Mijo_vw 0 Posted March 9, 2010 sigurno ima i koja tema od ovome. meni neradi search pa bi vas pitao, čime je najbolje zalipiti tablicu da bude bez okvira i šarafa.. i gdje to ima uzet Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 9, 2010 Ili za obostranom trakom,ona za ogledala ili silikon.. Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted March 9, 2010 Ljepilo za šajbe Majka amerika ga ne skine dolje! Na prošlom autu smo to tako napravili da na par mjesti (jedno 6 otprilike naneseš kao loptice ljepila, najbolje blizu kuteva al ne preblizu da ti ljepilo proviri van tablice i dva na sredinu) i onda pritisneš tablcu na željeno mjesto al ne previše tak da ti tablica bude na distanci od lima cca 2 mm E kad si to uradil sačekaš da se osuši Ako si dobro iskombiniral, kad odviješ muziku i zatvoriš auto nebu ti tablica zveckala po limu! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 9, 2010 Ljepilo za šajbe Majka amerika ga ne skine dolje! Na prošlom autu smo to tako napravili da na par mjesti (jedno 6 otprilike naneseš kao loptice ljepila, najbolje blizu kuteva al ne preblizu da ti ljepilo proviri van tablice i dva na sredinu) i onda pritisneš tablcu na željeno mjesto al ne previše tak da ti tablica bude na distanci od lima cca 2 mm E kad si to uradil sačekaš da se osuši Ako si dobro iskombiniral, kad odviješ muziku i zatvoriš auto nebu ti tablica zveckala po limu! Mora da se salis kolega.. I ko ce skinut tu tablicu kasnije!? Ja kad sam prvi put lijepio stavljao sam silikon al u pretjeranoj kolicini,skidao sam ju sat vremena i izgrebao zadnju haubu.Da ne govorim na kaj je tablica licila! Sva sreca pa je isao na lakiranje komplet.. Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted March 9, 2010 a sta u slucaju kad murija pokusa skinut tablice iz nekog razloga, kakva je procedura, jel se oni s tim zahebavaju ili te natjeraju da sam skidas? sorry na OT Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted March 9, 2010 cist moguce da ti ih scupaju dolje i uopce ih nije briga hoce li ti sta ostetit... kod mene je zadnja tablica zaljepljena s dvoslojnom trakom i zasad je ok, vidjet cemo kolko ce drzat! a to sa ljepilom za sajbe nije bas pametno jer kao prvo treba skinut tablicu kasnije dolje kao drugo treba skinut ljeilo sa laka! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 9, 2010 a sta u slucaju kad murija pokusa skinut tablice iz nekog razloga, kakva je procedura, jel se oni s tim zahebavaju ili te natjeraju da sam skidas? sorry na OT Ak nemogu skinut tablicu skinu ti kompletan gepek.. :lol: Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted March 9, 2010 Ak nemogu skinut tablicu skinu ti kompletan gepek.. :lol: jao lazo znao sam da ces nesto tako napisat... najbolje uzmu flexu i izrezu tablicu van garant ce bagi znat odgovor na to pitanje?! Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted March 9, 2010 Uzmeš tanku sajlicu (posluži i ona za rezat zaljepljene šajbe i izrežeš Nije neki problem samo malo volje A milicijoneri Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted March 9, 2010 dvoslojnu traku i zakeljiš, a skineš sa strunom, nije teško za skinut a past sama neće Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted March 9, 2010 Mislim meni svejedno s čim ljepiš ne inzistiram ja na tome da ti ili bilo tko primjeni moj način! A i dvoslojna traka je super sam ak je ona malo deblja koja između samoljepljivih slojeva ima nekakvu spižvicu koja se malo prilagodi profilu lima i samoj tablici Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted March 9, 2010 Mislim meni svejedno s čim ljepiš ne inzistiram ja na tome da ti ili bilo tko primjeni moj način! A i dvoslojna traka je super sam ak je ona malo deblja koja između samoljepljivih slojeva ima nekakvu spižvicu koja se malo prilagodi profilu lima i samoj tablici da,da deblja treba bit, mislim da je wurtova Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 9, 2010 Obostrano ljepljiva traka ak misliš skidat tablicu doje, ak ne misliš skidati onda ljepilo za šajbe..to se s ničim ne skida..znam iz iskustva jer sam na prstu 2 tjedna nosio crnu mrlju kad sam šajbu lijepio, ni nitro razrjeđivač ne skida ono iz pora.. Btw, kad te milicija zaustavi, sam moraš skinut tablicu i nema nikud dok se tablica ne skine.. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 9, 2010 tablicu zgrijes fenom iz daljega i polako je odvines dolje Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted March 9, 2010 tablicu zgrijes fenom iz daljega i polako je odvines dolje pogotovo kad te murija zaustavi Share this post Link to post Share on other sites
GrofMoskov 0 Posted March 9, 2010 Il jednostavno neljepis tablicu, sve verzije su kemija, okvir je moj prijedlog Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 9, 2010 pogotovo kad te murija zaustavi :rotfl Il jednostavno neljepis tablicu, sve verzije su kemija, okvir je moj prijedlog Napisao je odma na početku da pita za metodu OSIM okvira.. Share this post Link to post Share on other sites
jura626 0 Posted March 9, 2010 sigurno ima i koja tema od ovome. meni neradi search pa bi vas pitao, čime je najbolje zalipiti tablicu da bude bez okvira i šarafa.. i gdje to ima uzet ja prije dvije godine na puntu zalijepio sa ljepilom-brtvilo od wurta,par mjeseci kasnije imao prometnu gdje su dosli plavci i rekli skidaj tablice....i tu je doslo do problema.... oni su prije zapisnik napravili nek ja skinul tablice,stim da su moje jos bile zanitane pa sam zval doma da mi donesu baterijsku busilicu tak da ih nemoj jako ljepiti. Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted March 9, 2010 a sta u slucaju kad murija pokusa skinut tablice iz nekog razloga, kakva je procedura, jel se oni s tim zahebavaju ili te natjeraju da sam skidas? sorry na OT evo ti odgovor iz iskustva, njihova zadaća je da ti skidaju tablice, ne tvoja, ako ne mogu skinuti zovu HAK i oni skidaju u tvom trošku(sva sreća pa nitko iz HAK-a nije blizu bio, tj. nije mogao brzo doći pa im se nije čekalo pa se dogovorili) a zaljepi silikonom za šajbe, al nemoj ga previše stavljati jer neće mila majka skinuti. Kod mene su slikonom i našao se seljak koji mi je pokušao otrgnuti tablicu, al uspio samo do pola i odustao, baš mi je sad lijepa smotana :rotfl ne znam kako čovjek mora biti glup da to radi Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted March 9, 2010 http://pan2.fotovista.com/dev/2/0/00110002/g_00110002.jpg Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 9, 2010 ma diht masa,ovostrana ljepljiva traka,silikon sve to sluzi za to...ali kad god se odlucis skinuti tablicu biti se sva izvitoperena Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 9, 2010 mene samo zanima a zbog cega bi ti policija skidala tablice, ja na to ni ne racunam, onaj ko razmislja o tome ocito nije sav cist sa autom, meni je sve legalno i nema skidanja tablica Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted March 9, 2010 ...radi oštećenja u prometnoj nezgodi npr. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted March 9, 2010 ...radi oštećenja u prometnoj nezgodi npr. to da... Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted March 9, 2010 ...radi oštećenja u prometnoj nezgodi npr. s time mislis da je tablica ostecena ili auto? Share this post Link to post Share on other sites