Vec 1 Posted November 12, 2010 Kad nitko nece nista konkretno napisat, aj onda u 12 krecemo s Kauflanda recimo i to je to! Gjuro, onda smo u cca 12:40 u Gorici. Di se nademo? znaci mi vas oko 13:30h cekamo na Billi? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 12, 2010 znaci mi vas oko 13:30h cekamo na Billi? ako si dobro procijenio onda da Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 12, 2010 (edited) ako si dobro procijenio onda da a nemogu ja procjenit' Bube nek' kaze... od naplatnih u KLCu do Bille ima cca. 5min... Edited November 12, 2010 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 12, 2010 a nemogu ja procjenit' Bube nek' kaze... od naplatnih u KLCu do Bille ima cca. 5min... a kad dodjemo dodjemo....bitno da svi stignemo u jednom komadu...... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 12, 2010 a kad dodjemo dodjemo....bitno da svi stignemo u jednom komadu...... 095 5606 103 pa posalji mi por. kad budete kod naplatnih... mi cemo se onda u 13:30h skupit' kod bille i cekat' cemo vas... Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 12, 2010 ok, al bolje bi bilo da nas vi cekatem tj. da dodjete ranije...al kak hocete....i odmah da vas upozorim da ce bit puno smijeha i kesa... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 12, 2010 ok, al bolje bi bilo da nas vi cekatem tj. da dodjete ranije...al kak hocete....i odmah da vas upozorim da ce bit puno smijeha i kesa... zato ti i velim,ak' dodjete ranije na naplatne da mi piknes por. da znam krenut'... ja sam min. od Bille... nije KLC toliko velik' ne sumnjam u zabavu Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted November 12, 2010 Ja sam se bas poveselio kako cemo bacit rejs po baniji. Al nema veze, idemo preko Zg-a! Do tamo imamo manje od sat i pol tako da cemo biti taman tako oko 1:30, dok pokupimo Gorickog kolegu. Ide mozda jos tko iz Gorice/Zagreba s nama? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 12, 2010 Ja sam se bas poveselio kako cemo bacit rejs po baniji. Al nema veze, idemo preko Zg-a! i ja bi radije da idemo preko banije :plac Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted November 12, 2010 Kad nitko nece nista konkretno napisat, aj onda u 12 krecemo s Kauflanda recimo i to je to! Gjuro, onda smo u cca 12:40 u Gorici. Di se nademo? buraz ja brijem da cu se valjda probudit do 12 jer idem na neki ročkas u subotu a kaj ja znam ja se prišlepam tam na bengi na ulazu u VG ili mozda u Buševcu tam kod izlaza s autoputa bum vidio jos. javim Share this post Link to post Share on other sites
Jastr3b 0 Posted November 13, 2010 Ja sam se bas poveselio kako cemo bacit rejs po baniji. Al nema veze, idemo preko Zg-a! Do tamo imamo manje od sat i pol tako da cemo biti taman tako oko 1:30, dok pokupimo Gorickog kolegu. Ide mozda jos tko iz Gorice/Zagreba s nama? Kolega i ja smo iz Zagreba.. pa bilo bi dobro da se nademo ispred/iza naplatnih kucica u luckom ili imate neko bolje mjesto Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted November 13, 2010 Kolega i ja smo iz Zagreba.. pa bilo bi dobro da se nademo ispred/iza naplatnih kucica u luckom ili imate neko bolje mjesto Dino ja ću svojim kolima. A Zagrepčani koji idu s nama, koji su ujedno i dobrodošli u kolonu, mislim da bi najbolje da se nađemo na odmorištu na BP odmah iza naplatnih kućica, sutra u 1 i kvarat. Tamo se upoznamo, formiramo kolonu i laganica do KA. Sisčani, onda okupljanje i polazak u podne ispred Hervisa? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 13, 2010 Dino ja ću svojim kolima. A Zagrepčani koji idu s nama, koji su ujedno i dobrodošli u kolonu, mislim da bi najbolje da se nađemo na odmorištu na BP odmah iza naplatnih kućica, sutra u 1 i kvarat. Tamo se upoznamo, formiramo kolonu i laganica do KA. Sisčani, onda okupljanje i polazak u podne ispred Hervisa? kak oces, ja isto vozim....dogovoreno je da se nadjemo na kauflandu i da odande krecemo ...... @Jastr3b: kad vidite da dolazi kolona auta sa xenonima i jednog bez xenona, onda znate da smo to mi Share this post Link to post Share on other sites
Jastr3b 0 Posted November 13, 2010 Dino ja ću svojim kolima. A Zagrepčani koji idu s nama, koji su ujedno i dobrodošli u kolonu, mislim da bi najbolje da se nađemo na odmorištu na BP odmah iza naplatnih kućica, sutra u 1 i kvarat. Tamo se upoznamo, formiramo kolonu i laganica do KA. Sisčani, onda okupljanje i polazak u podne ispred Hervisa? Dogovoreno, u 13:15 na pumpi iza naplatnih,Vidimo se ! Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted November 13, 2010 kak oces, ja isto vozim....dogovoreno je da se nadjemo na kauflandu i da odande krecemo ...... @Jastr3b: kad vidite da dolazi kolona auta sa xenonima i jednog bez xenona, onda znate da smo to mi Kakve provokacije A šta da te ćuko u'vati Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 13, 2010 Kakve provokacije A šta da te ćuko u'vati budem ošo u špar da mu kupim rane i nece me uvat Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted November 13, 2010 buraz ja brijem da cu se valjda probudit do 12 jer idem na neki ročkas u subotu a kaj ja znam ja se prišlepam tam na bengi na ulazu u VG ili mozda u Buševcu tam kod izlaza s autoputa bum vidio jos. javim I, hocemo se onda naci u Busevcu na skretanju za autocestu? Tamo smo oko 12:30, tesko je tocno procjenit. Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted November 13, 2010 sutra ujutro ja javim Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted November 14, 2010 dečki nažalost bez mene ugodno druzenje Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 14, 2010 dečki nažalost bez mene ugodno druzenje e jbg next time Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 16, 2010 Ekipica, da odmah najavim...u nedjelju u 17h meet kod hervisa...dolazi nam ekipa iz Kutine(moji dobri prijatelji: Vlado i Viktor) golfovi 3. i 4. BE THERE!!! ima da nas se sto vise skupi. LP popis: 1.dino46 2. 3. 4. Share this post Link to post Share on other sites
šalkan_GTI 0 Posted November 16, 2010 Ekipica, da odmah najavim...u nedjelju u 17h meet kod hervisa...dolazi nam ekipa iz Kutine(moji dobri prijatelji: Vlado i Viktor) golfovi 3. i 4. BE THERE!!! ima da nas se sto vise skupi. LP popis: 1.dino46 2.šalkan 3. 4. Share this post Link to post Share on other sites
bundy 0 Posted November 17, 2010 Ekipica, da odmah najavim...u nedjelju u 17h meet kod hervisa...dolazi nam ekipa iz Kutine(moji dobri prijatelji: Vlado i Viktor) golfovi 3. i 4. BE THERE!!! ima da nas se sto vise skupi. LP popis: 1.dino46 2.šalkan 3.Bundy 4. Share this post Link to post Share on other sites
Samir 0 Posted November 20, 2010 a dolazim i ja onda nema sta moram jos samo svoju ekipu skupit i to je to h 17kod hervisa....pozzzzz Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 20, 2010 a dolazim i ja onda nema sta moram jos samo svoju ekipu skupit i to je to h 17kod hervisa....pozzzzz vidimo seeee Share this post Link to post Share on other sites