oluja5895 1 Posted March 13, 2010 Daj nam malo vise informacija Diesel benzin? do koliko ks otprilike? Najbolji bi bio neki motor iz cetvorke da nema kemijanja. A cetvorka ti stvarno ima bogatu paletu motora i diesel i benzin Benzin,nije mi bitna snaga toliko,glavno da je jaci od mog! Share this post Link to post Share on other sites
oluja5895 1 Posted March 13, 2010 (edited) mislim svaki je jaci od mog! sto sam htio reci je da mi nije toliko bitna konjaza,nego se samo zelim rijesiti ovog smeca od motora! Edited March 13, 2010 by oluja5895 Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted March 14, 2010 mislim svaki je jaci od mog! sto sam htio reci je da mi nije toliko bitna konjaza,nego se samo zelim rijesiti ovog smeca od motora! 1.6 16V 100 ks ili 1.8 20V 125 ks Ako hoces nesto bijesnije 1.8T 150 ili 180 ks Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 21, 2010 KAZEM TI NADI TRICU STRANCA 1.9 TDI I SWAP SVE STO TI TREBA IMAS IH U OGLASIMA PO 1000 E NEMOJ SA TE TO OBESHRABRI KAD SKLOPIS DUJU IMAT CES JOS HRPU DIJELOVA OS TRICE ZA PRODAT I NA KRAJU CES BITI U PLSU ZNAM KAD MI JE FREND UBACIVAO VR-A ISTO TAKO JE KUPIO CIJELO AUTO A SAD NEMA NI DJELICA SVE JE PRODAO I KAD NAPRAVIS RACUNICU VIDJET CES DA SE ITEKAKO ISPLATI Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 21, 2010 KAZEM TI NADI TRICU STRANCA 1.9 TDI I SWAP SVE STO TI TREBA IMAS IH U OGLASIMA PO 1000 E NEMOJ SA TE TO OBESHRABRI KAD SKLOPIS DUJU IMAT CES JOS HRPU DIJELOVA OS TRICE ZA PRODAT I NA KRAJU CES BITI U PLSU ZNAM KAD MI JE FREND UBACIVAO VR-A ISTO TAKO JE KUPIO CIJELO AUTO A SAD NEMA NI DJELICA SVE JE PRODAO I KAD NAPRAVIS RACUNICU VIDJET CES DA SE ITEKAKO ISPLATI Čovjek pita za četvorku, ne za duju..i isključi capslock, na netu to ispada kao da se dereš.. @filip - to znaš iz iskustva da 1.8 troši ko 1.6 ili?? nemoj gluposti pričati Share this post Link to post Share on other sites
BlekStena 0 Posted March 21, 2010 @filip - to znaš iz iskustva da 1.8 troši ko 1.6 ili?? nemoj gluposti pričati uzeo si mi rijeci iz usta neznam kojeg benza bi ti predlozio tak da necu nist reci,al zato tdi iz trice u duji pase ko budali samar ......a nadje se i razbijenih TDi-a i SDi-a 4-ki po oglasnicima za male novce,znaci od 2000 do 3000 E,pa kad prebacis motor,na dijelovima karoserije i ostalim pizdarijama se jos stignes vratiti u plus Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 21, 2010 ubaci VR6 motor To je prestar motor za četvorku..u duji čuda radi ali je četvorka pola tone teža..ja i dalje stojim kod 1.8T, bar bi meni to bio prvi odabir.. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 2, 2010 To je prestar motor za četvorku..u duji čuda radi ali je četvorka pola tone teža..ja i dalje stojim kod 1.8T, bar bi meni to bio prvi odabir.. najbolji izbor ak hoce jakog benzinca ili 19 TDi PD 130 ks +getriba 6 brzina za diesela i Smoki ,Filip to sigurno iz iskustva, decko zna znanje Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 2, 2010 kupi cjelo auto za 1000jura stranca sa svime bez tega se nemoj uprtit u nikakvo ubacivanje jr uvjek djelici fale,a prodat ces ga udjelove 1000jura i imas sve sklopljeno u tvome... za 4ku najboolji izbor je 1.8T 224ks sa mali preinakam moze se doc oko 100ks i imat dobar motor,sto se tice vr po meni zaboravite taj motor bez misljenja na radjeneje motora....to je moje misljenje pa sad ko voli nek izvoli,ja imam plan g60-rs2.... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 2, 2010 R32 amen! nije jeftino al ima dušu kasnije nije problem 36ica Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 3, 2010 r32 je dobar ali mislim i da je preskup za odrzavanje... al 4cli su okretniji a pgotovo za ceste po hr gdje se trazi sto prije postic brzinu Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 4, 2010 preskup.. pa baš i nije.... Share this post Link to post Share on other sites
live4turbo 0 Posted April 4, 2010 Golf 2-- abf..od benzinaca po meni najbolji,a ima relativno jeftinih. Golf 4-- definitivno 1.8t,za četvorku ko stvoren,boljeg nema.nije jeftin nije preskup,ima snage,ne troši puno,paše bez problema,kvalitetan,a ima ogroman potencijal za dizanje snage-samo chip donosi snage da boli glava ..turbo je ipak turbo Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 4, 2010 ovdje vise netreba pricati sve si reko ,s ovim more slobodno tema u lokot :hehe Share this post Link to post Share on other sites
antoniyx 0 Posted April 26, 2010 Možda je krivo pitanje za ovaj topic, ali nisan tija otvarat novi i punit forum glupostima Iman u autu 1.6D motor sa 54ks i narano da mi je to slabo. Zanima me kad bi zaminija motor sa 1.6td ili 1.9D ili 1.9 TD ili neki tdi kako bi me gledali oni na tehničkom, bi li moga proć bez atesta ili bi mora radit atest? Koliko uopče danas dođe atst za promjenu motora i što bi sve mora napravit uz to? (možda kočnice jače ili nešto drugo) Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 26, 2010 atest ti je 1000 kn a treba ti motor sa porjeklom znaci papiri od auta iz kojeg je izvadjen ili racun od autootpada do sada nisu gledali prilagodbu kocnica novom motoru Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 26, 2010 Atest je minimalno 1400-500 kuna kad se sve zbroji na kraju I o atestiranju i svemu tome šta si upita ima čudo bezbroj topica dosad i sve je prodiskutirano više puta Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 28, 2010 Atest je minimalno 1400-500 kuna kad se sve zbroji na kraju I o atestiranju i svemu tome šta si upita ima čudo bezbroj topica dosad i sve je prodiskutirano više puta atest motora je 400 i nesto + 500 i nesto + vaganje i ispadne cca 1020 kn a ova skuplja opcija ti je kad atestiras auto sa plinom od toga sam zivio neko vrijeme kad je benza bila skupa a diesel dzabe, gt gti u d td gtd Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 28, 2010 atest motora je 400 i nesto + 500 i nesto + vaganje i ispadne cca 1020 kn a ova skuplja opcija ti je kad atestiras auto sa plinom od toga sam zivio neko vrijeme kad je benza bila skupa a diesel dzabe, gt gti u d td gtd Ja san atestira motor u passatu i izašlo me oko 1400 kuna cca,+/- 50 kuna -vaganje auta -slikavanje auta -mjerenje auta -........ Share this post Link to post Share on other sites