Gerbi 0 Posted February 13, 2010 Evo ljudi, upravo dok pišem ovaj tekst, većina ekipe s dolje navedenih slika + oni koji su kasnije stigli vjerojatno trenutno plešu u alkoholiziranom stanju a ja sam eto bio spriječen u daljnjem provodu, pa sljedi malo materijala sa početka samog okupljanja Pa je usljedilo malo bratske ljubavi i prijateljskog druženja =) Pa je Fiat usrao cijelu koncepciju... Hvala RemiX Al se i to rješilo Pa se došlo na drugu lokaciju udaljenu par km... Te tu moj materijal završava, a vjerujem da će se ekipa kada se otrijezni, nadopuniti s nastavkom Share this post Link to post Share on other sites
ST_cabriolet 0 Posted February 14, 2010 Prva liga su slike kolega vidin ja da ste dobro zapoceli Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 14, 2010 odlicne slike... cekamo dalje Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 14, 2010 ko mobitel nije ugasio magarac je bio Share this post Link to post Share on other sites
Guest mt47000 Posted February 14, 2010 Odite svi u qurac! HDZ je doso, pobro nagrade i oso!, pa se vratio ko simona, te fotke se traze:D Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted February 14, 2010 ja pozdravljam u gradu kasnije bilo jos ekipe ovi me gleaju ko si ti ....bili ste ko zmije hahaha Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 14, 2010 evo da se i ja javim malo prije stigao doma... bilo odlicno, upoznao dosta nove ekipe,vidio neke koje nisam vidio dugo...cim smo dosli bio sam malo skeptican oko muzike ali smo ja i remzo to rijesili Kasnije se ekipa ponapijala i pogubila ja se spustio u grad oko 11 ali sam bio preumoran i isao spavati Uglavnom; Rijecani, cestitke na organizaciji Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted February 14, 2010 Uh,evo Zadrani taman sretno stigli kući ( zabolile me oči od onih bijelih govana koje su nas pratile ciijelim putem ) Stvarno,ali stvarno velike pohvale domaćinima na prva liga organizaciji od početka do kraja - posebno za konzumaciju hrane koje je bilo kao na nekom piru Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted February 14, 2010 Evo dosli smo kuci puni lijepih uspomena,stvarno velika hvala na svemu za organizatore!! Ima slika ali to slike nekako i ne mogu opisati tako dobro kao i kad se to dozivi jer samo je jedna (potresuljka)simonica ! Nadamo se da fog nece pasti u kakvu depresiju ovih dana i da se nece morati utjesiti sa utjesnom nagradom .Da sam ja na Mirovom mjestu ja bi pazia s kim se druzim!! Stvarno je bilo super,slike ce biti stavljene kad malo odmorimo oci! Pozdravw organizatorima i svaka cast za organizaciju Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted February 14, 2010 Evo ponajprije bi se zelio zahvaliti svima koji su svojim dolaskom uvelicali ovaj nas KarneVWal meet! Nadam se da se ostatak mojih suorganizatora nece ljutit ako i u njihovo i u moje ime kazem da nam je veoma drago sto smo vas mogli ugostit te da ste nam uvijek dobrodosli. Ponovno sam vidio meni drage ljude (i upoznao neke nove), koje, nazalost, sto zbog udaljenosti, sto zbog nedostatka slobodnog vremena ne mogu cesce vidjeti. Ekipa ste koja zasluzuje maksimalni Slika ima, kao i nesto snimaka nezaboravnih trenutaka,al tek sutra tokom dana kad dodjem k sebi. Vidimo se na slijedecem VW meetu. Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted February 14, 2010 (edited) ja pozdravljam u gradu kasnije bilo jos ekipe ovi me gleaju ko si ti ....bili ste ko zmije hahaha Ej sorry za ono: "jel se mi znamo"?! ali nisam te uopce skuzio odmah...tek malo kasnije sam se sjetio tko si .. Hvala svima na odazivu i na ugodno provedenim i lijepim trenucima. Meni osobno je bilo super. Nadam se i ostalima Remx-a i Tequille da nema bilo bi bez muzike.....hvala vam!! Edited February 14, 2010 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 14, 2010 Sta je bilo na kraju.. jel Fog mijenjao "utješnu nagradu" sa MT-jčićem Hvala svima na dolasku, na razumijevanju sto je bilo malo prohladno.... I na ulaznoj muzici... nadam se da je kasnije bilo ok kad sam uskocio A i poslije par pivica poceo na mic brbljati gluposti... Jedino nisam vidio kad su se Slo ekipa pokupili... :\ Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted February 14, 2010 imali paniku za povratak. pizdarije.press Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 14, 2010 Onda sve 5 Nego ne mogu a da te ne pitam kakav je to sad UrQ na popisu auta? Share this post Link to post Share on other sites
Guest mt47000 Posted February 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hZf2PdrfWG4 Dajte kordunasku verziju... LOL Slike od simone mi trebaju da nakeljim na fejs.. Porucila vam je simona. ,,Hrhekla sam Antetu da da novinahrhima moj mejl, ali on to opet nije naphrhavio, i vucahrhao se je kasnije sa nekim kuhrhvicama, dok sam ja cuvala nasu Gabicu.'' Antet kaj velis na to? Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted February 14, 2010 Onda sve 5 Nego ne mogu a da te ne pitam kakav je to sad UrQ na popisu auta? audi quattro 82 godine sa 2 mehaničkama šperama koje drže i kod 200km/sat 1 2 3 4 5 1 auto 2.3 kubatura 4 krugova 5 cilindara 1 jedan velik turbo Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted February 14, 2010 (edited) pocetak u "cindarelli" onda smo igrali malo nogometa pa dalje... Pa su naisli gotovcevi... i za kraj meet-a mali problemcici Edited February 14, 2010 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 14, 2010 Dobro sine je'l si mog'o vecu sliku? Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted February 14, 2010 neznam ti ja to smanje se same nebrini brigu a vidim da je bilo dobro,prve slike su vam fenomenalne svaka čast fotografu a čija je ono guza? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 14, 2010 Ajde majketi smanji to nekako... jer stvarno si pretjerao... Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted February 14, 2010 a čija je ono guza? Guza je od gospodje Simone ex Gotovac Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted February 14, 2010 Guza je od gospodje Simone ex Gotovac a dobra guza samo mogla se malo izdepilirat Share this post Link to post Share on other sites
Guest mt47000 Posted February 14, 2010 Guza je od gospodje Simone ex Gotovac Porucuje simona da je ona jos uvijek sa svojim antetom, i da se oni jako vole. LOL Majke ti makni to dupe odvratno! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 14, 2010 a ovi gotovcevi su :rotfl Share this post Link to post Share on other sites