Vuxa 0 Posted March 8, 2010 ASK auto klub Vas poziva da se okupite u sto vecem broju... Bilo bi nam drago da pristupte kao VWCC i predstavite neke od svojih pila i da napokon otvorimo sezonu! Dakle vidimo se za sve informacije mozete se obratiti meni na mob ili pm... Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted March 8, 2010 Mozete se odmah upisat na listu da imam neku evidenciju: 1- 2- Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted March 9, 2010 1 - sanel_g3 2 - martinovicc Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted March 9, 2010 1 - sanel_g3 2 - martinovicc 3 - TheCar Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 9, 2010 Ak ulovim vremena dolazim jer ivanicgradska ekipa uvijek dodje kod nas u velikom broju al vam to nije otvaranje sezone prvi event ove godine je sljedeci vikend u organizaciji krtuning.net foruma i AK Stubaki subot6a slalom nedjelja styling (13. i 14. ozujak) imate topic u susretima Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted March 9, 2010 Ak ulovim vremena dolazim jer ivanicgradska ekipa uvijek dodje kod nas u velikom broju al vam to nije otvaranje sezone prvi event ove godine je sljedeci vikend u organizaciji krtuning.net foruma i AK Stubaki subot6a slalom nedjelja styling (13. i 14. ozujak) imate topic u susretima Ma dobro, necemo se natjecati, bitno je da mi popijemo i pojedemo Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 9, 2010 Nisam ja to napisao zbog natjecanja nego da doletite do zagorskih brega za vikend Share this post Link to post Share on other sites
kikitdi 0 Posted March 9, 2010 dolazim....vidimo se... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted March 9, 2010 Dođem 1 - sanel_g3 2 - martinovicc 3 - TheCar 4 - spoky Share this post Link to post Share on other sites
djole 0 Posted March 10, 2010 Dođem 1 - sanel_g3 2 - martinovicc 3 - TheCar 4 - spoky 5 - djole Share this post Link to post Share on other sites
Polo-vac 0 Posted March 13, 2010 1 - sanel_g3 2 - martinovicc 3 - TheCar 4 - spoky 5 - djole 6- Polo-vac (ujedno i organizator pa sobodni i meni posaljete MP za sva pitanja) Share this post Link to post Share on other sites
Danijel02 0 Posted March 13, 2010 1 - sanel_g3 2 - martinovicc 3 - TheCar 4 - spoky 5 - djole 6- Polo-vac 7- Danijel02 dolazim sigurno Share this post Link to post Share on other sites
Guest VW_KECBOY Posted March 18, 2010 ASK auto klub Vas poziva da se okupite u sto vecem broju... Bilo bi nam drago da pristupte kao VWCC i predstavite neke od svojih pila i da napokon otvorimo sezonu! Dakle vidimo se za sve informacije mozete se obratiti meni na mob ili pm... ja dolazim sigurno....sa ekipom nadam se.... Share this post Link to post Share on other sites
filipmk3 0 Posted March 20, 2010 Hallo evo stizem i ja na vw meeting!!!!!! vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Carica GTI 0 Posted March 21, 2010 i ja i CarGTI bumo se zaletili naravno Share this post Link to post Share on other sites
kikitdi 0 Posted March 23, 2010 jel mozda netko za to(dugo selo i okolica,a moze i bilo tko) da se nademo oko 12,13 u dugom selu kod srednje skole i krenemo svi zajedno do tam... Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted March 23, 2010 Ja mozda dodem. Radim u subotu pa ne znam kako ce mi popodne ispast... Share this post Link to post Share on other sites
Polo-vac 0 Posted March 23, 2010 za sve informacije (kako doci itd.) vam stojim na raspolaganju na broj 091/4525105-ALEN Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted March 23, 2010 (edited) ko bu me vozil ak mi auto nebu gotov i ako dadilju nađem? i ja bi išla kiki,tomy,sanel aaaaaaaa Edited March 23, 2010 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 23, 2010 (edited) za sve informacije (kako doci itd.) vam stojim na raspolaganju na broj 091/4525105-ALEN ajde dodat ću te na msn pa da te upitam neke stvari oko meeta Edited March 23, 2010 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
kikitdi 0 Posted March 23, 2010 ko bu me vozil ak mi auto nebu gotov i ako dadilju nađem? i ja bi išla kiki,tomy,sanel aaaaaaaa kod mene nas je troje..sorry... Share this post Link to post Share on other sites
KEC 0 Posted March 23, 2010 mozda i mi iz VWbovca doletimo vijdeti cemo... Share this post Link to post Share on other sites
kikitdi 0 Posted March 23, 2010 jel se nalazimo u selo?ajde da dodemo sa stilom... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 23, 2010 sportski park? jel to oko ispod crkve, kod skole??? prek puta one ulice gdje je "nirvana" 99%da cu doc Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 24, 2010 šta ako će bit kiša? prognoza nije bajna Share this post Link to post Share on other sites