MOTA BOY 3 Posted March 2, 2010 Ovo je topic za sve o digitalnoj čuki! Slika: I nekoliko linkova s shemama, i svim i svačim oko Digifiza! http://translate.google.fr/translate?hl=fr...%2Fdigifiz.html http://forums.fourtitude.com/zerothread?id=4418281 http://www.clubgti.com/forum/showthread.ph...t=digifiz+reset http://www.passatplus.de/sonstiges/vw_digifiz/index.htm Ako još tko zna neke tajne funkcije, ili korisne savjete i linkove, nek stavi tu! Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted March 2, 2010 Svaka čast Jedino me zanima koje pinove spajaju kad je isprobavaju na stolu( 1 slika), ja sam jedino uspio da mi svijetli lampica od ulja Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 2, 2010 Piše ti na prvom linku.. Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted March 2, 2010 ak ima ko za prodat, ja ću kupit. obožavam to čudo. Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted March 2, 2010 Svaka čast Jedino me zanima koje pinove spajaju kad je isprobavaju na stolu( 1 slika), ja sam jedino uspio da mi svijetli lampica od ulja +12 Volti SK 9 / 4 SL 9 / 7 SL 9 / 6 -12Volti SK 9 / 5 WL 7 / 4 upali ti se sve normalno,kao da pališ auto.. Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted March 2, 2010 kak se to spaja, jel bi se moglo spojit na polo 6N!! kak izgleda džek?? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 2, 2010 Ako sat obični od duje ide u pola onda ide i ovo... ali nekako sam skeptičan Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 2, 2010 Mislim da su beskorisna pitanja kako se to spaja.. Nije sve plug'n'play... Ja sam svog spojio u MK1 na GTI struju... i sve radi... Samo se prati schema i sve 5 Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted March 2, 2010 znači da je možda izvedivo Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 2, 2010 Eo, uzeo sam još jedan Digifiz, jer je na mom na kučištu bila strgana crna frula gdje se šarafi u armaturu, i za rezervu (nedaj Bože). Zanimljivo je da postoje noviji i stariji tip digifiza. Ja sam u Monty-u imao noviji, a sad sam dobio stariju verziju. (Kasnije čete vidjet razliku) Eo ih oboje, igraju se malo na stiroporu! Zadnja strana: Skinuta prva zaštita na starijoj verziji: I rastavljen kompletno: I rastavljanje mog; novije verzije: I razlika: Oprao sam mu crno kučište miniwash-om, i našpricao 2X s ovim sprejem(najbolji s kojim sam ja radio): Obrisao, očistio, upicanio, vlažnom maramicom obrisao bijelu zaštitu, i složio oba Digifiza. (ovaj donji je iz Monty-a i ide nazaj!) Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted March 2, 2010 Ako sat obični od duje ide u pola onda ide i ovo... daleko je to od toga...brdo žica potrebnih za spojiti, najbitniji obrtomjer koji u ovom slučaju ide samo preko kompa tako da bez GTI struje vrlo teško... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 3, 2010 Okretaju idu preko sedmog pina na modulu paljenja... koji je po defaultu slobodan ali ima izvod.... Kazaam je u pravu, treba struja od keca da bi neke stvari funkcionirale.... Ali opet... kako ga fizički smjestit u armaturu od pola... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 3, 2010 Okretaju idu preko sedmog pina na modulu paljenja... koji je po defaultu slobodan ali ima izvod.... Kazaam je u pravu, treba struja od keca da bi neke stvari funkcionirale.... Ali opet... kako ga fizički smjestit u armaturu od pola... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 3, 2010 Razumjeli smo i prvi put Remzo! Neeeeego..... Srčeko tebe čekam da se oglasiš sa svojim znanjem o Digifizu, znam da znaš nešt što ja neznam, a volio bih znat! Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted March 3, 2010 ak ima ko za prodat, ja ću kupit. obožavam to čudo. Kaj bude mk2 armatura u kecu da ove đinđe Kakva je pouzdanost DIGIFIZ-a jel se kvari rikavaju lampice i to Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 3, 2010 Razumjeli smo i prvi put Remzo! Neeeeego..... Srčeko tebe čekam da se oglasiš sa svojim znanjem o Digifizu, znam da znaš nešt što ja neznam, a volio bih znat! Gukni golube na MSN pa cemo rijesit Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 3, 2010 daleko je to od toga...brdo žica potrebnih za spojiti, najbitniji obrtomjer koji u ovom slučaju ide samo preko kompa tako da bez GTI struje vrlo teško... Nisam pričao o instalaciji, nego o tome da fizički ne paše u pola.. Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted March 3, 2010 Nisam pričao o instalaciji, nego o tome da fizički ne paše u pola.. ma smjestio bi ja njega samo da se može spojit bez puno komplikacija!!! poliester čuda radi Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted March 4, 2010 A sad jedno cudno pitanje, dali se može spojiti na dizela pa da sve normalno radi? Evo ja sam naletio na jedan oglas, golf mk2 nekada je bio gti sada ima nutra motor od mk3 TD i sa jedne slike se vidi da ima DIGIFIZ. Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted March 4, 2010 (edited) ne može i neće sve normalno raditi - čitaj malo iznad zašto Edited March 4, 2010 by Kazaam Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted March 4, 2010 ne može i neće sve normalno raditi - čitaj malo iznad zašto Sad ce ispati da pametujem ali nisam i moram napisati jer ova izjava nije tocna.Moze se spojiti sve da radi uz odredjene indikatore a za obrtomjer se mora nabaviti pretvornik signala ali nije jeftin cca 80eur i sve radi PROVJERENO. Imate na netu dosta primjera i shema samo malo search..... Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted March 4, 2010 Čovjek je pitao jel se može na 1.6D spojiti digifiz da sve radi kako treba - na postojeću struju ne može i neće sve raditi kako treba a ovo kemijanje sa dodavanjem senzora i pretvaračem signala možda bi i igralo ali ipak mislim da nitko pametan ne bi ulagao tolike novce u to da ima digifiz na 1.6D Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted March 4, 2010 (edited) A sad jedno cudno pitanje, dali se može spojiti na dizela pa da sve normalno radi? Evo ja sam naletio na jedan oglas, golf mk2 nekada je bio gti sada ima nutra motor od mk3 TD i sa jedne slike se vidi da ima DIGIFIZ. Kazzam mozda nismo citali isto pitanje ali procitaj ponovo iznad...... Edited April 29, 2010 by weky Share this post Link to post Share on other sites
graba_ri 0 Posted March 4, 2010 Kod mene ide jedan džek u uricu,pa me zanima ima li i digifiz kao i obične urice sa jednim i dva džeka i ako ga samo uključim hoče li raditi? Inače struja je Digifant 2. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 4, 2010 Digifiz ima 2 jacka... Imaš na slikovima u linkovima na početku topica. Neče pasat. Share this post Link to post Share on other sites