smmania 0 Posted March 3, 2010 evo ga mene zanima par stvari..... koji motor slagat u golfa 2 trenutacno je 1.6 a prije je bio 1.3 i oba dva su bila karbinjo ali kako nemogu na zelenu granu snjima i non stop nesto muci evo danas propisala vodena pumpa niti nevidim gdje ... i odlucio sam se za definitvan ponovni swap medutim neodlucan sam sta stavljat ...ja bi stavljo dizela al mi papiri moji to ne dozvoljavaju pa je izbor pao na benzinca ,naravno nebi pretjerivo a nebi ni htio da je slabiji od ovog ... razmisljo sam o 1.8 karbu isto al mi se cini da je on jos veca rupa bez dna sta se tice odrzavanja i goriva....sad me zanimaju vasi prijedlozi pa pucajte sta bite vi da ste na mome mijestu napravili Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 3, 2010 (edited) znas koji motor a da nemas probleme na tehnickom 2.0 8v 115KS iz trojke gti, odlican motor, potrosnja litru vise od tog tvog 1.6, mozd cak manje, ipak digifant je digifant Edited March 3, 2010 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted March 3, 2010 slazem se sa dvojkom.. Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted March 3, 2010 hmmm sta ce mi sve trebat uz motor osim struje ako bi se odlucio na tu soluciju .... Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 3, 2010 hmmm sta ce mi sve trebat uz motor osim struje ako bi se odlucio na tu soluciju .... Ništa...nađeš kompletan motor sa strujom i to je to..Ovaj motor je definitivno najbolja opcija jer ih ima za malo para a opet je dobar! Share this post Link to post Share on other sites
nikola_g60 0 Posted March 3, 2010 ... ma dobar je i 1.8 8v monopoint 90 ks.... sa sport filterom i protočnim auspuhom stvarno dobra pila prosjeka potrošnje 8 litara ... a šta se tiče motora nemaš šta dirati osim redovitog servisa (naravno ako nabodeš dobar motor).... moja preporuka ako si zadovoljan sa cca. 100 konja ... ako želiš više.... preporuka g60 motor.... ima kompletnih (bez G puhala) već za 300 eura.... ubaciš gore turbo i izmapiraš komp (naravno uz polugeneralku) i do jeftinijih 180-200 konja nećeš doći ...... ... znači sve je pitanje onog što te zadovoljava ... na kraju krajeva i s 1.6 td možeš izvući preko 100 konja Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted March 3, 2010 jer kad bi iso na monopoint 1.8 netreba mi nis specijalno od struje mislim da bi nesto trebalo prebrikat i to je to Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 3, 2010 ja prodao monopointa s 77.000km sa strujom, getribom 5 brzina, karbom, katalizatorom, svime osim kompa i pumpe goriva za 250e, bila je to prilika a svima skupo, ovaj iz trice je cca 350e komplet, naravno bez getribe Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 3, 2010 mozda 1.6 iz trojke..onaj od 75 kw slabo se kvari ,zahvalan jako trosi 8-10 l.. jeftino se da naci Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted March 3, 2010 Uzmi 2.0 8v iz trojke.......... Share this post Link to post Share on other sites
živac 0 Posted March 4, 2010 jer kad bi iso na monopoint 1.8 netreba mi nis specijalno od struje mislim da bi nesto trebalo prebrikat i to je to ako budeš išao na 1.8 monopoint, imam ti ja instalaciju i nekoliko kompova i getribu Share this post Link to post Share on other sites
NeniGTI 0 Posted March 5, 2010 2.0 8v iz trojke,taj motor planiram i ja staviti jednog dana u pola zanima me samo koja mu je prosječna potorošnja? Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted March 6, 2010 8-10 lit, abf 16v je ista potrosnja a puno bolje ide D Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 9, 2010 ABF najbolja i najjednostavnija solucija 150 ks vuce ko lud pase orginal na nosace swap gotov za dva dana 2E motor 115ks a trosi litru vise od ABF-a (iz osobnog iskustva) al ak hoces 20 2E imam ti ga ja samo treba sloziti radilicu, al uz motor dajem drugu trebas samo dihtunge i mehanicara Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 11, 2010 Evo ti jedan 2.0 iz trice http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry422964 Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 12, 2010 19 tdi iz trice 110 ks mali chip na 130 i letis uz minimalnu potrosnju Share this post Link to post Share on other sites
oluja5895 1 Posted March 13, 2010 ajd da ne otvaram novi topic.... ja sam isto razmisljao o swapu u mojoj 4-ci,trenutno je 1.4 16v motor unutra,pa koji bi bio najbolji izbor... znaci sto manje komplikacija i koliko bi me dosle ruke za takav pothvat? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
kikitdi 0 Posted March 13, 2010 19 tdi iz trice 110 ks mali chip na 130 i letis uz minimalnu potrosnju Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted March 13, 2010 19 tdi iz trice 110 ks mali chip na 130 i letis uz minimalnu potrosnju kolika je ta "minimalna" potrosnja i kolika je racunica swapa? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 13, 2010 7-8l normalne vožnje...ako paziš i manje..A motori su po 1000€ cca Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 13, 2010 ajd da ne otvaram novi topic.... ja sam isto razmisljao o swapu u mojoj 4-ci,trenutno je 1.4 16v motor unutra,pa koji bi bio najbolji izbor... znaci sto manje komplikacija i koliko bi me dosle ruke za takav pothvat? Hvala 1.8T A za ruke pitaj petra (rallye vr6) Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted March 13, 2010 ajd da ne otvaram novi topic.... ja sam isto razmisljao o swapu u mojoj 4-ci,trenutno je 1.4 16v motor unutra,pa koji bi bio najbolji izbor... znaci sto manje komplikacija i koliko bi me dosle ruke za takav pothvat? Hvala Daj nam malo vise informacija Diesel benzin? do koliko ks otprilike? Najbolji bi bio neki motor iz cetvorke da nema kemijanja. A cetvorka ti stvarno ima bogatu paletu motora i diesel i benzin Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 13, 2010 Pa vjerojatno benzin-benzin... i dalje 1.8T Share this post Link to post Share on other sites