Bube 1 Posted March 4, 2011 Kurcina. Svi ali apsolutno svi hoteli u okolici jezera su rezervirani! Nasao sam jedan jedini koji ima mjesta za 4 osobe, 228€ za 2 noci pa ako je tko zainteresiran mogu to rezervirat. Ako ne - satori. Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted March 5, 2011 znas i sam koliku ja zelju imam ici tamo....al nemgu nista reci dok ne vidim sta ce se sa njemackom izdešavat Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted March 6, 2011 Danas standard u 17? Ja čuo u 16 sati i da bi nekamo mogli i vožnju bacit. Share this post Link to post Share on other sites
bundy 0 Posted March 6, 2011 da danas u 16,malo idemo prozujati nekud... Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted March 6, 2011 Dobro da ste javili. a znas da smo svaku nedjelju vani btw. Igore hvala ti ko bratu, stvarno si covijek i po....kad bi bar neki drugi ljudi bili bar upola ljudine kao sto si ti i imali recpect-a.......fala jos jednom znas onu: sve se vrača, sve se plača Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted March 6, 2011 Kurcina. Svi ali apsolutno svi hoteli u okolici jezera su rezervirani! Nasao sam jedan jedini koji ima mjesta za 4 osobe, 228€ za 2 noci pa ako je tko zainteresiran mogu to rezervirat. Ako ne - satori. U ovom hotelu gdje mi imamo kamp vjerovatno ima mjesta a i bit ce te sa ekipom a ne negdje drugdje. Kontaktiraj fog-a on ce ti znat vise rec,a mislim da je i dosta povoljnije od ove tvoje cifre. Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted March 7, 2011 (edited) a znas da smo svaku nedjelju vani btw. Igore hvala ti ko bratu, stvarno si covijek i po....kad bi bar neki drugi ljudi bili bar upola ljudine kao sto si ti i imali recpect-a.......fala jos jednom znas onu: sve se vrača, sve se plača Ne znam radi čega se zahvaljuješ a ne moram niti znati, al ajd, nema na čemu, i drugi put. Jel to znači da ćeš mi donest hella magic color zadnje lampe u crnoj boji iz EU? Edited March 7, 2011 by Divine Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted March 8, 2011 Ne znam radi čega se zahvaljuješ a ne moram niti znati, al ajd, nema na čemu, i drugi put. Jel to znači da ćeš mi donest hella magic color zadnje lampe u crnoj boji iz EU? ma za tebe sve Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted March 10, 2011 jel namjerava tko ici u ČK? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted March 10, 2011 Ja. ma da se ide na kraj svijeta ti bi išo šala trebalo bi meet ranije da se dog. ko bi išel ko nebu Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted March 10, 2011 Daj ajde neki meet organizirajte...nebi imao ništa protiv da opet bude u Sisku... ??? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted March 10, 2011 Daj ajde neki meet organizirajte...nebi imao ništa protiv da opet bude u Sisku... ??? mi se skupljamo svaku nedjelju....samo nekad obavijestimo a nekad ne.....svi su dobrodošli..... ak sta treba imas moj broju u profilu Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted March 11, 2011 mi se skupljamo svaku nedjelju....samo nekad obavijestimo a nekad ne.....svi su dobrodošli..... ak sta treba imas moj broju u profilu A di u sisku???i hoćeete li biti ovu nedelju?? Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted March 11, 2011 A di u sisku???i hoćeete li biti ovu nedelju?? U Sisku kod Hervisa (parkiraliste do Spara) ili na Kauflandovom parkiralistu, na ulazu u Sisak. Ali ovaj vikend neki od nasi idu u Cakovec, ne znam hoce ostali imat meet.. Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted March 12, 2011 ako nebudemo isli nikuda, najavit cemo meet.... mozes nas i OVDIJE pratiti Share this post Link to post Share on other sites
šalkan_GTI 0 Posted March 12, 2011 dps i smak imaju opet meet...posto ce bit super vrijeme mislim da ce bit puno bolje nego zadnji put Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted March 12, 2011 dps i smak imaju opet meet...posto ce bit super vrijeme mislim da ce bit puno bolje nego zadnji put kada? Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted March 12, 2011 Jebo vas Smak, izlozba coban tuning auta pred kauflandom. Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted March 12, 2011 Jebo vas Smak, izlozba coban tuning auta pred kauflandom. Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted March 12, 2011 (edited) Mali update! KRECEMO U 1!! ..sto je vama pijandurama i bolje.. :* Edited March 12, 2011 by bubelud Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 12, 2011 (edited) Jebo vas Smak, izlozba coban tuning auta pred kauflandom. čk -> Polo WRC Monster . . . . Ken Block wannaBE Edited March 12, 2011 by tonac Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted March 14, 2011 čk -> Polo WRC Monster . . . . Ken Block wannaBE al bar odlicno izgleda za razliku od ovih sta je bube spomenuo Share this post Link to post Share on other sites