2 2
Troni

Osijek StreetRace Show No_3

Recommended Posts

jebeš 700ks kad mu treba padobran :D

mi dolazimo... ACC crew ali samo kao gledaoci. Navodno neće biti kiše, sve prognoze tako kažu.

Dario ti voziš? pošto ideš sa sljikovima...

jebeš 700ks kad mu treba padobran :D

mi dolazimo... ACC crew ali samo kao gledaoci. Navodno neće biti kiše, sve prognoze tako kažu.

Dario ti voziš? pošto ideš sa sljikovima...

ma ljudi moji pa nema kise sve je sređeno sa "gazdom" :palacg

kiki dario je na popisu odavno..i vozi :) nadamo se brzo

pripreme su pocele..mogu reci samo SHOW ce biti..

Molim vas ako netko ima da m ikaze kada su jos street race utrke u hrvatskoj i gdje-trazio sam neki kalendar ali nista..

gledao sam na sr stranici ali tamo nema ni osijeka sada..ocigledno zbog drugih organizatora..

i jos me nesta zanima-cujem neke datume ponovo da ce bit sr u os,nesta tipa srpanj i kraj kolovoza?dali su to dezinformacije ili ima nesto od toga..opet mi se cini da se radi o vise organizatora ili sam u krivu..hvala..

kod nas prestaje izgleda da smo naj gore prosli sto se tice kise, bio sam sa moravekom danas j....o svi nervozni nije auto vozio od prosle godine u mostaru

ak sutra bude padala kaze otkaz, a robi korsu nije uspio izmapirat stalno mokro on nece voziti sranje

vidimo se :zivio

Uuuu vidim i u osijeku sutra popodne kisa..dali je moguce da ce opet pada i odakle joj samo vise snaga da moze uopce padati..majko mila..

Molim vas ako netko ima da m ikaze kada su jos street race utrke u hrvatskoj i gdje-trazio sam neki kalendar ali nista..

gledao sam na sr stranici ali tamo nema ni osijeka sada..ocigledno zbog drugih organizatora..

i jos me nesta zanima-cujem neke datume ponovo da ce bit sr u os,nesta tipa srpanj i kraj kolovoza?dali su to dezinformacije ili ima nesto od toga..opet mi se cini da se radi o vise organizatora ili sam u krivu..hvala..

:lol2

osijek nije sluzbeno, to organizira njihov klub ne ina

a tako znaci,fala fala puno..a da pitam di mogu vidit datume sr sta organizira ina?na sr.com nema nista u najavi..

Edited by dpeic2

nema ove godine 402SR .. izgleda da ih vise nece ni biti..eto jedino Autoklub Slavonija organizira trenutno u cijeloj Hrvatskoj :)..

kisa u Osijeku NE PADA.. sve je suhi i tako ce ostati..

ako ovaj race uspije radit ce se jos 2 racea..od kojih ce jedan biti nocni..prvi u RH ..

a nazalost ako ovaj ne uspije kako je planirano..nema vise raceaova od nas :(

ma neka svuda pada ak treba padat samo ne u os..da se to odrzi kako spada i zbog natjecatelja i publike..pa valda ce sve bit ok sa organizacijom pa da bude i taj nocni..da vidimo i to..

prognoze za vikend (sub i ned) vise nego obecavajuce, nadam se dobrim uspjehom...

Trazim nekoga tko ide kao gledaoc a da se vraca u subotu poslijepodne...??? da mu se skrpam???

ma neka svuda pada ak treba padat samo ne u os..da se to odrzi kako spada i zbog natjecatelja i publike..pa valda ce sve bit ok sa organizacijom pa da bude i taj nocni..da vidimo i to..

a nadamo se i mi takvom raspletu :palacg

dobili smo ogromnu potpru europske zajednice .. prepoznali su potencijal i pogurali nas maximalno..sada sve ovisi o vremenu i posjecenosti..

:zivio

ljudi vidimo se sutra u osijeku i nadamo se lijepom vremenu za vikend :) :)

evo dosao kuc sa piste..

ograda je spremna popodne dolazi start i sve ostalo..bit ce hebeno to.. :fakjea

vec su se poceli motati po osijeku cunirani ..i par kazni je vec palo :rotfl

vwidimo se sutra..

čekamo vas

dolazi i nas desetak iz sinja. vidimo se :palacg

:bravo :bravo

Edited by srki

srki oce kisa???kako je vrijeme??

kisa ne pada nekih 3h vec...ali onako, vrijeme visi jos uvijek...

polako se razvedrava...

za osijek su rekli sutra lijepo vrijeme, moguce jos samo prijepodne mozda koji pljusak...

do kada bi trebala trajati to sutra?

takav mega event a ja nemogu doć...hebiga sve se sastalo :palacd ...

na kraju onih 10% se pretvorilo u 100% da neću doć..hebemti život!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. uživajte malo i za mene,kad već ja nemogu.

jedva cekam jutro da krenemo!!! :bravo

ekipa iz vk se skuplja na tifonu u 8:15h...kava i onda pokret za os...

vwidimo se tamo!

drzimo fige za vrijeme...

2 2