Spidey 0 Posted February 15, 2010 (edited) Znaci radi se o sljedecm.. Link na motor i komp Imam 1.8 8V motor iz duje i komp za koji mislim da je od danog motora.. No medutim, Smoki mi je rekao da su zapravo kompovi od 8V i 16V motora identicni.. Sad me zanima da li bi netko to mogao potrvditi ili reci ako zna.. Hvala Edited February 15, 2010 by Spidey Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 15, 2010 Evo mogu ja potvrditi.. Baš sam sebi zagledao pod haubu, ja imam GX motor i isti je komp kao tvoj, a u ETKA-i mi za taj broj izbacuje i komp od KR-a, ali ne od PL-a..znači oba su 16v ali samo KR ima ovakav komp, od PL-a je drugačiji.. Share this post Link to post Share on other sites
Durandal 0 Posted February 15, 2010 PL je KE-Jetronic, bila bi sasvim suvisna dezignacija PL da je isti kao i KR Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 16, 2010 PL je KE-Jetronic, bila bi sasvim suvisna dezignacija PL da je isti kao i KR Točno tako, u tome i je razlika...znači jedini 16v koji ima isti komp je KR..pl i 9a imaju drugačiji.. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted February 16, 2010 ja imam kompjuter od 16v KR i nije isti kao onaj na slici niti odgovara na 8v motor... koliko me sjecanje sluzi 16v PL ima 2 kompjutera ili??? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted February 16, 2010 Moj KR je imao tamo pokraj motora brisaća ispred vozača samo mali komp, i još jedan komp od Digifiza mislim, ili je to bio od podizaća prozora? Morat ću vidjet kud žicičice vode.... Ali fora je u tome da nemam veliki komp Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted February 16, 2010 (edited) evo ovakav je u mene kompjuter od KR-a...a digifiz nema kompjuter nikakav,bar ne moj.. Edited February 16, 2010 by Rallye G60 Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 22, 2010 U etki izbacuje da kr i 8v imaju iste kompove..i meni stoji komp gore kod brisača.. Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted February 22, 2010 rally kak misliš digi da nema komp,sorry ak sam pobrkal digi ima iznad suvozačevih nogu,jeb ga bar na audiu. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted February 23, 2010 ovo nije od 16V, neznam što so napravili u ETKI, a paljenje kod 8V i kod 16V nije u isti tabeli. I ono drugo nije "komp" nego samo triger za paljenje. Od 16V je ono što je nabacio RallyG60, ovo je od 8V kutija. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 1, 2010 (edited) Smoki tebi izbacuje isti zato sto tvoj 1.8 motor ima K-jet ubrizgavanje kao i 16V a ima i motor koji ima elektricne dizne i taj ima komp digifant II, to je noviji motor 89-91 imam ga ja doma i taj digifant i imam za 16v PL i mislim da imam za onoga od 90 ks sa elektro diznama al mu neznam oznaku Edited March 1, 2010 by puks Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted March 2, 2010 ne može bit. paljenje od 16v ima drugo signaturo nego kod 8v. jedino ako je greška u ETKI (nije pri put) Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 6, 2010 ne može bit. paljenje od 16v ima drugo signaturo nego kod 8v. jedino ako je greška u ETKI (nije pri put) I ja mislim da nemoze biti isti al reko mozda covjek zna bolje i posto znam da ima 8v motor sa K-jetom a sjecam se da sam u PL-u imao dva kompa ispod brisaca s desne strane i s lijeve onaj mali (kako Krmni kaze triger paljenja) Share this post Link to post Share on other sites