Kazaam 0 Posted March 4, 2010 Kod mene ide jedan džek u uricu,pa me zanima ima li i digifiz kao i obične urice sa jednim i dva džeka i ako ga samo uključim hoče li raditi? Inače struja je Digifant 2. a ovo je već massive lol pa ljudi jel vi čitate išta prije nego postavite pitanje? Gle, neće, nema jedan jack ima 2 specifična koju samo GTI model sa Digifizom ima i niti jedan drugi auto i neće raditi ako ga spojiš na svoju digifant 2 struju. Uglavnom brdo žica za pospajati, samo kontrola digitalnog sata (vrijeme) zahtjeva 4 žice, obrtomjer zahtjeva komp GTI-a - nikakve diode anlternatora ili izvodi sa bobine, brzinomjer davač impulsa koji se šarafi u getribu, itd da ne nabrajam skripte... Ako netko baš želi Digifiz u svom autu najjednostavnije je da se nabavi instalacija GTI modela koji je imao digifiz i onda bi to moglo raditi ako se ispravno sve pospaja + MFA ručica i nekoliko senzora koje zahtjeva... Share this post Link to post Share on other sites
graba_ri 0 Posted March 4, 2010 Hvala na objašnjenju. Definitivno nemam vremena ni nerava opet raskopavati struju. Share this post Link to post Share on other sites
ttihomirx 0 Posted March 5, 2010 u djakovu ima jedan golf dizel sa digifizom. car je morao cijelu instalaciju iz gti a staviti u dizela,i plovak goriva i tablu i neke nosace i svasta nesta.radio gsa je 4 dana kada je zavrsio rekao je nikad vise. inace tip je autoelektricar i ima svoju radionu pa ako majstor kaze da je to uzas za raditi... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted March 5, 2010 Jel možeš možda snimit video il poslikat, baš me zanima koje je sve funkcije uspjeo osposobit... Share this post Link to post Share on other sites
ttihomirx 0 Posted March 6, 2010 koliko ja znam ne radi samo mfa! stavit cu slike uskoro! Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted March 2, 2011 ima li itko šemu spajanja instalacije digifiz sata na central electric 2? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted March 12, 2011 evo po kojem ja radio i sve radi... http://eddi-controletti.de/?page_id=137 Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted March 13, 2011 evo po kojem ja radio i sve radi... http://eddi-controletti.de/?page_id=137 hvala, vec sam slozio i sve radi... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted March 13, 2011 To Iceberg! Si našao nosače? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted March 14, 2011 To Iceberg! Si našao nosače? ja platio oko 100-110kn ali samo lijevi sam nov kupio,desni nema potrebe mijenjati... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted March 14, 2011 Imaš pravo! Nemrem vjerovat da tog još ima za kupit! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted March 16, 2011 Marko- treba mjenjat i desni nosač, ja sam to prekjućer radio. KAKO RESETIRATI km NA DIGIFIZU Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted March 16, 2011 ja ga nisam mjenjao uopce,samo sam zasarafio saraf a donji dio sata nemoze se naslonit na nosac ali zato ga drzi lijevi orginal od digifiza u ravnini i sve je ok... Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted March 16, 2011 Pitanje vlasnicima Digifiza: Kako se vama ponaša fotosenzor za pozadinsku rasvjetu? Mislim da bi mogli u ovoj temi pisati o kvarovima, problemima i dojmovima od Digifiza.. Share this post Link to post Share on other sites
najinvr6turbo 0 Posted March 16, 2011 pozdrav ja sam to rjesio sa led diodama zamjenuo umjesto postojeci sijalica tako da nema razlike dan ili nocu jace svjetle od obicni Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted March 16, 2011 Moj je trenutno ugrađen u tablu koja je u mojoj sobi. Nemam pojma još kak se ponaša fotosenzor... Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted March 16, 2011 pozdrav ja sam to rjesio sa led diodama zamjenuo umjesto postojeci sijalica tako da nema razlike dan ili nocu jace svjetle od obicni I ja sam kemijao sa diodama na satu koji je u kvaru i super svjetli ali neznam dali da eliminiram fotosenzor jer mi varira jacina svjetla u vožnji.. Kolike i koje diode si ti stavio? Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted March 17, 2011 kad su ugasena svijetla foto senzor radi. kad se upale svijetla onda se regulira preko potenciometra na prekidacu svijetla.... jedino sto mi se desilo na njemu je da mi prve 3 crtice ne rade na okretajim. @ motaboy: poslao je remx tvoje nosace. Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 17, 2011 Nosaci došli u prave ruke Meni je fotosenzor radio odlicno... kad u mrklom mraku upalis upaljač ispred njega 2 cm svijetli ko Betlehem Original sijalice su po 35 kn/kom u ovlaštenom... u Rijeci ih ima još 3 komada... Ljepše svijetli sa njima, kad su ledice zelena boja na urici izgleda kao plava, meni se nije sviđalo Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted March 17, 2011 Mene muči ta varijacija jačine svjetla u vožnji sa upaljenim svjetlima... Kada pređem preko rupe skoro svaki puta se pojača svjetlo do kraja onda se postepeno smanji, a nekada i po ravnom...pa neznam šta bi moglo biti, a senzor sam promijenio sa polovnim s mog drugog Digifiza. A za ledice, ja sam probao sa bijelim smd ali sat nije bio spojen pa neznam dali i sa bijelim diodama brojevi na displeju svjetle plavo.. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted March 17, 2011 Ajde drago mi je da će poslužit kod Ledenog Kak rješit te 3 prve crtice od okretaja? Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted March 17, 2011 to se i ja pitam mota ?? Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted March 17, 2011 Te tri crtice mozes rjesiti samo promjenom display.a ,sjecas se da sam ti rekao da je moj imao 7 pukotina na ekranu ,sa unutarnje strane..Al bar je ploča bila dobra koja vozi u jednom drugom kućištu Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted March 17, 2011 Ništ ledeni, onda tu naruči novi... http://www.etkashop.com/vwcp/Golf/Elektrik...nt-Digifiz.html Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted August 12, 2011 Poštovanje. Dali za Digifiz mogu ić signali direkt sa senzora, ili moraju preko orig. kompa? Hvala. Share this post Link to post Share on other sites