2 2
Mijo_vw

čime lipite tablicu (bez okvira i šarafa)

Recommended Posts

sigurno ima i koja tema od ovome. meni neradi search pa bi vas pitao, čime je najbolje zalipiti tablicu da bude bez okvira i šarafa.. i gdje to ima uzet :palacg

Ili za obostranom trakom,ona za ogledala ili silikon..

Ljepilo za šajbe

Majka amerika ga ne skine dolje!

Na prošlom autu smo to tako napravili da na par mjesti (jedno 6 otprilike naneseš kao loptice ljepila, najbolje blizu kuteva al ne preblizu da ti ljepilo proviri van tablice i dva na sredinu) i onda pritisneš tablcu na željeno mjesto al ne previše tak da ti tablica bude na distanci od lima cca 2 mm

E kad si to uradil sačekaš da se osuši

Ako si dobro iskombiniral, kad odviješ muziku i zatvoriš auto nebu ti tablica zveckala po limu!

Ljepilo za šajbe

Majka amerika ga ne skine dolje!

Na prošlom autu smo to tako napravili da na par mjesti (jedno 6 otprilike naneseš kao loptice ljepila, najbolje blizu kuteva al ne preblizu da ti ljepilo proviri van tablice i dva na sredinu) i onda pritisneš tablcu na željeno mjesto al ne previše tak da ti tablica bude na distanci od lima cca 2 mm

E kad si to uradil sačekaš da se osuši

Ako si dobro iskombiniral, kad odviješ muziku i zatvoriš auto nebu ti tablica zveckala po limu!

Mora da se salis kolega.. :huh:

I ko ce skinut tu tablicu kasnije!? Ja kad sam prvi put lijepio stavljao sam silikon al u pretjeranoj kolicini,skidao sam ju sat vremena i izgrebao zadnju haubu.Da ne govorim na kaj je tablica licila! Sva sreca pa je isao na lakiranje komplet.. :da

a sta u slucaju kad murija pokusa skinut tablice iz nekog razloga, kakva je procedura, jel se oni s tim zahebavaju ili te natjeraju da sam skidas?

sorry na OT

cist moguce da ti ih scupaju dolje i uopce ih nije briga hoce li ti sta ostetit...

kod mene je zadnja tablica zaljepljena s dvoslojnom trakom i zasad je ok, vidjet cemo kolko ce drzat!

a to sa ljepilom za sajbe nije bas pametno jer kao prvo treba skinut tablicu kasnije dolje kao drugo treba skinut ljeilo sa laka!

a sta u slucaju kad murija pokusa skinut tablice iz nekog razloga, kakva je procedura, jel se oni s tim zahebavaju ili te natjeraju da sam skidas?

sorry na OT

Ak nemogu skinut tablicu skinu ti kompletan gepek.. :da

:lol: :lol: :lol:

Ak nemogu skinut tablicu skinu ti kompletan gepek.. :da

:lol: :lol: :lol:

jao lazo znao sam da ces nesto tako napisat... :rotfl

najbolje uzmu flexu i izrezu tablicu van :bleh

garant ce bagi znat odgovor na to pitanje?!

Uzmeš tanku sajlicu (posluži i ona za rezat zaljepljene šajbe i izrežeš

Nije neki problem samo malo volje

A milicijoneri :bleh

dvoslojnu traku i zakeljiš, a skineš sa strunom, nije teško za skinut a past sama neće

Mislim meni svejedno s čim ljepiš ne inzistiram ja na tome da ti ili bilo tko primjeni moj način!

A i dvoslojna traka je super sam ak je ona malo deblja koja između samoljepljivih slojeva ima nekakvu spižvicu koja se malo prilagodi profilu lima i samoj tablici

Mislim meni svejedno s čim ljepiš ne inzistiram ja na tome da ti ili bilo tko primjeni moj način!

A i dvoslojna traka je super sam ak je ona malo deblja koja između samoljepljivih slojeva ima nekakvu spižvicu koja se malo prilagodi profilu lima i samoj tablici

da,da deblja treba bit, mislim da je wurtova

Obostrano ljepljiva traka ak misliš skidat tablicu doje, ak ne misliš skidati onda ljepilo za šajbe..to se s ničim ne skida..znam iz iskustva jer sam na prstu 2 tjedna nosio crnu mrlju kad sam šajbu lijepio, ni nitro razrjeđivač ne skida ono iz pora.. :rolleyes:

Btw, kad te milicija zaustavi, sam moraš skinut tablicu i nema nikud dok se tablica ne skine.. :palacg

tablicu zgrijes fenom iz daljega i polako je odvines dolje

tablicu zgrijes fenom iz daljega i polako je odvines dolje

pogotovo kad te murija zaustavi :lol2

Il jednostavno neljepis tablicu, sve verzije su kemija, okvir je moj prijedlog :)

pogotovo kad te murija zaustavi :lol2

:rotfl :rotfl :rotfl

Il jednostavno neljepis tablicu, sve verzije su kemija, okvir je moj prijedlog :)

Napisao je odma na početku da pita za metodu OSIM okvira..

sigurno ima i koja tema od ovome. meni neradi search pa bi vas pitao, čime je najbolje zalipiti tablicu da bude bez okvira i šarafa.. i gdje to ima uzet :palacg

ja prije dvije godine na puntu zalijepio sa ljepilom-brtvilo od wurta,par mjeseci kasnije imao prometnu gdje su dosli plavci i rekli skidaj tablice....i tu je doslo do problema.... oni su prije zapisnik napravili nek ja skinul tablice,stim da su moje jos bile zanitane pa sam zval doma da mi donesu baterijsku busilicu

tak da ih nemoj jako ljepiti.

sorry na OT

evo ti odgovor iz iskustva, njihova zadaća je da ti skidaju tablice, ne tvoja, ako ne mogu skinuti zovu HAK i oni skidaju u tvom trošku(sva sreća pa nitko iz HAK-a nije blizu bio, tj. nije mogao brzo doći pa im se nije čekalo pa se dogovorili)

a zaljepi silikonom za šajbe, al nemoj ga previše stavljati jer neće mila majka skinuti.

Kod mene su slikonom i našao se seljak koji mi je pokušao otrgnuti tablicu, al uspio samo do pola i odustao, baš mi je sad lijepa smotana :rotfl :rotfl :rotfl ne znam kako čovjek mora biti glup da to radi

ma diht masa,ovostrana ljepljiva traka,silikon sve to sluzi za to...ali kad god se odlucis skinuti tablicu biti se sva izvitoperena :da

mene samo zanima a zbog cega bi ti policija skidala tablice, ja na to ni ne racunam, onaj ko razmislja o tome ocito nije sav cist sa autom, meni je sve legalno i nema skidanja tablica

...radi oštećenja u prometnoj nezgodi npr.

to da...

s time mislis da je tablica ostecena ili auto?

2 2