Danaj9 0 Posted February 25, 2010 Naime..jucer se vozim i odjednom skuzim da mi je temp na full vruce..(lampica ne blinka) ok..vozim polakse i dodem doma..odma zovem frenda i on dolazi..hm.. ventilator ne radi.. pogleam prekidac-u redu je spojimo ga direktno i radi..mozda je termoprekidac.. odem kupim termoprekidac stavim ga..odem dir..opet isto..ne vrti se.. HELP..! (obadve cijevi od vode su vruce nakon kratke voznje) Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted February 25, 2010 isto to mi se dogodilo prije nekih mjesec dana , promjenio termoprekidać, termostat i ekspanzivnu posudu jer je puštala antifriz (imao sam rupicu na njoj ) sad radi sve ...... a lampica ti blinka samo ako ti fali antifriza iliti vode ... Share this post Link to post Share on other sites
ttihomirx 0 Posted February 25, 2010 provjeri one stopice koje idu u termoprekidac,one znaju korodirati pa ne provode struju,i promijeni si termostat. a sljaka li ti vodena pumpa? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 25, 2010 1. Jel motor zakuhava...stvrdnu li se crijeva i dal izbacuje onda vodu kroz čep na posudi... 2.. Pogledaj povrat vode u posudu.... ona mala tanka cjevčica. Na leru mora bit pun mlaz i na gasu malo veči... Ako nema mlaza eto problema. Odes na dio odakle izlazi iz hladnjaka... skines crijevo i PAŽLJIVO prosiris rupu na plasticnom pipku koji ej u sklopu hladnjaka.... Koristi tanki borel (svrdlo) i pazi kako radis jer zna puknut ako si grub.... Kad očistiš onda voda mora tuda ić punim mlazom.... 3. Jel hladnjak jednako vruč (gornja i donja polovica) 4. idemo dalje Share this post Link to post Share on other sites
ttihomirx 0 Posted March 5, 2010 1. Jel motor zakuhava...stvrdnu li se crijeva i dal izbacuje onda vodu kroz čep na posudi... 2.. Pogledaj povrat vode u posudu.... ona mala tanka cjevčica. Na leru mora bit pun mlaz i na gasu malo veči... Ako nema mlaza eto problema. Odes na dio odakle izlazi iz hladnjaka... skines crijevo i PAŽLJIVO prosiris rupu na plasticnom pipku koji ej u sklopu hladnjaka.... Koristi tanki borel (svrdlo) i pazi kako radis jer zna puknut ako si grub.... Kad očistiš onda voda mora tuda ić punim mlazom.... 3. Jel hladnjak jednako vruč (gornja i donja polovica) 4. idemo dalje tko zna zna.... Share this post Link to post Share on other sites