rajkec 8 Posted February 16, 2010 vidimo da je bilo preodobro nadam se da ću moć doći slijedeće godine... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 16, 2010 Jel dobra ona plavuša Andrej? :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
gemo g60 0 Posted February 16, 2010 Jedan poznati ex. ST kec ....ko vozi sad ovog keca...vidio ga u subotu navecer u gradu...cini mi se malo stariji neki lik..al auto predobar... Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted February 16, 2010 Samo prije svega da kazem nino sunce ti hebem nema na cemu i drugi put Jel dobra ona plavuša Andrej? aaaaaaaaaaaaaaaa grcim se Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted February 17, 2010 nema vama dovoljno ni 60 ljudi da bi u Afriku ha ha ha ha ha izvini Nik ali morao sam ovo više stvarno nije u redu... :palica :palica Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 17, 2010 Evo malo slika i od mene Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 17, 2010 (edited) Edited February 17, 2010 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 17, 2010 (edited) Edited February 17, 2010 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted February 17, 2010 u jebote imate vi rijecani jebenih auta!!svaka cast za mi je sta nisam moga ic,obaveze na faksu stisle.... Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted February 17, 2010 RIVW: daj makni ove slike, neugodno mi je... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted February 17, 2010 Odlične slike Nego, Andrej, nisi tu plavušu slikao? Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 17, 2010 (edited) Jaoooo, takav beeed stari mooj..... aaaaaa ja zaboravio gledam sta remzo pise I od svih di bas mene ide pitati za misljenje RI VW Edit: mogu i ja vidjeti slike, mislim da imam pravo Edited February 17, 2010 by Tequila1984 Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted February 17, 2010 Vidim bilo je veselo. Crnoj duji jebeno stoje crne borbet sa crv. rubom. Inače ne volim crne felge al ovo izgleda prejebeno. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted February 17, 2010 (edited) LOL vidi bicu kako nateže i Deana u odrazu ogledala kako mazi http://i473.photobucket.com/albums/rr91/RI...et/P2130143.jpg @PIk: Od Saleta (hightech), u živo još bolja... Edited February 17, 2010 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted February 17, 2010 aaaaaa ja zaboravio gledam sta remzo pise I od svih di bas mene ide pitati za misljenje RI VW Edit: mogu i ja vidjeti slike, mislim da imam pravo e moj tequila da si ga samo vidio kako je htio od srama u zemlju propast pa imenjaci ste, imate isti ukus Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted February 17, 2010 čika Fog se maskirao u Vidovitog Milana? Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted February 17, 2010 čika Fog se maskirao u Vidovitog Milana? jok, u klauna, al bio si blizu Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 18, 2010 e moj tequila da si ga samo vidio kako je htio od srama u zemlju propast pa imenjaci ste, imate isti ukus hehehe istina... ma nema mu sta biti bed, pa covjek nije znao Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted February 18, 2010 čika Fog se maskirao u Vidovitog Milana? ma jok, u Vidovitog Željka VWCC Rijeka hvala Vam na odlicnoj organizaciji, budite mi dobri i veseli Share this post Link to post Share on other sites
Maki 0 Posted February 18, 2010 (edited) dragi moji, svaki dan kako slike padaju na topic mi sve više grdo što nisam bio, vidim alkohola nije falilo, i to me jebe. Moram pitati cija je crna duja koju je pikz spomenuo, i mene rajca bogovski, baš izgleda perverzno, dali i jede malu djecu??? Foginja baš i nema na fotkama, sta mu je, ili je uveo cenzuru pa se nesmije uploadat ništa, magla javi se, jesi se potrovo kod ovih ludjaka gore??? :pusa Edited February 18, 2010 by Maki Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted February 18, 2010 (edited) bilo je fora samo mi je zao sta nisam mogo duze ostat ,upoznao par novih ljudi i tako sve super organizaicija i sve je bilo cista 5 -ica ....drugi put ce doc vise krkana mojih pa ce bit zanimljivije ....... Edited February 18, 2010 by smmania Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted February 18, 2010 (edited) Moram pitati cija je crna duja koju je pikz spomenuo, i mene rajca bogovski, baš izgleda perverzno, dali i jede malu djecu??? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=18894 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....st&p=397809 :bravo Edited February 18, 2010 by vw_golf_gtd Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 18, 2010 dragi moji, svaki dan kako slike padaju na topic mi sve više grdo što nisam bio, vidim alkohola nije falilo, i to me jebe. Moram pitati cija je crna duja koju je pikz spomenuo, i mene rajca bogovski, baš izgleda perverzno, dali i jede malu djecu??? Foginja baš i nema na fotkama, sta mu je, ili je uveo cenzuru pa se nesmije uploadat ništa, magla javi se, jesi se potrovo kod ovih ludjaka gore??? :pusa Od hightecha..... Duja hebe mater Share this post Link to post Share on other sites