kova_ 0 Posted March 24, 2010 ak bu lijepo vrijeme navrnem... Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted March 24, 2010 (edited) sportski park? jel to oko ispod crkve, kod skole??? prek puta one ulice gdje je "nirvana" 99%da cu doc Kod crkve,preko puta groblja,malo uvuceno unutra,od centra krenes prema zagrebu i nakon 200 metara s desne strane groblje i s ljeve imas strelicu sportski park Edited March 24, 2010 by Car GTI Share this post Link to post Share on other sites
djole 0 Posted March 24, 2010 Ak nekom treba pomoc da nadje sportski park moj broj je 095 88 33 651 i rado cu pomoc. Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted March 24, 2010 sportski park? jel to oko ispod crkve, kod skole??? prek puta one ulice gdje je "nirvana" 99%da cu doc samo znas di su birtije... za sportski park nemas pojma Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted March 24, 2010 emma možeš samnom ak hoćeš ali ja sam ti tam cjeli dan , ja i martinovicc idemo po autoputu , ko je za neki grupni polazak možemo se naći na naplatnima u rugvici , Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted March 24, 2010 emma možeš samnom ak hoćeš ali ja sam ti tam cjeli dan , ja i martinovicc idemo po autoputu , ko je za neki grupni polazak možemo se naći na naplatnima u rugvici , javim ti još ak bum bila sama taj dan pa idemo zajedno,a ako bu do tad mašina nova sjela onda idem sa svojim,daj bože Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted March 24, 2010 javim ti još ak bum bila sama taj dan pa idemo zajedno,a ako bu do tad mašina nova sjela onda idem sa svojim,daj bože može , Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 25, 2010 samo znas di su birtije... za sportski park nemas pojma pa ko se do sad ravno po parkovima ja se ravnam po birtijama i onda se lijepo u opisu destinacije kaze: preko puta "birtije" Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 25, 2010 Evo odluka je pala dolazim sigurno sa svojom ekipom vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 25, 2010 prognoza nije bajna, nema odgode svejedno? Share this post Link to post Share on other sites
Kera 0 Posted March 26, 2010 i mi i varaždina vjerojatno doletimo...... ako nebu kiše ujutro..... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 26, 2010 evo ja gledam sad nekakvo mi cudno vrijeme, dal ima sta natkriveno okolo kakva birtija da imamo gdje sjedat i divanit malo da ne dodjemo i svi se razbjezimo??? Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted March 26, 2010 evo ja gledam sad nekakvo mi cudno vrijeme, dal ima sta natkriveno okolo kakva birtija da imamo gdje sjedat i divanit malo da ne dodjemo i svi se razbjezimo??? ne, nema Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 26, 2010 ne, nema sam me jos kolje to sta do ujutro 9-10 od sad radim neki kamion hitno, ako ne zaspem eto me produzujem do klosttra Share this post Link to post Share on other sites
kikitdi 0 Posted March 26, 2010 jel se nalazimo mi iz okolice dugog sela negdje ili ne...... Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted March 26, 2010 ja i martinovicc smo u 10 na naplatnim u rugvici , ak ko ide nek bude u to vrijeme tam , idemo prije na neku kaficu pa onda tam , Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 26, 2010 audi ekipa se nalazi od 8 do 9 na kauflandu na branimirovoj (i peremo aute) pa ako nam se želi netko pridružiti, slobodno! Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted March 27, 2010 dvojka i njegov naranđasti golf Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted March 27, 2010 maloprije stigao, bilo je ok , čestitke spokyu i kovi na peharcima , zasluženi za obojicu definitivno , upoznao grotlo ekipe ko ima slike nek objesi koju !!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 27, 2010 (edited) dvojka i njegov naranđasti golf ti si fuksa vuxa na golfu je barem pisalo jagermeister na krupno da sam ostao jos napio bi se pa se nebi kuci znao vratit zao mi je sta mi je putem tamo led stuko novi lak al eto sta ces, muke su to velike btw petar001 pozdravio te Goran bjelovar ekipa je najjaca!!! izvode striptiz džabeee lol Edited March 27, 2010 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted March 27, 2010 da da bjelovar ekipa "no limit for fun" , sreća kaj ove ledare nije tam bilo , inače bi bio dernek samo takav Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted March 27, 2010 Evo nas. Bilo je hebenica. Malo kiša usrala al zato su to Bjelovarčani popravili. Malo slađa malo zorka, malo trupci i motorka. Share this post Link to post Share on other sites