1 1
kivac1986

xenon-far?

Recommended Posts

evo imam jedan problem.na golf 4 imam xenon sa lećom i nekaj me zeza.prije jedno 2 tjedna mi je jedna žarulja slabije svijetlila i onda je riknula.otišao sam promijenit i stavio oba dve nove.kad opet ta desna slabije svijetli.probao sam stavit novi balast i opet isto.kaže mi ovaj majstor da mi je taj far ok,a da ovaj drugi kaj svijetli jače je far zamagljen i zmazan iznutra.jer ima ko kakvu ideju i jer se može nekak taj far očistit.al ja nisam ziher da je to zbog toga.ako je neko imo isti problem nek se javi.jer fakat ne znam kaj da radim.

cekaj. ne kuzim. far koji je zamagljen i zmazan svijetli jace?

nije da svijetli jače nego se svijetlost drugačije raspršuje.onak nije čista slika.ne znam kak da objasnim to.a kaj je najbolje ne znam jer je uopće zbog toga to.ne znam zašto još može svijetlit jedan jače od drugog ak nije zbog žarulje il balasta.

nije da svijetli jače nego se svijetlost drugačije raspršuje.onak nije čista slika.ne znam kak da objasnim to.a kaj je najbolje ne znam jer je uopće zbog toga to.ne znam zašto još može svijetlit jedan jače od drugog ak nije zbog žarulje il balasta.

gle ako ti je far iznutra pljav onda da ga ne rastavljas ima shema da skines far stavis u njega sredstvo za ciscenje i muckas,te poslje isperes vodom...naravno prije svega izvadis zarulje i sl :palacg

jesi ti tak čistio.jer moj far je sa angel eyes i sa lećom.ako je neko to radio nek malo bolje opiše postupak.a jer moguće da nekaj sa lećom nije ok.

Edited by kivac1986

jesi ti tak čistio.jer moj far je sa angel eyes i sa lećom.ako je neko to radio nek malo bolje opiše postupak.a jer moguće da nekaj sa lećom nije ok.

vidio sam orginal farove da tako čiste....

a kad imaju ringovi i leca....hmmm

da probas ovako kako sam ja orgimal farove rastavljao :rolleyes:

RASTAVLJANJE FAROVA

stavi orig. farove ili kupi svjetla kak spada... te fuckin' angel-eyes nece NIKADA imati lijepu sliku i struja u faru je koma...

nemoze se svaki far za mk4 samo tako otvoriti!

E to je potpis...taj se far, kako se već jednom zamrljao i zamaglio, tako će i opet makar ga očistio ;)

a jer je moguće da mi je lik stavio krivo žarulju pa da zato tak svijetli čudno.jer to moguće il kad stavljaš žarulju nemože sjest drugačije.jer kad sam se vozio po mraku skroz vidio sam da nekak čudno baca svijetlost

to mora biti neki fenomen taj lik, jer nemozes h7 niti h1 staviti krivo i jos sa onom kvacicom ucvrstiti... nema sanse...

jer ima tu neko na forumu ko se kuži u to,pa da mi pogleda i kaže to ti je to,zbog toga i jer se može sredit.jer ne znam kam da odem,a da dobijem neki odgovor,ubija me ovo već

Ima cak i toga, ja kad sam kupio auto isto lijevo svjetlo svijetlilo nikako a originalni farovi...skinuo poklopac kad ono zarulja na krivo stoji, vratio ju na mjesto i sve 5.

Radi se o golfu 3, zarulja H1...

jer neko zna kak svijetli xenon ak ti ne valja leća,a kak svijetli ak ti nije žarulja dobro sjela.baš me zanima

malo smo si daleko ali ako si voljan dodi do mene pa cemo vidjeti sta se da napravit. ja sam u v.g. tj malo prije

ma bio sam tu kod jednog u kvartu.otvorio i vidio da je puklo sjenilo.to su zaljepili al opet mi taj far slabije svijetli.više ne znam kaj je.

Jedino rješenje ti je kupit farove,ili originalne ili od nekog renomiranog proizvođača,npr.Hella...sve ostalo je tako,tako....

a di bi se mogli nabavit novi farovi i za kolko para.jer ima neko neki savjet koji s dobri.

Imaš na Hellini stranici par modela farova za g4....u ZG imaš zastupnika Helle,čini mi se da se zove Adria trgovina.....

ma ja bi htio farove ove koje sam imao.sa angel i sa lećom.pa ak ima neko ko to nabavlja nek kaže koja je cijena.da mogu počet šparat za to

onda se baci u trazenje,imas na forumu ljude koje nabavljaju svasta za aute,ovako nes nis rijesit,mogao si si dat truda pa to sam raskopat,istrazivat malo po autu

ma nemam baš vremena za istraživanje u poslu sam stalno.ma mislim imat ove farove dok ne skupim za druge.sam pitam jer neko možda neko "šfera" te farove izvana.

evo mislim kupit farove u aautoprocentru.jer neko možda već tam kupovao farove il imate nekog drugog di bi to mogao kupit

član sandra na forumu pitaj nju :palacg

1 1