1 1
Leo

Prijedlog u vezi postanja tema u podforum Volkswagen kvarovi

Recommended Posts

Čitam ovaj forum već niz godina. Međutim, tek sam se registrirao pred malo vremena. :bag:

I ja kao jedan mlad čovjek pun novih ideja za boljitak svih (ne nisam u politici..xD) imam jedan prijedlog.

Redovito čitam podforum ˝Volkswagen kvarovi˝ na kojima ljudi pišu razne kvarove u vezi svojeg auta. Moja primjedba je u vezi kvalitete napisanih kvarova; da pojasnim: onaj tko napiše kvar, naprosto daje premalo informacija (svaka čast iznimkama) u vezi toga i rasprava se svodi na izvlačenje informacija o autu, a ne na rapravljanju o kvaru.

Npr... ˝Imam golfa trojku i trokira mi pri nižim okretajima?˝(neka se nitko ne osjeti prozvan, ovo je samo primjer)- i sada kako tu pomoći? 10 postova se svodi na igru pogađanja, koji motor, koje godište, koliko kilometara.. itd

Moj je prijedlog da se tu uvede pravilo da se prilikom postanja kvara napiše:, model auta, godina proizvodnje, koji je motor (poželjno bi bilo i slovna oznaka ako ju znate), koliko ima kilometara i još neku informaciju ili napomenu koju smatrate bitnom. Te nakon popravka, neka ˝pokretač ˝ teme napiše kako je popravio kvar i u čemu je bio problem.

A prije postanja kvara svakako pretražite forum, možda nađete neku sličnu temu ili neki slični kvar nečije iskustvo.

Još nešto ako se na vozilu pojavljuju neki čudni zvukovi, pa ako ste u mogućnosti snimite taj zvuk mobitelom, kamerom... (barem današnji dan svatko ima dosta takvih uređaja).

Mislim da bi se tako olakšalo dijagnosticiranje kvara na opće zadovoljstvo svih.:palci

Hvala na čitanju! :respekt

PS: Malo sam lunjao po forumu, sličnu temu nisam našao. Ako kojim slučajem postoji, slobodno moju obrišite!

Lijep pozzdrav! :palci

EDIT: I budite strpljivi... nitko na forumu ne dezura samo za vas... svako rjesenje je plod dobre volje...

Edited by Leo

Aleluja!Teme mislim da nema ali ako se dobro sjecam u par navrata sam predlozio slicnu stvar u nekim drugim topicima.To je zaista prestrasno kad se procitaju neki topici u kvarovima,cista igra detekcije da bi se saznalo uopce o kojem auto se radi,opis problema da ni ne spominjem.

Leo,imas moj potpis na prijedlog!

Edited by mrki OS

s jedne strane si u pravu, a s druge netko ko hoce otklonit kvar sam i sto prije taj ce napisat o kojem je autu rijec i opisat kvar koliko toliko, a ovi ostali koji napisu tako nesto kao sto si dao za primjer neka cekaju odgovor par dana dok se saznaju podaci o autu i neki bolji opis kvara.

svejedno podrzavam da se uvedu neka pravila ako je to moguce s obzirom na zaposlenost djelatnika vwcc-a

Oj Ekipa! Ne svidja Vam se moj prijedlog? Vidim da vas je puno pogledalo temu!

Admini, moderatori, uključite se da i vas čujemo...

:respekt

Mislim da je to jako dobra ideja.

Možda bi bilo najbolje to napravit tako da forumaš mora ispuniti obrazac. Postave se polja se marka, model, motor, kod, god. kilometaža, sustav ubrizgavanja i opis kvara recimo. Bez ispunjanja ovih polja neka ne bude moguće otvaranje teme.

E to bi baš bilo komplicirano. I za nekoga tko bi to morao napraviti , a i za onoga tko piše. Jer ne dodju tu na forum svi kojima su računala i i forumi u malome prstu. Neki se još uvijek uče raditi, a za njih bi to bilo užasno komplicirano.

Ma ne tražim nikakve fantazije, da treba raditi, želio bi samo da se dovede malo reda. :respekt

najjednostavnije postaviti posebnog moderatora smao za taj dio..i nek brise svaku temu sa nedovoljno info i salje pm da se otvori nova sa boljim opisom problema...

Ideja je odlična, misliš nešto u stilu kao prijava za novog člana, ako nisi sve popunio ne možeš aktivirati novi Topic?

:respekt

Možda malo previše bi bilo ovo da moraju ispunjavat neki "obrazac" ali to da pročitaju slične ili čak iste teme bi trebalo bit na prvom mjestu...koliko sam puta pisao jedno te isto par puta ljudima koji pitaju za pomoć a tri posta niše sve isto piše..

1 1