5 5
dino46

SISAK meet

Recommended Posts

Ekipo na kraju je ispalo da ja ipak mogu doc za ovaj vikend xDD tj. Danas :rotfl

bez mog nagovaranja ništa :bravo neka neka bit će nas danas :palci

Ide tko na krismas parti?

ak' Dino shebe,ima da ga bijem :lol2

ak' Dino shebe,ima da ga bijem :lol2

nadam se da idem :rolleyes: .....moramo kakao popiti svi zajedno :rotfl

nadam se da idem :rolleyes: .....moramo kakao popiti svi zajedno :rotfl

da jedan... dva :lol2

Ajde daj pa nije valjda da ste vec pomalo poceli odustajati, nema odustajanja :) neznate sto propustate :)

Ajde daj pa nije valjda da ste vec pomalo poceli odustajati, nema odustajanja :) neznate sto propustate :)

meni je gadna stiska :palacd ...dobro znam sta cu mozda propustiti :plac

al nadam se da ce moja ekipa ici bez obzira....

meni je gadna stiska :palacd ...dobro znam sta cu mozda propustiti :plac

al nadam se da ce moja ekipa ici bez obzira....

A gdje si jučer? Mi se smrzli ko pingvini.

A gdje si jučer? Mi se smrzli ko pingvini.

ja se dog sa bundijem i draženom da nema meeta ovu nedjelju...pa ko je bio sve...uostalom imas moj br. pa si me mogao nazvati ccc :bag:

ja se dog sa bundijem i draženom da nema meeta ovu nedjelju...pa ko je bio sve...uostalom imas moj br. pa si me mogao nazvati ccc :bag:

ko te hebe mi bili na pici i i na ini pa na kauflandu...rekao sam ti da dođeš...

Ja bio kod Hervisa i nikog nigdje, pa sam i pretpostavio da ste uzeli vikend slobodno.

of kors :rolleyes:

znaci u petak se nalazimo da se dogovorimo za X-mas.....ja cu prije petka napisati kad i gdije cemo se naci...stay posted

pusa :blush:

danas 17h hervis?

Sastanak započeo sa pićem po izboru pojedinca, bila to kava ili neki drugi napitak. Nakon uvodne riječi slijedila kratka seansa turiranja i pucanja Bojanovog golfa ( op.a. crno bijeli svijet sa figom na haubi ). Nakon konačnog pucnja, kratki predah uz kratku tematiku o zimskim gumama i žaljenje za sunčanim danima gdje se svi sa sjetom okreću ljetu i ljetnom setupu.

Nakon još jedne pauze konobara koja je trajala cijelu vječnost, odlazak sa okupljališta da bi se vidjelo i naučilo kroz praksu gdje i kako se sve može guma zamijeniti jednom rukom i jednom nogom, te umjetnički izražaj našeg kolege i demonstratora pravilnog sjedenja koji je svojoj felgi dao završnu notu koja je podigla reputaciju zimske gume kao takve, odnosno preslikala nadaleko poznato folcvagenovo plavo osvjetljenje na njegove naplatke.

Sastanak započeo sa pićem po izboru pojedinca, bila to kava ili neki drugi napitak. Nakon uvodne riječi slijedila kratka seansa turiranja i pucanja Bojanovog golfa ( op.a. crno bijeli svijet sa figom na haubi ). Nakon konačnog pucnja, kratki predah uz kratku tematiku o zimskim gumama i žaljenje za sunčanim danima gdje se svi sa sjetom okreću ljetu i ljetnom setupu.

Nakon još jedne pauze konobara koja je trajala cijelu vječnost, odlazak sa okupljališta da bi se vidjelo i naučilo kroz praksu gdje i kako se sve može guma zamijeniti jednom rukom i jednom nogom, te umjetnički izražaj našeg kolege i demonstratora pravilnog sjedenja koji je svojoj felgi dao završnu notu koja je podigla reputaciju zimske gume kao takve, odnosno preslikala nadaleko poznato folcvagenovo plavo osvjetljenje na njegove naplatke.

kakve ste vi legende,ja nisam mogao to više izdurati koliko su me usta boljele od smjeha i noge od hladnoće...strašno... :respekt:rotfl i kako je to završilo na kraju? kad ste doma otišli?

igore moj igore....kad i ako mi ikada bude trebalo napisati nekakvu pjesmu, sada znam kome se trebam javiti :rotfl

kakvi ste vi likovi....to je za nepovjerovat

pišo sam od smijeha

:rotfl :rotfl

:rotfl :rotfl

kakve ste vi legende,ja nisam mogao to više izdurati koliko su me usta boljele od smjeha i noge od hladnoće...strašno... :respekt:rotfl i kako je to završilo na kraju? kad ste doma otišli?

kad je nestalo pive

ekipa kao sto sam i rekao

u petak (sutra) u 8h meet kod kauflanda posto nam je tamo "toplije"

da se dogovorimo za x-mas. Tko, sto i kako.

ako nekome ne odgovara vrijeme neka se javi :palacg

ekipa kao sto sam i rekao

u petak (sutra) u 8h meet kod kauflanda posto nam je tamo "toplije"

da se dogovorimo za x-mas. Tko, sto i kako.

ako nekome ne odgovara vrijeme neka se javi :palacg

Ja sam sutra na fešti, pa ne stignem, pa ak nije nekom problem da javi ovdje ili sms.

Ja sam sutra na fešti, pa ne stignem, pa ak nije nekom problem da javi ovdje ili sms.

nesto mi je bundy pricao da si ti reko da ces voziti, a da on ide s tobom...

nesto mi je bundy pricao da si ti reko da ces voziti, a da on ide s tobom...

Ja ako pretjeram sutra, postoji vjerojatnost da ne idem, pa računajte na to. Ako idem, nije frka za mjesto, ali računajte kao da ne idem da ne bi nekoga za*ebo.

5 5