1 1
iTox

Xenon i LED diode (koje) na golf 6

Recommended Posts

evo narucujem xenon u Milanu, tj uzet ce jedan frend u milanu, kupit cu preko ebay sa svim napravljeno bas za golf 6, (kratka svijetla) znaci 6000k, 35W, H7, digitalni naravno i ono da ne zeza comp.

pitanje je:

Ako ide vec taj xenon, ruzno ce bit vidit zute pozicije..

koji je model tih zaruljica od pozicija?, (da narucim i to)

negdje sam procitao neki W5W, pa zelim da mi netko to potvrdi dok ne uzmem

kupi ove tu philips blue vision W5W,to ti nisu led ali daju onako bijelu boju, cca 30 kn par!!

Ja sam uzeo philips blue vision pozicije u italiji 7.5€ par, i prezadovoljan sam. Imam i kratka blue vision u odnosu na original prva liga ;)

Edited by RI VW

ja sam danas tu u kanfanaru kod vulkanizera uzeo 4 kompleta i zamjenio sve u unutrašnjosti na mom autu.

carski! ajde di tocno u kanfanaru? odmah sutra iden uzet..

dolje na željezničkoj stanici ti je taj vulkanizer ali ne treba da ideš jer je imao 5 kompleta a ja sam danas uzeo 4.ali već je danas odmah naručio pa za koji dan će dobiti.

ok budem u petak, i tako imam maturu u srijedu i cet pa treban malo bit i doma :D

ajde kad dobije ti javim da ne dolaziš bezveze!!

Ja sam uzeo philips blue vision pozicije u italiji 7.5€ par, i prezadovoljan sam. Imam i kratka blue vision u odnosu na original prva liga ;)

Gdje si u Rijeci kupio te blue vision? Ja bi želio naći extreme power, ali nemam neku ideju di da tražim, pa ako mi možeš kakvu smjernicu nabacit!

Hvala! :zivio

EDIT: Koliko si dao para za njih?

Edited by Leo

1 1