2 2
Troni

Osijek StreetRace Show No_3

Recommended Posts

bio jedan big dog, vozio je 8.873, ako se ne varam... al to je bilo revijalna utrka, a ovako je bilo previše auta i vremena da bih zapamtio sve... al zapamtio sam mkII, slovenac neki... bio i prošle godine, mislim čak i pobijedio... ja osobno od svih tih auta, taj bih volio vozit...

ja idem sutra malo pogledat kaj ima i na db drag pa ako ima zainteresiranih navratite do mene

Edited by vwg 1.9tdi

bio juce na SR i mogu samo reci je bio spektakl kakav se jos nije vidio u HR..svaka cast deckima iz AK Slavonija na organizaciji i svemu sto su ucinili da bi napravili ovakav mega event..bilo je vrlo brzih auta i oštra konkurencija je bila..big dogsi su zapalili osijek i napravili neviđeni spektakl..svima koji nisu bili moze bit zao jel propustili su odlican sr i dobro druzenje i zafrkanciju..ja vozio kao i lane klasu 17 i uzeo 4 mjesto..izgubio u borbi za trece..al nadam se da ce drugi put bit bolje... :) :)

hahahaha

al smijesno mi s motorima 28 puta :D

Edited by MarioIV

Ne volim Opel al mi je drago što je kađan isjeko GTR-a....

Poruka za Mrkija: vrati djetetu kišobran

čuo sam da je bilo,ali nisam vidio..šteta,tolki put prešli,i onda im se ovako nešto dogodi..kmeee

Edited by ScarFace_vk

ja sam bio jučer i bilo mi je super...očekivao sam više od big dogsa ali kao što ita kaže trebali su drugu podlogu kako bi pokazali svoju punu snagu

klase 16-17 mi nisu bile baš nešto zanimljive ali zato sam ostale pomno pratio :palacg

bilo je i dobrih pica tamo pa nisam stalno mogao pratiti utrku :D

btw: nemojte pljuvat toliko po organizaciji, trebalo je to odradit :palacg

- nije mi jasno zašt on stalno ide tamo vamo.... , pa kad je stavio onu sexi hostesu na prag i laganini cirkulira , a ona maše kao drug tito....

kao što je netko već napisao kolega s focusom je išao po aute koji se ponovo utrkuju

a ti kao nebi mal vozao hostesu a? :grrr ...ja bi je prvi stavio u auto i malo je provozao :D

Guest troublemaker™

šteta duje 4 motion...

Tolko je bilo tih Hondi cmrx drx frx nemožeš vjerovat...

Vrijeme je poslužilo, uglavnom bilo je super

evo bili i mi iz pozege malo na raceu danas, meni osobno je bilo dobro, auti odlicni i mnogo brzi :care , upoznao neke nove ljude i tako, sve u svemu bilo je odlicno :respekt

bilo je dobro, ali sranje sto se tice pica opet ove godine lane sam im rekao da to sranje od piva ne valja nista, a sokovi i voda ne znam odakle ih vade da mrki nije doneo iz grada karlovacko hladno pukli bi, bio sam na dosta mjesta, ali ovo je steta za ovoliki broj ljudi samo jedno pivo i sok ako se moze nazvati ostalo organizacija isve to OK :palci

bilo je dobro, ali sranje sto se tice pica opet ove godine lane sam im rekao da to sranje od piva ne valja nista, a sokovi i voda ne znam odakle ih vade da mrki nije doneo iz grada karlovacko hladno pukli bi, bio sam na dosta mjesta, ali ovo je steta za ovoliki broj ljudi samo jedno pivo i sok ako se moze nazvati ostalo organizacija isve to OK :palci

meni je samo drago da sam prestigo neku duju VR6 na putu iz sb ka čepinu.......te me je ista vratila istom mjerom :rotfl :rotfl :rotfl

Sad kad sam se malo streznio cjeli event mi djeluje jos bolje i drago mi je da je prosao bez nekih sranja.

@jura

-slanje slika sa hostesama na zenin mail mi se vise ne cini kao super-cool ideja pa ako nisi poslao ni nemoj!

Sad kad sam se malo streznio cjeli event mi djeluje jos bolje i drago mi je da je prosao bez nekih sranja.

@jura

-slanje slika sa hostesama na zenin mail mi se vise ne cini kao super-cool ideja pa ako nisi poslao ni nemoj!

OK mrki nisam nista slao dosao kuci poslije ponoci :zivio

jel ima tko snimku rimca sa el. kockom?

kako ide to? jel vozio?

jel ima tko snimku rimca sa el. kockom?

kako ide to? jel vozio?

rimac je bio odma boks do mene i imo je stalno nekih problema pa je cijelo dopodne nesto preko laptopa stelovo..auto u rikverc ispaljuje da je to strasno ali ga nije mogo dobit da potegne prema naprijed ide on al nije to to..i onda nekon cijelog dopodneva zezanja uspio ga je dobit da auto ide stvarno super..i onda mu se na pol staze raspo mjenjac..bilo mi zao sto nije uspio odvozi do kraja..i smjesno se cuje da je to strasno..pa si mogo cut svakakve izjave tipa vidi ga ode a nije ni upalio auto..i slicne gluposti.. :rotfl:rotfl

fami nije bio :palacg

ma ne vrijedi ti to..ne shvacaju ti ljudi nista..

oni bi da im das jesti i piti cijeli dan, da je ulaz besplatan i da oni mogu voziti te automobile..vjerujem da bi i onda bilo primjedbi tipa nije mi napumpao gume kad sam treba voziti i slicno...

:rotfl :rotfl

Znam da nije bio tamo. Osao je gdje su mu dijelovi za auto :rotfl

Nista drugi puta,ako bog da više vas bude bilo uclanjeno.Jače,više redara i da vidiš kako će se mlatimudani maknit.

E sad mi krivo malo sto nisam bio tam,al eto ti Zrine tak i treba :palacd

2 2