bezimeni 0 Posted February 9, 2010 bok ljudi je mozda ko od vas ugradivo muziku u rijeci u apsolut hi-fi i koliko ga je to doslo i sta je sve ugradivo? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted February 10, 2010 ja sam kod njih bio kupio pojacalo i mogu reci da su ljudi cak i preljubazni... velika pohvala za njih... frend je bio kod njih zbog zujanja u autu sa povezanoscu sa okretajima, covjek se mucio cijeli dan da bi otkrio o cemu se radi i nije naplatio ni kune... vjerujem da ne uzimaju puno, a profesionalnost je na visokom nivou... najbolje ti je nazvat i pitat tocnu cijenu... Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted February 10, 2010 bok ljudi je mozda ko od vas ugradivo muziku u rijeci u apsolut hi-fi i koliko ga je to doslo i sta je sve ugradivo? da i ja kad sam iso samo vidjet di su ono stvarno su ljubazni bili svaka cast a ja imam 2 pojačala pa neznam dali da radim dupli pod za njih jer neznam ni otprilike koliko bi to moglo doc a opet glupo mi je to sarafit u novi auto u sjedala Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted February 10, 2010 radi dupli pod. puno je ljepse, urednije i ajmo reci prakticnije. na njihovoj web stranici imas neke okvirne cijene ugradnji pa pokusaj skuziti sto bi se odnosilo na tvoj auto uostalom, trazi njihovu ponudu Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted February 10, 2010 radi dupli pod. puno je ljepse, urednije i ajmo reci prakticnije. na njihovoj web stranici imas neke okvirne cijene ugradnji pa pokusaj skuziti sto bi se odnosilo na tvoj auto uostalom, trazi njihovu ponudu ma znam ja to vidio ja to sve nego ja imam muziku komplet mozda mi fali 1 cinch i kablovi za zvučnike a neznam ni otprilike koliko moze doc dupli pod to me muchi malo Share this post Link to post Share on other sites
Snake 0 Posted February 15, 2010 ma znam ja to vidio ja to sve nego ja imam muziku komplet mozda mi fali 1 cinch i kablovi za zvučnike a neznam ni otprilike koliko moze doc dupli pod to me muchi malo dupli pod ti je cca 1500 kn ja sam to trebao raditi na golfu pa sam odustao i drugacije nes napravio.... Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted February 15, 2010 dupli pod ti je cca 1500 kn ja sam to trebao raditi na golfu pa sam odustao i drugacije nes napravio.... uu pa nije ni malo covjece 1500 kn za te pare mozes dosta toga sredit Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted February 15, 2010 Probaj sam, pa kad vidiš koliko posla ima.... A da ne spominjem odgovornost kad nekom drugom radiš po autu.... Share this post Link to post Share on other sites
Snake 0 Posted February 15, 2010 Probaj sam, pa kad vidiš koliko posla ima.... A da ne spominjem odgovornost kad nekom drugom radiš po autu.... bas to.. ja sam bio sam probao u bravu kad sam ga imao i previse posla ima... ovo je ok cijena za one koji imaju a nezele sami raditi.... Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted February 15, 2010 bas to.. ja sam bio sam probao u bravu kad sam ga imao i previse posla ima... ovo je ok cijena za one koji imaju a nezele sami raditi.... ok tnx onda Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted February 15, 2010 jako korektni i profesionalni....surađivao sam sa njima za muziku u mom corradu... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted February 19, 2010 Probaj sam, pa kad vidiš koliko posla ima.... A da ne spominjem odgovornost kad nekom drugom radiš po autu.... Svaka cast,kad od 1500 oduzmes materijal i ono najgore zajebanciju koje ima koliko oces...cijena je ok, na kraju krajeva ljudi imaju za platiti i pdv! Ljudi cuju 1500 i polude ali nije samo to tako,najbolje je pokusati sam to napraviti i da bude sto originalnije... Share this post Link to post Share on other sites