3 3
Dejo

Golf 6 TSI prvi problemi :)

Recommended Posts

delux se opametio :)

To ako cilindar nekad nema struje... to ti nije bas pametno.... kačio sam nekoliko slika tih tsi motora s izgorenim klipovima.. moguce da je i u njih ista pjesma bila....

To kad su te primili..jesi li igdje uveden da si taj dan dosao na pregled i dal je upisana ta greška u kakav zapisnik il nesto slično?

al sto je zanimljivo danas kad smo isli u zapresic u autu nas 4 i auto dere 230 bez problema

jedamput je zastucao na razvlacenju

ma ne kuzim nis nek ga kopaju jeb,,, mi se

toliko o hi-tech motorima.... :P

Baš to, i još se hvale, kao vrhunac tehnologije, ovo ono! Svim tim motorima dajem max 200 000 km ako i toliko! Fuckas sve te aute. Taj VW očito zna samo napravit dobar traktor :)

Vise ne vjerujem ni jednom auto bilo koje firme proizvedenom u zadnjih 7-8 godina. Ne znam al nemojte se cuditi ako za 2-3 godine budem vozio subaru imprezu iz '98.. :P

Edited by bubelud

jedna stvar što sam naucio ,nikad ali nikad ne kupovat prve 3 serije novog modela :) ,ja sam svoj ED kupio pred kraj,proizveden je posljenji tjedan proizvodje Golfa MK5 i nikad nikakvih problema nisam imao s motorom,nit pije ulje niti ništa ,a dobro znamo kako TFSI voli gutat ulje,isto sad gledam R20 ,ali pustit cu ga jos godinu dana ,pa onda uzet u uzi izbor za sljedeci auto iako je sve na njemu vec poznato i provjereno rađe cu pricekat dok rjese djecje bolestni do kraja :)

baš gledam u novom Passatu su benzinci 1.4 TSI sa 122 i 1.8 TSI sa 160 KS

zar je moguće da su vidjeli da 1.4 TSI sa 160 ima previše problema pa od njega odustaju ili?

baš gledam u novom Passatu su benzinci 1.4 TSI sa 122 i 1.8 TSI sa 160 KS

zar je moguće da su vidjeli da 1.4 TSI sa 160 ima previše problema pa od njega odustaju ili?

tako je bilo od pocetka golf je 1.4 a pasat 1.8 razlika 1.4 ima turbo i kompresor a 1.8 samo turbo

jedna stvar što sam naucio ,nikad ali nikad ne kupovat prve 3 serije novog modela :) ,ja sam svoj ED kupio pred kraj,proizveden je posljenji tjedan proizvodje Golfa MK5 i nikad nikakvih problema nisam imao s motorom,nit pije ulje niti ništa ,a dobro znamo kako TFSI voli gutat ulje,isto sad gledam R20 ,ali pustit cu ga jos godinu dana ,pa onda uzet u uzi izbor za sljedeci auto iako je sve na njemu vec poznato i provjereno rađe cu pricekat dok rjese djecje bolestni do kraja :)

koliko ja znam taj motor nije nov vec je u golfu 5 poceo tako da nije novo

al neka moji zivci rade ima kasko ak bude jebo mozda i u zidu zavrsi

Aj pa molim te javi jer moj opet tu i tamo ispusta cudne zvukove i dimi ko dizel pa bi ga volio odvest na detaljan pregled.

bube da i tebe nisu sjebali mozda si dobio repariran motor a ne nov

trebao si uzet neku oznaku mototra i usporedit s novom ak se to moze

Nov motor se zove tausch motor tj reparirani.... dakle nema novog nego repariranog... sad.. jel fakat preslagivan il to tako nazivaju neznam...

Dolazi komplet blok i glava sa diznama..... Sve izvani se prebaciva s dosadasnjeg motora...

imas u golfu 1.4 s turbom i mislim da bi taj trebao biti ok.....

Passat ima drugu ponudu (kao i audi) a taj 1.8 je kao čisto da popuni ponudu... a mislim da je i taj motor ok iako ih neme mnogo odika....

Vidit cemo kako ce se pokazat 2.0 TTDI

Edited by AUTOFREAK

tako je bilo od pocetka golf je 1.4 a pasat 1.8 razlika 1.4 ima turbo i kompresor a 1.8 samo turbo

U Golf VI je isto ugrađivan 1.8 TSI sa 160PS (ovisi od trzista do trzista)

Edited by kopa

ajd ruku na srce.. i kakav se pokazao taj TSI opcenito?

Ak netko zna to si onda ti :)

još će ovdje ispast da su dizeli bolji od benzinaca

Edited by inkasator01

meni je auto zakon ide strasno za taj motor

samo mene zanima da mi napokon neko kaze sta je autu a ne da se nezna

al sad ide u valjda pravi servis pa ce se rjesit tjesim se hh

Nov motor se zove tausch motor tj reparirani.... dakle nema novog nego repariranog... sad.. jel fakat preslagivan il to tako nazivaju neznam...

Dolazi komplet blok i glava sa diznama..... Sve izvani se prebaciva s dosadasnjeg motora...

Ja sam dobio komplet novi motor. Nije repariran 100% jer ono, vidilo bi se, ovaj je sve smrdio na novo! :lol2

Dečki,sad ste me uplašili,morat ću prodati svoj prije nego i mene počne j.... :mellow:

Dečki,sad ste me uplašili,morat ću prodati svoj prije nego i mene počne j.... :mellow:

ti se to salis ??

:bleh

Kupit ću dvojku od tebe

pa ajde onda da mjenjamo

ja zarko zelim tvoju peticu a ti ocito moju duju :lol2

To i mene zanima! :palacg Kopa čekamo te...! :palci

Može i PM!

:bleh

Kupit ću dvojku od tebe

jel tvoj auto možda stoji među zapljenjenim autima od leasinga ,danas sam isao gledat,stoji identican tvoj ,pa me zanima????

Nije zaplijenjen,odfurao sam ga na procjenu jer ga im mislim vratiti,al na koliko su ga procjenili,katastrofa

Nije zaplijenjen,odfurao sam ga na procjenu jer ga im mislim vratiti,al na koliko su ga procjenili,katastrofa

kaj ni tvoj nije dobar? na kolko su ga procijenili?

Ja sam dobio komplet novi motor. Nije repariran 100% jer ono, vidilo bi se, ovaj je sve smrdio na novo! :lol2

ajd.. kako bi se vidilo....?

Jel ovo nov motor? (odi je tdi 105ks)

20s9dlw.jpg

aondio.jpg

14neayu.jpg

3 3