3 3
Dejo

Golf 6 TSI prvi problemi :)

Recommended Posts

Kako ste pronašli taj kvar,vizualno ili preko dijagnostike?

ostavio ja auto prek noci da se ohladi kod njih

i kak ujutro na hladno ga upali treska se i dijagnostika pokazala

tako su rekli

pozz ljudi

najme ispostavilo se da ona plastikica nije uzrok ponasanja moga auta iz prije navedenih cinjenica

na ljeto se upalio isti set lampica i uzrok je kao bio bobina promjenjeno i auto je radio ok iako se ujutro i dalje treskao

do nedavno primjetio sam da auto u razvlacenju na nekih 4 5 tisuca okretaja malo zatrza pocne blicat lampica od ispuha par sekudni ugasi se auto nastavi vuc normalno i tako par puta

i danas opet isti scenarij pocne auto cugat upali se epc i lampica ispuha i auto trese ko blesav nema snage

nis ja ugasim upalim i radi normalno

ponovo nisam htjeo stiskat da nebi doslo opet do toga

ja cu sutra auto odvest na servis al meni se sve cini ni da oni neznaju sta je mene to sve vec zivcira polako

i da jos jedna stvar auto kad se ugrije kad salta prve dve brzine nesto zatrese kao da ce krepat al ide (dsg)

da li neko zna o cem bi se tu radilo

i sta rec ak oni meni sutra prime auto a auto kao nema gresaka sto su znali rec

???

hvala

Pa zahtijevaj da budeš pokraj vozila kad ga uštekaju na dijagnostiku,valjda imaš pravo vidjeti stanje stvari na svojem vozilu,ili ne?!?

Pa zahtijevaj da budeš pokraj vozila kad ga uštekaju na dijagnostiku,valjda imaš pravo vidjeti stanje stvari na svojem vozilu,ili ne?!?

dali ako se to upalilo i ugasilo ostaje u nekoj memorij pa da se to na diagnostici vidi?

dali ako se to upalilo i ugasilo ostaje u nekoj memorij pa da se to na diagnostici vidi?

Ostaje u memoriji kao sporadična il stalna greška... :palacg

Bas me zanima kak ce se ti novi motori ponasati kada budu imali 5 puta vise kilometara kad vec tak novi hebu po tavanu.

Nabijem ja i tvoj i svoj Golf 6 na kurac. Da prostite. Kakva su to kina od auta? Zao mi je sto nisam uzeo duju i sredio ju.

Platis auto 200000+ kn i vise je u servisu nego doma ili na cesti. Zamislite kakvu sam duju mogao imat za te novce, sa karoserijom od 24 karata.. :D

Sad ozbiljno.. Eto, meni se isto dogada kad ga upalim da se digne na 1200 i malo se trese i nakon cca 30 sec padne na 800 i mirno radi. Tako mi je bilo i s prvim motorom, valjda je to normalno kod sestica ali nije uopce ugodan osjecaj.

Ja sam odlucio sto cu ako se dogodi jos samo jedan veci kvar. Posto je auto na leasing, izvadit cu iz njega sto mogu i vratit im ga. Nakon toga ide Audi S4 u garazu samo tako.

Bas sam ljut i razocaran! :ne

jbg sad ce jos ispast da VW ne valja

ja obozavam taj auto al me pocinje zivcirat a to nevalja

dečki u Dojkić i tražite g. Roberta................ja sam se uvjerio da nisu svi servisi isti!

Pravo Bube kaze,das ogromnu paru,istreses se ko magarac financijski,i onda se vozikas od servisa do servisa da se kvarovi i mane otklanjaju..e kad ovakav topic citam nemogu vjerovat,pa sta ce bit sa tim autima kad naprave 200-250 tkm,ako uopce i naprave toliko..

plac majke bozje..

nista zvao direktora sad iz dojkica rekao je da dovezem auto

javim sve

Nabijem ja i tvoj i svoj Golf 6 na kurac. Da prostite. Kakva su to kina od auta? Zao mi je sto nisam uzeo duju i sredio ju.

