Dejo 0 Posted November 3, 2010 delux se opametio To ako cilindar nekad nema struje... to ti nije bas pametno.... kačio sam nekoliko slika tih tsi motora s izgorenim klipovima.. moguce da je i u njih ista pjesma bila.... To kad su te primili..jesi li igdje uveden da si taj dan dosao na pregled i dal je upisana ta greška u kakav zapisnik il nesto slično? al sto je zanimljivo danas kad smo isli u zapresic u autu nas 4 i auto dere 230 bez problema jedamput je zastucao na razvlacenju ma ne kuzim nis nek ga kopaju jeb,,, mi se Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 3, 2010 toliko o hi-tech motorima.... Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted November 3, 2010 toliko o hi-tech motorima.... Baš to, i još se hvale, kao vrhunac tehnologije, ovo ono! Svim tim motorima dajem max 200 000 km ako i toliko! Fuckas sve te aute. Taj VW očito zna samo napravit dobar traktor Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted November 4, 2010 (edited) Vise ne vjerujem ni jednom auto bilo koje firme proizvedenom u zadnjih 7-8 godina. Ne znam al nemojte se cuditi ako za 2-3 godine budem vozio subaru imprezu iz '98.. Edited November 4, 2010 by bubelud Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted November 4, 2010 jedna stvar što sam naucio ,nikad ali nikad ne kupovat prve 3 serije novog modela ,ja sam svoj ED kupio pred kraj,proizveden je posljenji tjedan proizvodje Golfa MK5 i nikad nikakvih problema nisam imao s motorom,nit pije ulje niti ništa ,a dobro znamo kako TFSI voli gutat ulje,isto sad gledam R20 ,ali pustit cu ga jos godinu dana ,pa onda uzet u uzi izbor za sljedeci auto iako je sve na njemu vec poznato i provjereno rađe cu pricekat dok rjese djecje bolestni do kraja Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ZG 0 Posted November 4, 2010 baš gledam u novom Passatu su benzinci 1.4 TSI sa 122 i 1.8 TSI sa 160 KS zar je moguće da su vidjeli da 1.4 TSI sa 160 ima previše problema pa od njega odustaju ili? Share this post Link to post Share on other sites
Dejo 0 Posted November 4, 2010 baš gledam u novom Passatu su benzinci 1.4 TSI sa 122 i 1.8 TSI sa 160 KS zar je moguće da su vidjeli da 1.4 TSI sa 160 ima previše problema pa od njega odustaju ili? tako je bilo od pocetka golf je 1.4 a pasat 1.8 razlika 1.4 ima turbo i kompresor a 1.8 samo turbo Share this post Link to post Share on other sites
Dejo 0 Posted November 4, 2010 jedna stvar što sam naucio ,nikad ali nikad ne kupovat prve 3 serije novog modela ,ja sam svoj ED kupio pred kraj,proizveden je posljenji tjedan proizvodje Golfa MK5 i nikad nikakvih problema nisam imao s motorom,nit pije ulje niti ništa ,a dobro znamo kako TFSI voli gutat ulje,isto sad gledam R20 ,ali pustit cu ga jos godinu dana ,pa onda uzet u uzi izbor za sljedeci auto iako je sve na njemu vec poznato i provjereno rađe cu pricekat dok rjese djecje bolestni do kraja koliko ja znam taj motor nije nov vec je u golfu 5 poceo tako da nije novo al neka moji zivci rade ima kasko ak bude jebo mozda i u zidu zavrsi Share this post Link to post Share on other sites
Dejo 0 Posted November 4, 2010 Aj pa molim te javi jer moj opet tu i tamo ispusta cudne zvukove i dimi ko dizel pa bi ga volio odvest na detaljan pregled. bube da i tebe nisu sjebali mozda si dobio repariran motor a ne nov trebao si uzet neku oznaku mototra i usporedit s novom ak se to moze Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 4, 2010 (edited) Nov motor se zove tausch motor tj reparirani.... dakle nema novog nego repariranog... sad.. jel fakat preslagivan il to tako nazivaju neznam... Dolazi komplet blok i glava sa diznama..... Sve izvani se prebaciva s dosadasnjeg motora... imas u golfu 1.4 s turbom i mislim da bi taj trebao biti ok..... Passat ima drugu ponudu (kao i audi) a taj 1.8 je kao čisto da popuni ponudu... a mislim da je i taj motor ok iako ih neme mnogo odika.... Vidit cemo kako ce se pokazat 2.0 TTDI Edited November 4, 2010 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
kopa 0 Posted November 4, 2010 (edited) tako je bilo od pocetka golf je 1.4 a pasat 1.8 razlika 1.4 ima turbo i kompresor a 1.8 samo turbo U Golf VI je isto ugrađivan 1.8 TSI sa 160PS (ovisi od trzista do trzista) Edited November 4, 2010 by kopa Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 4, 2010 ajd ruku na srce.. i kakav se pokazao taj TSI opcenito? Ak netko zna to si onda ti Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted November 4, 2010 (edited) još će ovdje ispast da su dizeli bolji od benzinaca Edited November 4, 2010 by inkasator01 Share this post Link to post Share on other sites
Dejo 0 Posted November 4, 2010 ajd ruku na srce.. i kakav se pokazao taj TSI opcenito? Ak netko zna to si onda ti meni je auto zakon ide strasno za taj motor samo mene zanima da mi napokon neko kaze sta je autu a ne da se nezna al sad ide u valjda pravi servis pa ce se rjesit tjesim se hh Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted November 4, 2010 Nov motor se zove tausch motor tj reparirani.... dakle nema novog nego repariranog... sad.. jel fakat preslagivan il to tako nazivaju neznam... Dolazi komplet blok i glava sa diznama..... Sve izvani se prebaciva s dosadasnjeg motora... Ja sam dobio komplet novi motor. Nije repariran 100% jer ono, vidilo bi se, ovaj je sve smrdio na novo! Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted November 4, 2010 Dečki,sad ste me uplašili,morat ću prodati svoj prije nego i mene počne j.... Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 4, 2010 Dečki,sad ste me uplašili,morat ću prodati svoj prije nego i mene počne j.... ti se to salis ?? Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted November 4, 2010 (edited) Kupit ću dvojku od tebe Edited November 4, 2010 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 4, 2010 Kupit ću dvojku od tebe pa ajde onda da mjenjamo ja zarko zelim tvoju peticu a ti ocito moju duju Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted November 4, 2010 ajd ruku na srce.. i kakav se pokazao taj TSI opcenito? Ak netko zna to si onda ti To i mene zanima! Kopa čekamo te...! Može i PM! Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted November 4, 2010 Kupit ću dvojku od tebe jel tvoj auto možda stoji među zapljenjenim autima od leasinga ,danas sam isao gledat,stoji identican tvoj ,pa me zanima???? Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted November 4, 2010 Nije zaplijenjen,odfurao sam ga na procjenu jer ga im mislim vratiti,al na koliko su ga procjenili,katastrofa Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted November 4, 2010 Nije zaplijenjen,odfurao sam ga na procjenu jer ga im mislim vratiti,al na koliko su ga procjenili,katastrofa kaj ni tvoj nije dobar? na kolko su ga procijenili? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 4, 2010 Ja sam dobio komplet novi motor. Nije repariran 100% jer ono, vidilo bi se, ovaj je sve smrdio na novo! ajd.. kako bi se vidilo....? Jel ovo nov motor? (odi je tdi 105ks) Share this post Link to post Share on other sites