Guest SaleFFS Posted February 28, 2010 (edited) Imam problem sa Caddy-em 1.9SDI 2006 godište. Spajao sam auto radio, i prilikom spajanja slucajno su mi se dotakle dvije žice (prijašnji vlasnik je odrezao iso konektore, a ja glupan zaboravio iskljuciti kleme sa baterije) i pregorio je osigurač koji dovodi napajanje do radio sistema. Ja sam stavio novi osigurač i radio je proradio ali sada kada dam kontakt sa ključem ne pali mi se nijedna lampica na kontrolnoj tabli, a kad pokusam upaliti auto, motor se uapli ali se nakon svega 2-3 sekunde ugasi. Također mi ni žmigavci više ne rade. Sumnjam u neki od releja ali ne znam gdje se nalaze releji osim dva releja sa oznakom 100 koja su na ploči osigurača pod haubom. Također svi osigurači u autu i pod haubom provjereni i ispravni. U čemu je problem? Unaprijed hvala! Edited February 28, 2010 by SaleFFS Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 1, 2010 moguce da ti je prijasnji vlasnik prespojio neku zicu kao zastitu protiv kradje ili ako imas alarm oni znaju zatajiti kad auto upalis i odmah krepa to je do kod kljuca koji nema veze sa tvojim spajanjem radija najbolje pozovi nekog strujica da ti otkrije kvar pokusaj i s elektricnim uloskom brave, mozda si ga skurio ak je radio bio spojen preko kontakta nadam se da sam bar malo pomogao Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted March 9, 2010 imo sam, takav problem prije par dana pogledaj ostale osigurače sigurno ti je jos neki krepo meni je to bilo na sharanu tdi Share this post Link to post Share on other sites