kresho 0 Posted February 22, 2010 Jucer sam prvi put vidio aktivni subwufer koji ide pod sjedalo i zaljubio sam se, malo sam gledao i nasao sam jedino Pioneer TS-WX11A i TS-WX22A.... zanima me jel postoji jos nesto slicno druge markke isto tako do 1100kn....... Share this post Link to post Share on other sites
Maki 0 Posted February 22, 2010 ti kao da nisi nikada bio na audio odjelu, daj se malo prošeći po zagrebu, još i živiš tamo. Share this post Link to post Share on other sites
kresho 0 Posted February 22, 2010 Jesam i nisam nista slicno...!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 22, 2010 ubuduce kad stvaras topic, napravi konkretan naslov da bude preciznije Share this post Link to post Share on other sites
kerabek 0 Posted February 22, 2010 imas od focala. mislim da se taj tamburin zove "bus". pogle na md-elektronika.hr kolko kosta. isto ide fino pod guz. da ne brljas s grijacima siceva i inim pizdarijam... a i preporucaju kirurzi iz sestara milosrdnica protiv bubreznog kamenca. a s odjela psihijatrije protiv glasova u glavi i opcenito pameti ili misli u istoj. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted February 23, 2010 (edited) Jucer sam prvi put vidio aktivni subwufer koji ide pod sjedalo i zaljubio sam se, malo sam gledao i nasao sam jedino Pioneer TS-WX11A i TS-WX22A.... zanima me jel postoji jos nesto slicno druge markke isto tako do 1100kn....... Pa ako baš mora biti sub za ispod sjedala onda uzmi neki od ta dva Pioneera...nema tu neke mudrosti. Meni je to bezveze jer za 1100kn možeš naći pristojan sub od 150-200W rms-a od 30cm sa BR kutijom sa odgovarajućim pojačalom (rabljeno naravno). Ovo od Pionnera je plastika , u lošoj "kutiji" (ako se uopće može nazvati kutijom) , 20cm , slabo , po meni ne vrijedi tih para... A i raspon frekvencija ti je tek (po specifikacijama od 50-tak Hz , vjerojatno u praksi tek od 60-65Hz...to je bezveze jer od 70Hz pa na više meni kvalitno svira bilo koji prednji sistem 16cm... U koji bi to auto stavljao? Što očekuješ od suba? Koji ti je prednji sistem? Edited February 23, 2010 by Ivan Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted February 23, 2010 Stavi normalan woofer... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted February 23, 2010 (edited) Evo imas nesto i od Alpinea te Blaupunkta iako malo skuplji al sam odaberes sta ti najbolje pase: http://www.ronis.hr/?blaupunkt/84/subwoofe...hb-200a/THb200A http://www.ronis.hr/?alpine/76/subwoofer-a...1000e/SWE-1000E Iako neznam kako si se tako jako zaljubio u te woofere sta idu pod sic, jer on svojom malom kutijom jednostavno nemoze proizvesti neke dublje tonove to bi ja stavljao samo da vozim neki smart ili tako nesto pa da stvarno nemam mejsta u autu, al ovako se za te pare bez problema baci nesto u haubu pa da roka kak spada Edited February 23, 2010 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 23, 2010 (edited) Dvije kvalitetnije elipse na stražnjoj polici ti daju bolji bas od toga,pogotovo ako ih upariš s nekim 2-kanalnim pojačalcem...tak da rađe nemoj to stavljat,ili kako ti preporučuju,jedini efekat je da se stavi "pravi" sub u gepek.... Edited February 23, 2010 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
