Guest Leonor Posted March 3, 2010 Sva četri žmigavca mi rade normalno, a kad uključujem lijeve ili desne žmigavce automat zuji i žmigavci ne rade. Pomislio sam da je otišao automat, kupio novi za 184,00 kn, promjenio ga i ništa. I dalje rade sva četri ali lijevi i desni ne rade. Sad automat više ne "zuji" ali zato ubrzano "škljokće". Do čega bi to moglo biti. Izgleda da sam bacio u vjetar 180 kn. Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted March 3, 2010 Sva četri žmigavca mi rade normalno, a kad uključujem lijeve ili desne žmigavce automat zuji i žmigavci ne rade. Pomislio sam da je otišao automat, kupio novi za 184,00 kn, promjenio ga i ništa. I dalje rade sva četri ali lijevi i desni ne rade. Sad automat više ne "zuji" ali zato ubrzano "škljokće". Do čega bi to moglo biti. Izgleda da sam bacio u vjetar 180 kn. prijatelj imao isti slucaj, izvadio osigurac malo ga ocistio vratio i sve 5 osigurac od zmigavaca je.... imas odvojene dvije skupine osiguraca... u gornjoj skupini skroz lijevo dole zadnji je od zmigavaca Share this post Link to post Share on other sites
Guest Leonor Posted March 4, 2010 Svi osigurači su pregledani i uredu su. Auto sam kupio nedavno i žmigavci od početka nisu radili. Share this post Link to post Share on other sites
golf 1.6 tdi 0 Posted March 4, 2010 mozda prekidac sto pali zmigavce na volanu na dvojkama tako zezaju zmigavci kad nije ispravan prekidac od sva cetiri i dali ti rade svi na sva cetiri i bocni ako ih ima ako koji neradi onda pojedinacno brze kucaju Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted March 4, 2010 Svi osigurači su pregledani i uredu su. Auto sam kupio nedavno i žmigavci od početka nisu radili. pa i u njega je bio ok osigurac, nije izgorio...on ga samo ocistio i vratio Share this post Link to post Share on other sites
Guest drako mk4 Posted March 4, 2010 pa i u njega je bio ok osigurac, nije izgorio...on ga samo ocistio i vratio Jesi pogledao sijalice od žmigavaca da li rade????U farovima stopkama,i bočne... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Leonor Posted March 4, 2010 Kad upalim sve žmigavce svih 6 uredno radi. Kad sam kupio auto on je iz bunkera skidao svoju muziku (sub, pojačalo...) Možda se nešto sa žicama poremetilo. Izgleda da ću na kraju ipak morat kod električara Share this post Link to post Share on other sites