Leo 0 Posted November 4, 2010 (edited) Ovo je predpostavljam austausch motor, oli ti ga tvornički reparirani. OT: Freak zašto se mjenja? Klipnjača probila blok? Edited November 4, 2010 by Leo Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 4, 2010 i ovaj miriše na nov... pa nek mi netko reče razliku između novog novog i tausch motora... Kad ga ubacis ispod haube nema razlike jer sve se prebaciva s starog motora... Osim eto vidis da je glava cista i poklopac ventila... Jap ovo je jedan od 3 komada kojem je klipnjača izašla malo u šetnju Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted November 4, 2010 (edited) Jap ovo je jedan od 3 komada kojem je klipnjača izašla malo u šetnju Vidjeh ih i ja par... A što se tiče TSI, koga god pitam, a da se imalo kuži u mehaniku, nitko ih ne hvali.... osim naravno prodavača... oni hvale i onog 1,2 mpi 12V... Edited November 4, 2010 by Leo Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted November 6, 2010 (edited) Vidjeh ih i ja par... A što se tiče TSI, koga god pitam, a da se imalo kuži u mehaniku, nitko ih ne hvali.... osim naravno prodavača... oni hvale i onog 1,2 mpi 12V... 1.2 MPI je siguran, i pouzdan motor! Evo kod moje stare u Fabi-i 140 000 km bez ikakvih kvarova! druga je stvar što troši kao V6 i što nejde s mjesta. Edited November 6, 2010 by deLux Share this post Link to post Share on other sites
Dejo 0 Posted November 11, 2010 (edited) Auto dosao doma receno je da je s motorom sve ok Od sveg tog auto je dobio novu mapu (updeatan softver) i vozi ok sad i postignuta nova maksimalna brzina 235 km/h na povratku doma i da na dodam sta se tice osoblja imam sve pohvale od primanja razgovora i sve topla preporuka AK DOJKIĆ ovo mi je drugi auto kupljen tamo i stvarno su super uljudni i sve dobio sam passata 2.0TDI zamjenskog bez troskova stvarno sve 5 i to je to Edited November 11, 2010 by Dejo Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 11, 2010 Ajde neka je sa srecom! Nadam se da neces imat vise problema s tim! Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted December 2, 2010 Ok, neke su stvari jasne god Golfa 6 TSI. Prvo na 11000 km mijenjas motor, na 14000 volan pa na 18000 auspuh. Sto je slijedece, jedva cekam da doznam. Das auto? Das scheise. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 2, 2010 al to kad sve izmjenis onda vozis bezbrige Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted December 2, 2010 al to kad sve izmjenis onda vozis bezbrige da, da...kako da ne Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted December 2, 2010 (edited) Onda ide novi krug briga,onda opet sve mjenjas ponovo i ponovo i ponovo i zapravo uvijek imas sve novo na autu.. Napravljen da traje.. Edited December 2, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 2, 2010 Ok, neke su stvari jasne god Golfa 6 TSI. Prvo na 11000 km mijenjas motor, na 14000 volan pa na 18000 auspuh. Sto je slijedece, jedva cekam da doznam. Das auto? Das scheise. To imaš nekih novosti s svojim ? Share this post Link to post Share on other sites
Zvone 0 Posted December 2, 2010 Ok, neke su stvari jasne god Golfa 6 TSI. Prvo na 11000 km mijenjas motor, na 14000 volan pa na 18000 auspuh. Sto je slijedece, jedva cekam da doznam. Das auto? Das scheise. Zasto si morao volan mijenjati ??? :mellow: Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted December 2, 2010 Zasto si morao volan mijenjati ??? :mellow: Skripio je. Nisu znali u servisu rijesiti problem pa sam ih posao u k i kupio novi o svom trosku. Sto je najzanimljivije, moj stari volan je nasao novog vlasnika i sve mu radi kako spada.. Share this post Link to post Share on other sites
Zvone 0 Posted December 3, 2010 (edited) Skripio je. Nisu znali u servisu rijesiti problem pa sam ih posao u k i kupio novi o svom trosku. Sto je najzanimljivije, moj stari volan je nasao novog vlasnika i sve mu radi kako spada.. heheh, ovo treba raditi s vremena na vrijeme poslati ove umišljene mehaničare u k :palacg ipak se onda sve dobro svršilo Edited December 3, 2010 by Zvone Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted December 3, 2010 bube bas ti dobro izgleda auto ,vidio ga neki dan kod dojkića jos da je pod haubom tdi.... Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted December 7, 2010 Skripio je. Nisu znali u servisu rijesiti problem pa sam ih posao u k i kupio novi o svom trosku. Sto je najzanimljivije, moj stari volan je nasao novog vlasnika i sve mu radi kako spada.. nemoj lagati ljude da sve radi kako spada... a pogotovo nećemo o tvojoj bahatosti i bezobraznosti... o tome da ti čovjek ostavi za lampe, radio i volan oko 4000kn i kada onda traži broj tvoje šasije od golfa da može kupiti djelove koje nedostaju sa volana, onda je tebi teško poslat i onda još pljuješ po nama seljačinama iz zg-a, kao što si i napisao, ne bih ništa rekao da si to meni rekao, meni koji imam 20 godina i još sam balavac, već mome tati koji ima još malo pa 50. nimalo poštovanja nemaš i ne čudim se onda zašto ti pišaju po autu. Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted December 7, 2010 uf ovo ce biti zanimljivo Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted December 7, 2010 Prvo, volan nije funkcionirao na mom auto ali na bilo kojem drugom radi najnormalnije. Provjereno. Drugo.. Oprosti sinek, ali tvoj tatica me danas nazvao i poceo napadati da nisam ni uspio doci do rijeci i objasniti mu zasto mu nisam poslao broj. Odma su pale prijetnje standardo jadne npr. kako zna gdje zivim, ce mi poslati volan nazad i uzeti novce itd. Dalje, ja sam tvom starom prodao radio koji dode 9000 kn za 2000 kn, ako ne i manje, ne sjecam se vise, svjetla i volan za isto mizerno male novce. Kad se odvojis od svojih i nades posao, saznat ces koliko je tesko zaraditi novce. Koliko boli kad nakon sto prodas covjeku radio, ne zato sto ti se to ispalati nego zato sto ti covjek kuka i place kako mu treba, kad te nakon toga taj covjek napadne a ne zapita se jesam mozda, ne znam, slupao auto pa ne mogu do broja. Umjesto da je zahvalan. E pa sramotno je da se covjek od 50 godina ponasa tako balavo. A vidim volis i ti srat ko i tata. Lazes da sam rekao da su zagrepcani. Napisao sam da su, citiram "bahati i bezobrazni". Puno boravim u Zagrebu i to sam na zalost previse puta dozivio na svojoj kozi. I zadnje, svako voli svog tatu ali ni jedan nije savrsen. Prije nego mene napadnes, UVJERI se da je on u pravu! Ja sam svoga puno puta morao podsjetiti da je 40 godina stariji ali da nije zato pobrao svu pamet svijeta i da se spusti na zemlju. Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted December 7, 2010 Prvo, volan nije funkcionirao na mom auto ali na bilo kojem drugom radi najnormalnije. Provjereno. Drugo.. Oprosti sinek, ali tvoj tatica me danas nazvao i poceo napadati da nisam ni uspio doci do rijeci i objasniti mu zasto mu nisam poslao broj. Odma su pale prijetnje standardo jadne npr. kako zna gdje zivim, ce mi poslati volan nazad i uzeti novce itd. Dalje, ja sam tvom starom prodao radio koji dode 9000 kn za 2000 kn, ako ne i manje, ne sjecam se vise, svjetla i volan za isto mizerno male novce. Kad se odvojis od svojih i nades posao, saznat ces koliko je tesko zaraditi novce. Koliko boli kad nakon sto prodas covjeku radio, ne zato sto ti se to ispalati nego zato sto ti covjek kuka i place kako mu treba, kad te nakon toga taj covjek napadne a ne zapita se jesam mozda, ne znam, slupao auto pa ne mogu do broja. Umjesto da je zahvalan. E pa sramotno je da se covjek od 50 godina ponasa tako balavo. A vidim volis i ti srat ko i tata. Lazes da sam rekao da su zagrepcani. Napisao sam da su, citiram "bahati i bezobrazni". Puno boravim u Zagrebu i to sam na zalost previse puta dozivio na svojoj kozi. I zadnje, svako voli svog tatu ali ni jedan nije savrsen. Prije nego mene napadnes, UVJERI se da je on u pravu! Ja sam svoga puno puta morao podsjetiti da je 40 godina stariji ali da nije zato pobrao svu pamet svijeta i da se spusti na zemlju. ti si car... samo ću to reč... neću se spuštat na tvoju razinu, a to kaj nisi nakon 2 tjedna mogao poslati broj šasije, svaka čast... nemaš mi pravo tu reč da ja ''serem''' ko i moj stari... ovo sve o tebi govori... I ja tebe nisam napao... ja sam normalno rekao... I nemoj me zvat sinek, nemaš pravo na to, i ja nisam tatin sinčić koji sa 22 godine vozi auto vrijedan 200000kn... nego vozi nešto jako puno jeftinije i u mojim mogučnostima... I molim te, neka prestane ova rasprava, ja sam samo rekao neke stvari i nisam te popljuvao niti napao... I dobro ja znam koliko je teško zaraditi novce, vjeruj mi... hvala, lijep pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 7, 2010 Za neke osobne rasprave koristite PM pa se tamo dopisujte do mile volje Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted December 7, 2010 a problema doći do broja šasije to je strašno, evo meni je trebala puna minuta da nađem njegov broj šasije, a o tome se na forumu pisalo barem već 5-6 puta evo ako kaže bubelud ja ti ga kopiram tu Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted December 7, 2010 ..nimalo poštovanja nemaš i ne čudim se onda zašto ti pišaju po autu. Nisam te vrijedao, veli. I nije moj auto 200000, nego 350000. Jos sam dodatno iskesirao 150000. :* evo ako kaže bubelud ja ti ga kopiram tu Dobio ga je. Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted December 7, 2010 Nisam te vrijedao, veli. I nije moj auto 200000, nego 350000. Jos sam dodatno iskesirao 150000. :* Dobio ga je. nemoj misliti da išta loše mislim o tebi... nadam se da ćemo se jednom i upoznat i popit koju colu... i zaboravit na ovo Share this post Link to post Share on other sites
Zvone 0 Posted December 7, 2010 tako treba, popite colu Share this post Link to post Share on other sites
dado3101 0 Posted December 8, 2010 (edited) nije vw sta je bio evo ja sam vozio tj. imao 6n,6n2,9n sad imam 9n3 1,4 16v ,sad ce dvi godine odkod je auto kod mene, svako malo neki kurax, sad mi se cuju hidropodizaci, bobina otišla, klima zeza auto ima 80 tkm. sve se to popravi ali mislim... ..auto vozim uredno faks,posao,kuća bez natezanja i slično,servis , mogu reci da je 6n bio auto ,nije imao ni servo volan ništa, al je motor bio boca , dan danas ga čovjek vozi auto ima 270 tkm 1,4l, teško sumnjam da ću nastavit vw tradiciju Edited December 8, 2010 by dado3101 Share this post Link to post Share on other sites