će bit problem rješen

& antonio, to se prije moglo... više ne...

bas mo kolega neki dan govori o tom uvozu u hr,jer mjenja prebivaliste,i auto koji ima mu postaje beskoristan,jer je na bih,on se raspitivo,i ovako,auta koja se smatraju rearitetima se mogu uvest,a modeli su odredjeni u nekum ministarstvima,uredima,ne znam ni ja,npr BMW M3 E30(njega jako zanima) se moze uvesti iako je napravljen u 18 tisuca kom,jer se smatra da oplemenjuje vozni park,dok npr audi S2 ne moze,iako je napravljen u manje primjeraka,ne znam tocno,koliko,jer se vjerovatno nasi ljudi na polozaju nisu sjetili tog primjerka,auta,tako da sumnjam da bi se sjetili limited-a,u stvari ne znaju vjerovatno da taj auto postoji...

vidit cu s njim,i jos se raspitat,pa postam vise podataka.

prva godina, još sa 2.1 motorom, puna oprema, koža, šiber etc...

od stranke :) radim generalku i malo dižem snagu.

kakav zvuka uto ia, a? :respekt

daj ga poslikaj kad ga završiš, otkud je auto? pitaj ga oće prodat :D

a tak znaci to bi onda igralo, a gde se ta potvrda more dobiti da je raritet. DARAC si siguran za ovu brojku od 2000 komada :mellow:

Po tome bi prošao Edition Blue G60 ( 1500 primjeraka ), mislim da je to sam jedan od uvjeta, nažalost... :angry:

nažalost nemožete se oslanjat na to koliko je primjeraka proizvedeno... za svaki model je priča za sebe

& live4turbo, za 2-3 godine kad ti misliš uvozit iz vana smo mi već u eu pa će bit problem rješen

pa da EU!!! :fakjea nisam se ni sjetio toga,ali će garant opet izmislit neka sranja oko toga tako da nece bit jednostavno sigurno.

Ovi bi auti eventualno mogli proci kao raritetni oldtimeri ali nikako golf dvojke..

vwvwjpg1948.jpg

71273691.jpg

karmannghia.jpg

Ma jebes carmana imas ih po svabiji kolko os i nije problem uvest,sam ak imas para. :palacg i iz prve ruke mogu reci da sam se danas i jucer aktivno raspitivo za uvoz i postoji neka mala sansa ali je procedura jako komplicirana,i pitanje je kolko je isplativo. :angry: Dali je ko drugi od vas sta saznao i raspitivo se

Ma jebes carmana imas ih po svabiji kolko os i nije problem uvest,sam ak imas para. :palacg i iz prve ruke mogu reci da sam se danas i jucer aktivno raspitivo za uvoz i postoji neka mala sansa ali je procedura jako komplicirana,i pitanje je kolko je isplativo. :angry: Dali je ko drugi od vas sta saznao i raspitivo se

Klasičnog oldtimera mozes uvesti ''bez problema'' . Davno je netko ovdje stavljao c/p sa nekog oldtimer foruma u hr koja je procedura da se uveze oldtimer. Dosta papirologije ali je moguce auto imati u hr na hr tablice. Davanja su koliko se sjecam 80-100 posto na auto.

Ali limited nije oldtimer niti poseban auto tako da to za njega ne vrijedi..

ima ih po švabiji ali koliko koštaju?

ja sam gledao nešto iz amerike, vrhunsko stanje, dosta malo para... :D

ja sam prical s frendom prije 2 mjeseca a on radi u CVH i pital sam ga za golf 2 country da je proizveden u 4500 komada i reko mi je da je to jako mala serija i da bi to bez problema mogo uvest

Ja znam za jednog keca cabrio koji je nedavno uvezen iz švice na tu foru...

[quote name='zet-jaro' date='Feb 9 2010, 08:56

ja sam prical s frendom prije 2 mjeseca a on radi u CVH i pital sam ga za golf 2 country da je proizveden u 4500 komada i reko mi je da je to jako mala serija i da bi to bez problema mogo uvest

he,he golf country :fakjea za one koji neznaju proizveden tocno u 7735 komada :respekt bio sam ponosni vlasnik jednog,sada se s njime po Garesnici dice :doh

Ja znam za jednog keca cabrio koji je nedavno uvezen iz švice na tu foru...

ajde ispitaj malo situaciju i na koju foru... jer KEC kabrio nije ni po čemu poseban i ima ih dosta kod nas.

Da nije u pitanju povratnička?

Edited by audicabrio

Kak to mislis da nije poseban,ja mislim da je bas taj auto poseban a ostalo su price. :rolleyes: bio je jedan u sloveniji kolko sam cuo prije dvije tri godine.nadite si stranicu pa pogledajte po cemu je auto poseban. ako taj auto ne zasluzuje postovanje ajd mi onda reci koji to golf od 1980 god. pa do 2010 god. je tako poseban. :mellow: evo molim ljepo bez ikakvih tenzija samo se druzimo ali na ovo pitanje bi stvarno htio znati odgovor,ovo me vec duze vrijeme muci. :lijek

hahahaha stipe

oces da ti prodam papire :rotfl

je, al moras kupit i fleksericu od mene i co2, papiri su 59kn sa brojem sasije, a flexa i co2 6.000 evra

znas sta me zanima, na konto razitog syncra hr papira, dal bi se dao skemijat uvoz golf syncro country pod rezervne dijelove, kao zamjenska skoljka, hmmm,,,... ma meni to nebi bilo fora kad bi imao udaren PP broj, sam taj country gubi prezime VW

Edited by dvojka

Kak to mislis da nije poseban,ja mislim da je bas taj auto poseban a ostalo su price. :rolleyes: bio je jedan u sloveniji kolko sam cuo prije dvije tri godine.nadite si stranicu pa pogledajte po cemu je auto poseban. ako taj auto ne zasluzuje postovanje ajd mi onda reci koji to golf od 1980 god. pa do 2010 god. je tako poseban. :mellow: evo molim ljepo bez ikakvih tenzija samo se druzimo ali na ovo pitanje bi stvarno htio znati odgovor,ovo me vec duze vrijeme muci. :lijek

objasni to na homologaciji i na uvozu :D

hahahaha stipe

oces da ti prodam papire :rotfl

je, al moras kupit i fleksericu od mene i co2, papiri su 59kn sa brojem sasije, a flexa i co2 6.000 evra

znas sta me zanima, na konto razitog syncra hr papira, dal bi se dao skemijat uvoz golf syncro country pod rezervne dijelove, kao zamjenska skoljka, hmmm,,,... ma meni to nebi bilo fora kad bi imao udaren PP broj, sam taj country gubi prezime VW

hm,neboj se iskopat cu ja njega negdi,bit ce bolji od tvog :bleh pa ti na svog golfa mozes uvest skoljku kao rezevni dio,nije opce bed,npr.auto ti je trul do bola i onda imas pravo uvoza skoljke kao rezevni dio i pisat ce ti u knjizici opet country jedino ako je do sad pisalo i neces imat pp brojeve.a ova stara skoljka se ponistava odnosno brojevi sasije.samo je pitanje isplativosti poslje moras na atest,plus carina,trosarina i to se nakupi oko 5000 do 6000 kn,a i tesko je vani nac samo skoljku za sicu

1 1