Troni 0 Posted February 16, 2010 (edited) Lokacija: dobro poznata pista aerokluba "Osijek" Mjerenje vremena: SRCS Program: Street Race, Oldtimer izložba, dB drag, Street Style Slavonska ponuda hrane i pića neće se mjenjati. Generalni pokrovitelji: FAMI GRUPA, FORD Ulaznica: ostaje 25,00 kn Sve dodatne informacije slijede... eto ekipa ocekujemo vas u sto vecem broju..festa 2 dana plamirajte godisnji organizator vec dobro poznati Auto Klub Slavonija mali podsjetnik na proslu sezonu: StreetRace No_1 StreetRace No_2 Edited February 16, 2010 by Troni Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 16, 2010 naravno da se vidimo :palacg jedva cekam i to sve dan poslije rodendana Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted February 16, 2010 Nadam se da cu stici svoju kantu sastaviti do tada... Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted February 16, 2010 vidimo se svakako i nadam se da vozim..ovo ima da bude vrhunski spektakl kakv slavonija i zasluzuje... Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted February 16, 2010 ja bi doso al me strah da mi neizleti kakav reno crveni :lol2 svatovi,. cica je stari svat taj vikend mislit cu na vas !!!! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 16, 2010 ja bi doso al me strah da mi neizleti kakav reno crveni :lol2 svatovi,. cica je stari svat taj vikend mislit cu na vas !!!! a ja mislio da cemo vidjeti radda kako se kotrlja Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 16, 2010 Veselim se svemu osim Fami proizvodima,morat cu se opet drzat hmeljne tekucine. Vidimo se! Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted February 17, 2010 ja bi doso al me strah da mi neizleti kakav reno crveni :lol2 svatovi,. cica je stari svat taj vikend mislit cu na vas !!!! hehe nemoj onda pored konzuma prolazit i sve bude ok.... Share this post Link to post Share on other sites
levis 0 Posted February 17, 2010 Definitivno dolazim vec zabiljezeno u kalendaru :bravo :palci Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 17, 2010 Definitivno dolazim vec zabiljezeno u kalendaru :bravo :palci vwidimo se onda Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 17, 2010 Jos je to daleko nadam se da cu vozit moram jos pogledat sve u kalendar da sve uskladim Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted February 17, 2010 vidimo se na crti Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 19, 2010 vidimo se na crti Bit ce mi zadovoljstvo s tobom Kiki stat na crtu Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted February 20, 2010 hehe nemoj onda pored konzuma prolazit i sve bude ok.... ako budem dolazio onda autoputom konzum me nece skoro vidit sa audijem Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted February 21, 2010 aco ja ne vozim klasu 20 Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted February 21, 2010 kako idu te kategorije u koju ja mogu?? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 21, 2010 (edited) kako idu te kategorije u koju ja mogu?? odvezes lijepo kvalifikacije prije utrka i vidis u kojoj si klasi.. i tu vozis klase idu po sekundama Edited February 21, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Troni 0 Posted February 22, 2010 Definitivno dolazim vec zabiljezeno u kalendaru :bravo :palci ak se nevaram ta duja je bila prosle godine u osijeku Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 22, 2010 aco ja ne vozim klasu 20 Baš me znaš nasmijat MANTAŠ :lol2 Vozim ja klasu 20 ali sa biciklom Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted February 26, 2010 zajebavam se malo,znaš me znam te,no hard feelings Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 28, 2010 zajebavam se malo,znaš me znam te,no hard feelings Sve 5 Kiki Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted February 28, 2010 Vidimo se. Moram izmjerit auto pa da vidim koliko radim. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zeus Posted March 2, 2010 Valjda cu i ja svoju duju sastaviti sa neki style ako ne onda za db sigurno Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted March 2, 2010 ako nista bit ce cevapa opet Share this post Link to post Share on other sites