Divine 0 Posted October 27, 2010 ja sam za....ak imas m jesta u autu....... Kak ne bi bilo! Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted October 27, 2010 Ajmo u Varazdin prvo! Makar, ja bi trebao biti u Grazu prek vikenda ali ako nista, navratim u Varazdin na povratku, taman u nedjelju! Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted October 27, 2010 Ajmo u Varazdin prvo! Makar, ja bi trebao biti u Grazu prek vikenda ali ako nista, navratim u Varazdin na povratku, taman u nedjelju! e jesi te jesi....uvijek nekud moras ic.....ccc Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted October 27, 2010 e jesi te jesi....uvijek nekud moras ic.....ccc Ja sam isto za Vž, najljepši komad AC je upravo zadnjih 30km pred Vž. Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted October 27, 2010 e jesi te jesi....uvijek nekud moras ic.....ccc Jeba ga ti, kupio sam auto da ga vozim! Ja sam isto za Vž, najljepši komad AC je upravo zadnjih 30km pred Vž. Heh.. Share this post Link to post Share on other sites
dimirius 0 Posted October 29, 2010 JA SAM ZA KARLOVAC Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted October 30, 2010 E jeba ga sad.. Ovako, ja ipak idem s vama u nedjelju! Nesto sam poceo dogovarati s momcima iz Varazdina i Cakovca jer je vecina za to pa onda za tjedan-dva mozemo do Karlovca! Evo, budite u toku! http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....2807&st=580 I da vidimo, tko bi isao s autima. 1. Bube (i jos 2 frenda, jedan je dobar fotograf ) Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted October 30, 2010 E jeba ga sad.. Ovako, ja ipak idem s vama u nedjelju! Nesto sam poceo dogovarati s momcima iz Varazdina i Cakovca jer je vecina za to pa onda za tjedan-dva mozemo do Karlovca! Evo, budite u toku! http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....2807&st=580 I da vidimo, tko bi isao s autima. 1. Bube (i jos 2 frenda, jedan je dobar fotograf ) I, ko ide još? Dino sa mnom? Danas pito Peru, veli najvjerojatnije da i on ide. Kad bi uopće krenuli? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted October 30, 2010 I, ko ide još? Dino sa mnom? Danas pito Peru, veli najvjerojatnije da i on ide. Kad bi uopće krenuli? idem s tobom Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted October 30, 2010 Ok. Trebali bi biti u 16h u Cakovcu. Ja imama GPS pa cu se pobrinuti da dodemo tocno tamo. Ali imam nekih problema sa servom pa bi to trebao usput servisirati kod jednog lika, ali to mogu i na povratku! Po meni, trebali bi krenuti najkasnije u 2. Jos samo ostaje oitanje tko ide jos s autom osim mene i Igora, s kim ide Bundi itd.. Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted October 31, 2010 Ok. Trebali bi biti u 16h u Cakovcu. Ja imama GPS pa cu se pobrinuti da dodemo tocno tamo. Ali imam nekih problema sa servom pa bi to trebao usput servisirati kod jednog lika, ali to mogu i na povratku! Po meni, trebali bi krenuti najkasnije u 2. Jos samo ostaje oitanje tko ide jos s autom osim mene i Igora, s kim ide Bundi itd.. vidimo se onda kod hevisa Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted October 31, 2010 Aj nek netko javi Fujsu i Klindicu, on bi isto mozda isao.. Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted October 31, 2010 Aj nek netko javi Fujsu i Klindicu, on bi isto mozda isao.. Kad onda, u pola dva kod hervisa? Dino, javiš Peri? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted October 31, 2010 Kad onda, u pola dva kod hervisa? Dino, javiš Peri? javio sam peri Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted November 6, 2010 Sutra u siebzehn uhr Herwis? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 7, 2010 Sutra u siebzehn uhr Herwis? naturlich....("u" sa one 2 tocke ") Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted November 7, 2010 Sutra u siebzehn uhr Herwis? Ich werde versuchen zu kommen, weil ich jetzt mit meiner Frau zum Mittagessen in der Burg gehe. Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 7, 2010 Ich werde versuchen zu kommen, weil ich jetzt mit meiner Frau zum Mittagessen in der Burg gehe. gutenapetit ja, un ich werde versuchen zu kommen, weil ich zu krankenhouse gehen muste....main papa ist da und ich must ihm sehen... Share this post Link to post Share on other sites
bundy 0 Posted November 7, 2010 gutenapetit ja, un ich werde versuchen zu kommen, weil ich zu krankenhouse gehen muste....main papa ist da und ich must ihm sehen... Ja ja.... Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted November 7, 2010 Ajde bre, pricajte da vas ceo svet razume! Uglavnom, ode ja sad nesto do fabrike obavit pa cu od cca 4:10 do 5 biti na Kauflandu s DPS-ovcim. Ako tko hoce nek se pridruzi. Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted November 7, 2010 Znaci slijedecu nedjelju idemo za Karlovac? Kazu da ce bit lijepo vrijeme cijeli taj vikend. Al ja bi da se krene ranije, oko 1, da smo tamo jos za dana. Share this post Link to post Share on other sites
GTITDI 0 Posted November 7, 2010 idem i ja samo neznam kom dase ukrpam? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 7, 2010 idem i ja samo neznam kom dase ukrpam? kao da je problem....ak prodam nesto sta sam planirao, ja vozim Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted November 8, 2010 Prodat ces ti.. guze. Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 8, 2010 Prodat ces ti.. guze. hahahahhaha Share this post Link to post Share on other sites