Bruce_2005 0 Posted February 23, 2010 to nebi bilo lose napravit meet sa svim tim G40 pa makar bilo i 5 auta al bi bilo nes drugacie nes za fotoalboom Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 23, 2010 Jedan G40 bi triba izronit u Zadru,ali ne polo nego golf..... Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted February 24, 2010 Jedan G40 bi triba izronit u Zadru,ali ne polo nego golf..... iz tvoe garaze pretpostavljam? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 24, 2010 Daleko san ja od Zadra Pogledaj na kartu HR di je Rogoznica a di Zadar Al je motor kupljen kod mene Share this post Link to post Share on other sites
vwfreak 0 Posted February 24, 2010 kec g40 cuo sam i ja za to Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted February 24, 2010 Daleko san ja od Zadra Pogledaj na kartu HR di je Rogoznica a di Zadar Al je motor kupljen kod mene pa tako je mogo bit i radjen kod tebe a decko je iz zadra Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted February 26, 2010 Prije 6-7 godina bio je jedan u Zadru i kad sam pričao sa prodavačem rekao mi je da je auto blokiran na 150km/h jer je prebrutalan!!!Skoro sam crko od smijeha. Share this post Link to post Share on other sites
TOMMY-535i 0 Posted February 26, 2010 Od "MRAVA" iz Broda Polo ide ko blesav...sta je radio nesjecam se ali znam da me na 400m ostavi 3 duzine..a kod mene je 3,5l i 211ks.. Share this post Link to post Share on other sites
tomezd 0 Posted February 26, 2010 u zadru to nije taj sto je blokiran ovaj je otvoren i cekaju se djelovi jer je tesko ista naci za taj motor a G nije bas nesto?! pojela ga voda jer nije bio zatvoren! Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted March 1, 2010 došao motor iz SLO? Znam za jednog, koji bio bez svječica pola godine vani. Ja mislim da je blokiran vlasntik u glavi, čini se mi da je pustio običnu getribu od 1.3 gore, zato ide samo 150. Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted March 1, 2010 G-lader bio u banani. Share this post Link to post Share on other sites
Roby GTI 16v 0 Posted March 2, 2010 Ima jedan i na Žitnjaku stoji vec dugo uz cestu na nekakvoj livadi sparkan, ima pored kuca i vec par puta sam prolazio onuda al nikad nikog vani da pitam ciji je bolid i kaj je s njim. Ovak izvana izgleda ok ona bordo boja nekakva njihova, prednji kraj nije u zraku što znači da je motor još unutra pa mozda postoji i šansa da je njegov motor još unutra al sad opet zašto stoji vec 2 godine sigurno......? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted March 2, 2010 Ima jedan i na Žitnjaku stoji vec dugo uz cestu na nekakvoj livadi sparkan, ima pored kuca i vec par puta sam prolazio onuda al nikad nikog vani da pitam ciji je bolid i kaj je s njim. Ovak izvana izgleda ok ona bordo boja nekakva njihova, prednji kraj nije u zraku što znači da je motor još unutra pa mozda postoji i šansa da je njegov motor još unutra al sad opet zašto stoji vec 2 godine sigurno......? Zakaci za traktor i vozi doma, takav auto ako tako dugo stoji tamo da samo trune znaci da vlasniku ne predstavlja nikakvu vrijednost, naravno ako je G40 jos u nutra Share this post Link to post Share on other sites
Flax 0 Posted March 2, 2010 Marko iz Brezja (kod Sv. Nedelje) je imal jednog al neznam kam ga je prodal. Baš bum ga pital Share this post Link to post Share on other sites
Roby GTI 16v 0 Posted March 2, 2010 Ma meni se čini da to i je taj auto iz Sv. Nedelje kolko ga se ja od prije sječam sa ceste kaj sam ga par put vidio. Share this post Link to post Share on other sites