Baljulji 0 Posted February 18, 2010 Rokanjeeeeee kečevaaaaaaaaaa Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted February 18, 2010 to je posao, koje felge idu gore? Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted February 18, 2010 Jeste vi vidli malu kak nabacuje žbuku odispod Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted February 18, 2010 to je posao, koje felge idu gore? ...a ne mi fušeri... :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted February 18, 2010 to je posao, koje felge idu gore? komplet polirani RM sa zlatnim šarafima.. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted February 18, 2010 i ocemo ga vidjet na VWTSu? Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted February 18, 2010 pratim na team-vw lud lik nemaš kaj ajd ak nije problem neki linkić nabacit, hvala Share this post Link to post Share on other sites
enes 0 Posted February 19, 2010 perfekcionist je covjek nema sta :slin Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 19, 2010 perfekcionist je covjek nema sta :slin eto link... da sigurno dolazi na VWTS....Tina vozi.... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted February 19, 2010 (edited) http://www.team-vw.si/viewtopic.php?f=42&t=7312 eto link... da sigurno dolazi na VWTS....Tina vozi.... ??? Zaboravio si ctrl+v edit : pa gore nije bilo linka! Edited February 19, 2010 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 19, 2010 Ako vam se ovo sviđa, sviđati će vam se i ovo ! Pratim već neko vrijeme i daje mi inspiraciju! Ili tako ili nikako u projekt ulazim =) Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted February 20, 2010 Ako vam se ovo sviđa, sviđati će vam se i ovo ! Pratim već neko vrijeme i daje mi inspiraciju! Ili tako ili nikako u projekt ulazim =) Itekako!!! Pratim vec neko vrijeme.. Bas to, jako dobar smijer.. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 20, 2010 Ako vam se ovo sviđa, sviđati će vam se i ovo ! Pratim već neko vrijeme i daje mi inspiraciju! Ili tako ili nikako u projekt ulazim =) Ooooo da, i ja to pratim skoro pa od pocetka...... Stvarno auto je takva bolestinaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wow Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted February 20, 2010 poludim kada vidim takve projekte,skidam kapu... golf1.info ima dosta zanimljivih projekata... Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted February 20, 2010 Ako vam se ovo sviđa, sviđati će vam se i ovo ! Pratim već neko vrijeme i daje mi inspiraciju! Ili tako ili nikako u projekt ulazim =) Zbog ovog se isplati živjeti... Share this post Link to post Share on other sites
Antonio GTi 16v 0 Posted February 20, 2010 poludim kada vidim takve projekte,skidam kapu... golf1.info ima dosta zanimljivih projekata... ima definitivno naj jače projekte, ali na žalost u hr takvih nema..ni blizu Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 20, 2010 ima definitivno naj jače projekte, ali na žalost u hr takvih nema..ni blizu u HR... bi nekaj takvoga trajalo puno duže... i trenutno treba više love za pojedine stavke nego u D... neki nemaju nekoga negdje ili neke veze da se napravi nešto... od plastificiranja, cinčanja, kromiranja... a da se to sve napravi preko nekoga mogli bi platiti puno više... u hr se jedan sličan projekt radio... no rijetki će promijeniti kočnice i motor a da te stvari i dobro ušminkaju (krom, cink, plastifikat......)... puno dijelova u HR je još nedostupno kolko je to u D na svakom uglu....:/ ja se trudim napraviti dobar posao... no to će potrajati... puno me njih pita, a i sam sam obečao da ću napraviti auto do See-a ove godine... al odugovlačit će se... s razlogom da bude bolji... Maček je počeo s radnjom prošle godine... imao garažu i mnoge dijelove već spremne... pomogao sam mu u nabavki mnogih dijelova za njegov auto... a i davao neke savjete... i vidim da je dečko sve to dobro shatio i primjenio, i sretan sam što se neko tako uhvatio posla... još prošle godine smo na See-u razgovarali kak će njegov auto izgledati i koje detalje (lajsne, kvake....) kupi... i eto... auto će ić na see spreman za poziranje...... Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted February 27, 2010 sad vidim gdje su završila moja sjedala hehe, u dobrim rukama... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 28, 2010 sad vidim gdje su završila moja sjedala hehe, u dobrim rukama... tvoja su još uvijek kod mene... ovo su druga... btw - samo zadnje sijedalo je tvoje... Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted February 28, 2010 a vidim da mi je nekako poznato , al nije ni bitno, svejedno su u dobrim rukama... sad mi je žao što sam ih uopće prodavao jer sumnjam da u više imat priliku naletit na ono što želim... Share this post Link to post Share on other sites
Sparky 0 Posted February 28, 2010 Čekam ovakav projekt u Hr Znači rastavljanje i guljenje svega nemam slike Share this post Link to post Share on other sites
ElGato 0 Posted March 19, 2010 PozdraVW, vidim, da je Tonac poskrbel, da ste na tekočem z mojim delom... Tak, da bom s tem projektom (VW Golf 1) nadaljeval kr v tej temi, da nebom odpiral nove... Lp, Andrej Share this post Link to post Share on other sites
ElGato 0 Posted March 19, 2010 Vstavljanje motorja: Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted March 19, 2010 Jako lijepo, a pogotovo original felge Share this post Link to post Share on other sites