Platis auto 200000+ kn i vise je u servisu nego doma ili na cesti. Zamislite kakvu sam duju mogao imat za te novce, sa karoserijom od 24 karata.. :D

Sad ozbiljno.. Eto, meni se isto dogada kad ga upalim da se digne na 1200 i malo se trese i nakon cca 30 sec padne na 800 i mirno radi. Tako mi je bilo i s prvim motorom, valjda je to normalno kod sestica ali nije uopce ugodan osjecaj.

Ja sam odlucio sto cu ako se dogodi jos samo jedan veci kvar. Posto je auto na leasing, izvadit cu iz njega sto mogu i vratit im ga. Nakon toga ide Audi S4 u garazu samo tako.

Bas sam ljut i razocaran! :ne

Ja ću ovaj put šutat :bag:

Ima vas još TSI pa ćemo vidit :palacg

nista zvao direktora sad iz dojkica rekao je da dovezem auto

javim sve

Aj pa molim te javi jer moj opet tu i tamo ispusta cudne zvukove i dimi ko dizel pa bi ga volio odvest na detaljan pregled.

heh,freak zna puno toga o tim tsi-ima,već su ga namučili :rolleyes:

Edited by Galaxy

evo ovako bio sam u dojkicu mogu me primit tek u srijedu

al je obavjljena nabrzinu diagnostika

nesto je s trecim cilindrom gubi iskru nekada, izgleda da u autozubaku nisu promjenjene bobine sve 4 kak je receno

tako da auto ide u srijedu tamo i ostaje na detaljnom pregledu

nesto je s trecim cilindrom gubi iskru nekada, izgleda da u autozubaku nisu promjenjene bobine sve 4 kak je receno

sto je najcudnije auto ide 230 na autoputu bez pol muke sa 4 krkana unutra

i samo nekad na razvlacenju zastuca (ne dimi ni nis)

nakuzim nadam se da je bobina i da ce se to rjesit ubrzo

E fak vise nase servise,kad mi kao kupci se moramo u sve razumjeti,najbolje da si uzmemo kompletnu literaturu i alat,te sjedimo kraj servisa dok rade auto,jer ovo vise nemos vjerovat kako majstori fusaju,i ubjeduju te da je sve promjenito a ono nista nebude promjenito..i onda taj svoj nerad masno naplate,a kad covjeku nesto nedaj boze legne jace onda se pitaju pa kako je to moguce kad ima samo 50 tkm,a mi sve uredno izmjenjali,naravno da je moguce kad nista nerade kako treba..samo ajde sta brze digni lovu covjeku i mars van sa svojim autom,bitno de se iskesira 200,300 tisuca kuna za novi auto i mars van, samo sta ti nekazu..nasi servisi i serviseri..

pa to vise nisu istine.. :palacd:palacd:palacd

Prodat auto, ili ako je pod lizingom vratiti ga i uzet neki dizlo, ako mora biti VW! Tako je i meni bilo s passatom, kad su kvarovi krenuli, nisu stali. Sad furam pola tdi-a i evo 20 000 km, pali vozi :)

Sretno

Edited by deLux

delux se opametio :)

To ako cilindar nekad nema struje... to ti nije bas pametno.... kačio sam nekoliko slika tih tsi motora s izgorenim klipovima.. moguce da je i u njih ista pjesma bila....

To kad su te primili..jesi li igdje uveden da si taj dan dosao na pregled i dal je upisana ta greška u kakav zapisnik il nesto slično?

delux se opametio :)

To ako cilindar nekad nema struje... to ti nije bas pametno.... kačio sam nekoliko slika tih tsi motora s izgorenim klipovima.. moguce da je i u njih ista pjesma bila....

To kad su te primili..jesi li igdje uveden da si taj dan dosao na pregled i dal je upisana ta greška u kakav zapisnik il nesto slično?

ma nis ja dosao on donesao onaj kompjutercic spoji veli hm... nes je s trecim cilindrom ja velim tako mjenjana je bobina bla bla

veli naruci se pa ce auto ostat pa cemo vidjet

to je to

3 3