dino46 0 Posted January 11, 2011 hocemo onda imati kakav meet u petak u 20h....jel ima tko zainteresiran? Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted January 14, 2011 Dojdem i ja s frendom.. Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted January 15, 2011 Decki neznam sta bi vam rekao, hvwala vam najljepša na ispračaju bilo je nenadjebivo i bilo nas je dvjesta milijona =).....hvwala vam još jednom svima od srca P.S. nastojat cu šverati dijelove po milijunti put, najbolja se ekipa ikada ovako nekako je oproštajka izgledala: bar neke koristi od mog vagena bilo je tu i pod 45 Hvwala vam svima jos jednom od srčeka Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted January 15, 2011 evo i od bubeta slikice posto je on lijen stavit ovdije: Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted January 16, 2011 pozdravw mojoj ekipi, volim vas sve....uzivajte i zaturirajte i popijte koju za mene vidimo se uskoro danas meet 17h hervis :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted January 16, 2011 pozdravw mojoj ekipi, volim vas sve....uzivajte i zaturirajte i popijte koju za mene vidimo se uskoro danas meet 17h hervis :rotfl Cao ljubavi! I sretan put! :* Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 16, 2011 Čiji je kec KC rege? I na kojim je felgama, na slikama se ne vidi baš... Share this post Link to post Share on other sites
šalkan_GTI 0 Posted January 16, 2011 Čiji je kec KC rege? I na kojim je felgama, na slikama se ne vidi baš... kec je na 13" tocnije 195/55R13 Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted January 16, 2011 Čiji je kec KC rege? I na kojim je felgama, na slikama se ne vidi baš... Od Bundy-ja, nedavno kupljen.....felge su čeličnjare sa inox rubom i poklopcem.... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 16, 2011 Tek mi sad otvorilo sve slike... Btw, fina ekipa Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted January 23, 2011 Jel ima danas kaj?? Kad?? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted January 26, 2011 ovo je super, sve vise i vise nas ima....lagano se prava ekipa formira Share this post Link to post Share on other sites
bundy 0 Posted January 28, 2011 e kad nema dine moram ja...znači hervis u 17!!!što više ima da nas dode da dini bude krivo.... Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted January 28, 2011 e kad nema dine moram ja...znači hervis u 17!!!što više ima da nas dode da dini bude krivo.... samo ti podjebavaj eto mene za čas Share this post Link to post Share on other sites
bundy 0 Posted February 20, 2011 evo male promjene danas u 15:00 na hervisu,dok je dana i malo sunca da zverke izvezemo..... ajmo da bude gužva!!!! Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted February 20, 2011 evo male promjene danas u 15:00 na hervisu,dok je dana i malo sunca da zverke izvezemo..... ajmo da bude gužva!!!! bit ce guzva iducu nedjelju.... jedan auto više Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted February 26, 2011 u nedjelju meet u 17h...hervis, pa svi zajedno idemo na meet kod kauflanda da se udruzimo sa DPS-om i SMAK-om LP Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted February 26, 2011 u nedjelju meet u 17h...hervis, pa svi zajedno idemo na meet kod kauflanda da se udruzimo sa DPS-om i SMAK-om LP Ooooo...Zie Germans. Dobrodošao natrag! Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted February 26, 2011 Ooooo...Zie Germans. Dobrodošao natrag! hehehehhee.....doso ja doso, fala =) Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted February 26, 2011 (edited) hehehehhee.....doso ja doso, fala =) Ovo ti je od Pere i mene za dobrodošlicu: Edited February 26, 2011 by Divine Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted February 26, 2011 Ovo ti je od Pere i mene za dobrodošlicu: hahahahhahahaha :rotfl fala fala aj sutra se onda vidimo na meetu Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted March 4, 2011 (edited) Ajd malo da se ubacim nevezano za susrete. Radi se o Wortherseeu. Posto ce biti zesca guzvetina tamo, ja bi na vrijeme rezervirao neki apartmancic ili sobu, ovisno o tome koliko bi nas islo i tko je uopce zainteresiran za takav smjestaj (sta ja znam, mozda ce netko u auto ili sator). I jos jedna stvar, govorim za glavni vikend 1. do 4. Jer (bar ja) necu imati para za glavni i vikend poslije. I predlazem da se ode recimo na 2 noci, od 2. do 4. To je dosta vremena za obici sve, cak se i zaletiti malo do Klagenfurta i tak. Sad kad sam rekao svoje misljenje, da cujem vase. Tko bi isao i na koliko? Edited March 4, 2011 by bubelud Share this post Link to post Share on other sites