dpeic2 0 Posted February 21, 2010 (edited) pozz svima..evo novih problema.. znaci posjedujem golf 2 1.6 d tas model iz 1989,godine..problem je sto kad pada kisa auto malo vlazi na gumi kod suvozaca..tj.voda kapa tamo ispod table kod suvozaca na onom malom cepu u desnom kutu table u donjem dijelu kod nogu..e sad kaze majstor limar da bi moro imat rupe kod sajbe i haube s odvodnim crijevima da kisnica moze oticati..ja nemam nikakve rupe jedino imam neke rupe u blatobranu..po jedna tvornicka sa svake strane..i ja kao laik vidim da tamo voda nemoze oticati jer su te rupe na visem nivou nego voda..znaci voda ostaje u onim trokutima izmedu blatobrana i sajbe..kako je kod vas?hmm probao sam gledat i dalje je sve suho i pod je suh(znaci negubi vodu ili antifriz)..jedino da negdje sajba nepropusta(mjenjana je) ali kad probam rukom sve je suho oko gume i nevidim tragove vode..hvala.. ps nemam mogucnost stavit slike nazalost da vam olaksam problem.. Edited February 21, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
golf 1.6 tdi 0 Posted February 21, 2010 jel ti ispravna plastika sto pokriva broj sasije tj ona sto stoji između šajbe i ovog lima na čemu ti stoji broj šasije tj. kad otvoris haubu dali vidis resetku od motora za ventilaciju ako vidis znaci da nemas plastike ili ti fali komad ako nije oda je to razlog i moze biti jos jedna stvar ono sto ti je reko majstor limar mora postojat neka rupa kod mene je to rupa kud prolazi kabal za bocin zmigavac i dal imas mozda tvornicki siber posto on ima kanalice za odvod vode kroz stub sajbe da ti necur mozda odatle Share this post Link to post Share on other sites
karabaja16v 0 Posted February 21, 2010 baš kak veli golf 1.6 tdi,pogledaj plastiku kod brojeva i ispod nje u svakom kutu izljev za vodu i prljavštinu koji bi mogao bit začepljen.a to ti se možda i veže na još jedan opisani problem Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 21, 2010 baš kak veli golf 1.6 tdi,pogledaj plastiku kod brojeva i ispod nje u svakom kutu izljev za vodu i prljavštinu koji bi mogao bit začepljen.a to ti se možda i veže na još jedan opisani problem decki moji ovako sam rijesio problem-ocistio sve kanalice u toj plasticnoj kadici i iza nje..otcepio rupe za odvod na blatobranima.. majstor limar mi utiskao neko sredstvo oko sajbe i testirali smo poljevanjem vode iz kanti i slaufa i sve 5-nigdje ni kapi..eto tako smo rijesili..hvala svima.. Share this post Link to post Share on other sites
Tomislav_ 0 Posted March 12, 2010 eh ja imam problem sa pustanjem na haubi... na proslom golfu je to pustanje bilo između stakla i gume, tak da sam naguru okolo cjele sajbe ispod malo silikona i to je bilo to... a sad na ovom novom je sajba dobra, nego je neko uspio na vise mjesta uspio scvikat onu gumu koja dihta kad se gepek zatovori... neznam s cim bi to iso ljepit, silikon bi se raspucal od zatvaranja i otvaranja jer se on stvrdne, imate ideju kakvu? Share this post Link to post Share on other sites
dady1 0 Posted August 5, 2010 evo jedno pitanje, koliko kosta sredjivanje šibera na golf 2 jer kad naletis na one koji su silikonom naljepili okolo pa me zanima jer problem uzeti auto sa takvim šiberom?? koliko kosta to sredjivanje???? hvala!!!! Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted August 6, 2010 eh ja imam problem sa pustanjem na haubi... na proslom golfu je to pustanje bilo između stakla i gume, tak da sam naguru okolo cjele sajbe ispod malo silikona i to je bilo to... a sad na ovom novom je sajba dobra, nego je neko uspio na vise mjesta uspio scvikat onu gumu koja dihta kad se gepek zatovori... neznam s cim bi to iso ljepit, silikon bi se raspucal od zatvaranja i otvaranja jer se on stvrdne, imate ideju kakvu? Pa odi na autootpad i daj 50kn za tu gumu.. Share this post Link to post Share on other sites