Guest mario46 Posted March 4, 2010 imam venta 1.9 TD 75ks, i uzo sam masinu od passata TDI 110ks al je auto izgorio i s njim je izgorila instalacija, sve osim kompjutera. Sad me zanima dal pase instalacija od golfa 3 TDi, dal pase papucica gasa protocnik zraka??? Hvala... Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted March 4, 2010 imam venta 1.9 TD 75ks, i uzo sam masinu od passata TDI 110ks al je auto izgorio i s njim je izgorila instalacija, sve osim kompjutera. Sad me zanima dal pase instalacija od golfa 3 TDi, dal pase papucica gasa protocnik zraka??? Hvala... pase ti to sve od trojke na venta Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted March 4, 2010 al mora bit od 110ks,treba vidjet jel ti ključ kodiran... Share this post Link to post Share on other sites
Guest mario46 Posted March 5, 2010 al mora bit od 110ks,treba vidjet jel ti ključ kodiran... da masina je 110ks i imam kompjuter od 110ks znaci treba mi samo instalacija, pa me zanima jel ista instalacija od 90ks i 110ks il ima razlike ?!? hvala na pomoci Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted March 5, 2010 ima razlike...ne znam točno kaj,al u glavnom na 110ks imaju 2 konektora sa po tri pina jedan je od senzora radilice,a drugi ide s bosch pumpe,90ks nema tok sa bosch pumpe,a 110 ks ima,i njih kad slažeš možeš zamijeniti i zajebat se,pa auto ne pali (provjereno,a iste su crne boje ak se sjećam dobro)... za ostalo ne znam al to je 100% Share this post Link to post Share on other sites
Guest mario46 Posted March 6, 2010 ima razlike...ne znam točno kaj,al u glavnom na 110ks imaju 2 konektora sa po tri pina jedan je od senzora radilice,a drugi ide s bosch pumpe,90ks nema tok sa bosch pumpe,a 110 ks ima,i njih kad slažeš možeš zamijeniti i zajebat se,pa auto ne pali (provjereno,a iste su crne boje ak se sjećam dobro)... za ostalo ne znam al to je 100% znaci najbolje skupit sve od istog motora i instalacije i sve, ovako samo jebada... a nisat bit ce ok i 90 ks onda i cip i dobro.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest kečina Posted March 10, 2010 znaci najbolje skupit sve od istog motora i instalacije i sve, ovako samo jebada... a nisat bit ce ok i 90 ks onda i cip i dobro.. pase ti sve.. samo pogledaj je li senzor zraka bosch ili pierburg... to je razlika i kod kljuc,a moguce da ima i zastitu kompjutera.. drugo je sve apsolutno isto.. Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 11, 2010 sad ne znam koliko je ova informacija točna.. ali jedan mi je mehaničar rekao da je razlika između 1.9 tdi od 90ks i od 110ks razlika upravo u struji.. tak da mislim da ti struja ne paše od 90ks na 110ks.. prema ovome sto mi je mehaničar rekao sad koliko je to pouzdano ne znam Share this post Link to post Share on other sites