kresho 0 Posted February 23, 2010 ma svidio mi se jedino zato jer ide ispod sica , inace imam polo i poprilicno mali gepek koji mi redovito treba i cesto je do kraja popunjen,a neocekujem nista posebno jedino malo čistog bassa..... I hvala vam na odgovorima Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted February 23, 2010 ma svidio mi se jedino zato jer ide ispod sica , inace imam polo i poprilicno mali gepek koji mi redovito treba i cesto je do kraja popunjen,a neocekujem nista posebno jedino malo čistog bassa..... I hvala vam na odgovorima Jedino malo čistog basa? Od toga Pioneera nećeš dobiti ni malo , ni čistog , a bome ni basa... Ako ti prtljažnik treba...onda možeš tih 1100kn uložiti u dampiranje prednjih vrata , daš nekome da ti izradi panele za prednji sistem i onda postojeće zvučnike iz prednjih vrata staviš u panele. Bas će ti sigurno biti precizniji , kvalitetniji...dubina bi trebala ići od 50hz , sve ovisi koji prednji sistem imaš. Daj malo podataka o sistemu koji imaš. Share this post Link to post Share on other sites
kresho 0 Posted February 23, 2010 iza na polici imam 3 sistemce mahnat a naprijed imam prginal 2 dvosistemca i 2 visokotonca...... Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted February 23, 2010 Koji model magnata su ti na polici? Da li su ti spojeni na pojačalo ili samo na HU? Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted February 23, 2010 (edited) pa ja nemrem s rukom ispod zica kad mi kovanica padne...nije mi jasno kamo bi ti ugurao woofer?eventualno Ipod Edited February 23, 2010 by bojan24 Share this post Link to post Share on other sites
kresho 0 Posted February 23, 2010 a ima neki taj mali wufer koji se nagura ispod sjedala i da se nagurat ispod sjedala u polu Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted February 24, 2010 to su gluposti,zemi si normalan woofer i pojačalo i onda imaš svega kolko god hoćeš,ovo je čisti shit Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted February 24, 2010 a ima neki taj mali wufer koji se nagura ispod sjedala i da se nagurat ispod sjedala u polu Nemoj to kupovati. Ili klasičan sub + pojačalo ili ništa... Nema od tog "woofera" basa ni ništa , nećeš biti zadovoljan s njim a poslije ga ne možeš prodati ni za 200kn. Tvoja lova , sam odluči. Nemoj raditi početničke pogreške pa se poslije kajati... wildD je iskusniji od mene u akustici , poslušaj njega ako već nećeš mene. Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted February 24, 2010 ne,ne nego ga poslije uopće prodati kaj je najgore a najjače bu ako ga kupiš i staviš pod sic,aj zamisli izraz svoje face kad ti netko sjedne iza pa gurne noge pod sic i prestane svirati ,ili da dođe vlage do njega po zimi ili kad je kiša ozbiljno,malo razmisli o svemu tome,takve stvari su da se koriste umjesto vibratora,a ne zamjena za woofer Share this post Link to post Share on other sites
kresho 0 Posted February 25, 2010 oke!!! uvjerili ste me...!!!!! sad cu razmisljat kako cu dalje .. hvala vam svima puno na pomoći!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted February 25, 2010 javi se na pm da ti pomognem Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted February 25, 2010 oke!!! uvjerili ste me...!!!!! sad cu razmisljat kako cu dalje .. hvala vam svima puno na pomoći!!!!!!!! Evo kako dalje. Valjda imaš ovakvu rupu između branika i blatobrana , samo ju "poravnaš" sa subom. Malo je skuplje ali ako ti je toliko bitan prostor a želiš bass...bojim se da je ovo jedino rješenje: Ili ovakav sub , plitki koji ide u široku kutiju ali kratku (plitku) pa ti uzme samo 15-tak cm u dužinu prostora ali zato cijelu širinu prtljažnika. S ovim nemaš neiskorištenog prostora. http://www.800baba.com/product/07TCVT102.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/51jtTYjE2nL.jpg Slike sam stavio prve koje sam našao , zanemari marku , samo sam htjeo pokazati koncepciju... P.S. WildD , ništa od "pomoći" , već sam i ja pitao za svoj sub... Share this post Link to post Share on other sites