2 2
Mijo_vw

čime lipite tablicu (bez okvira i šarafa)

Recommended Posts

Znam da dizem prastaru temu ali dali je ovo* Ok za ucvrstiti tablicu

http://www.amazon.com/3M-Dual-Reclosable-F...L+LOCK+ADHESIVE

i dali treba bas cijelu povrsinu tablice obljepiti ili je dosta na svakih par* cm poprijecno zaljepiti trkakici i tako na recimo 5 mjesta ili da lijepim po duzini?

Hvala!

ako ti dual lock nije preskup samo daj

ja mislim da bi bilo dosta staviti 2 poprečne trake ili 3-4 okomite

jedino ne smiješ to prečesto skidati jer se strgaju vrhovi "gljivica" i onda ne drži više :palacg

Stari ako ti je na kraju gnjavaža sa tim pustim trakama, slikonima i ljepilima, odluči se za ovu malo skuplju verziju pa si miran, i kad te pandur pita da mu skineš tablice, ti samo stisneš botun!!! hehehehehehe :rotfl:rotfl:bravo:bravo

i dobro je ako od pandura moraš bježat, udreš hide i laganini na pivu :zivio sa ekipom!!!!!

Ja kodkuce naso neku zutu dvoslojnu traku, opro branik fino posusio krpom i fenom, zalijepio, ostavio da se posusi u garazi jedan dan

maznio 2-3 puta gepekom da vidim oce otpast i sta da ti kazem, stvar RADI svoj poso. :D samo dobro zaljepit i jeftina traka ce drzat, ako meni ova drzi na audiju koji ima tablice na gepeku s kojim se svakodnevno lupa onda nece otpast nigdje + je tablica zaljepljena na plastiku.

ja ssam tablicu zaljepio obostranom trakom za montažu kupaonskih ogledala ...

ima je za kupit u večini dučana ima je 5 m a košta cca 25 kn... drži ko blesavo

Dali ova 3m čičak traka se može kupiti negdje kod nas ? ili ću morat sa ebay-a :)

i još nešto.. vidim da neki hvale 3m obostranu ljepljivu traku koja je puno jeftinija nego čičak.. dali je zaista toliko dobra ? ima je na njuškalu po 30tak kn pa bi možda to naručio..

e da vas pitam jedno pitanje u vezi čičak trake

spremam se tapecirati krov i palo mi je na pamet umjesto ljepila koristiti tu čičak traku , lagano me strah raditi s ljepilom po prvi put

2 2