josip rugvica 0 Posted March 4, 2010 zanima me jel pase prednji kraj kompletan od passata 2002 god na onog iz 98 stavio bi sve komplet Share this post Link to post Share on other sites
Dado007 0 Posted March 4, 2010 zanima me jel pase prednji kraj kompletan od passata 2002 god na onog iz 98 stavio bi sve komplet Mislim da ne paša...žmigavci ti neće pasat u blatobran Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted March 4, 2010 mislio sam sve oba dva blatobrana hauba branik farovi vezni lim ak treba Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted March 7, 2010 Evo ja bas danas u oglasniku naletio na takvog passata, znaci moguce je http://www.njuskalo.hr/auti/passat4x4-2.5-...a-oglas-1041137 Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted March 7, 2010 http://www.passatworld.com/forums/showthread.php?t=298943 paše Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted March 7, 2010 hvala to je to Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 9, 2010 Taj ga bas zbog toga vjerovatno nece prodati dosta dugo malo glupa preinaka al ko voli... Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted March 9, 2010 Taj ga bas zbog toga vjerovatno nece prodati dosta dugo malo glupa preinaka al ko voli... kad bi tak svi razmišljali niko nebi niš ni radio na autu jer zna da ga posle nebu lako prodo Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted March 9, 2010 a na karavana starog idu svijetla od tog novog zadnja? ako se nevaram, vidio sam takvog Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted March 9, 2010 a na karavana starog idu svijetla od tog novog zadnja? ako se nevaram, vidio sam takvog ide i to Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted March 9, 2010 Sorry na malo off-topica,al zanima me dali su ti prvi primjerci passata B5 imali zeleno osvjetljenje na instrument tabli? Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted March 9, 2010 ide i to e vidis, super idem si onda kupit takvog passata karavana, nabavim zadnje lampe i prednji kraj, slozim to i imam novo passata Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted March 9, 2010 Sorry na malo off-topica,al zanima me dali su ti prvi primjerci passata B5 imali zeleno osvjetljenje na instrument tabli? ja mislim da da, 97. god samo Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted March 9, 2010 pa ja sam samo pito jel pase to prijatelj oce radit hvala vam a za zadnje znam da pase Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted March 9, 2010 ja mislim da da, 97. god samo Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
vw fun01 0 Posted March 9, 2010 Sorry na malo off-topica,al zanima me dali su ti prvi primjerci passata B5 imali zeleno osvjetljenje na instrument tabli? Hvala! to je točno. evo jedan zanimljiv link: http://auto.blogger.ba/arhiva/?start=355 Share this post Link to post Share on other sites