smoki 0 Posted March 17, 2010 a iskreno baš si naletio na lošeg mehaničara, i ja ga sam zaobilazim u veeeelikom luku, kao i velika veličina koja nije zadovoljna njegovim radom. Al ako je tko u Og i ikada mu se šta desi samo neka ga netko uputi prema servisu "Gerovac", neće pogriješiti a i cijena sigurno ne bi bila takva. Uglavnom sve što radim radim kod njega i čovjek je doslovno tata mata za vw Nije ni gerovac svetac...ali znanje o vw sigurno ima, to stoji, ali neki puta ima dobre cijene a neki puta ga baš bubne luđački.. Mene je za 4 el.dizne za passata (pd) tražio 6000kn.. Ko fol, jedna se ne može kupit, a na kraju se ispostavilo da uopće nije kvar u dizni.. Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted March 17, 2010 Moj je auto prije 7 godina ošo u ku*ac zbog lošeg majstora...motor se sjebo (stalno blinkala lampica od temperature i on iščupa žice i kaže vozi)...neznam jel se pregrijo ili šta al generalka je izašla 1000€! Sorry na OT-u al ovo je samo pouka da NIKAD nevozite svoje ljubimce bilo kome jer danas je pun ku*ac samoukih mehaničara koji nemaju blage veze o autu...čast iznimkama! Share this post Link to post Share on other sites
BoKi_vrb 0 Posted March 18, 2010 slazem se da je Gerovac tata mata od zanata i buno bolji od Miseta..... al jbg danas manje vise svaki mehanicar (ma i ne samo mehanicar, bilo tko), zeli zgrnut brzu lovu u ovoj krizi, kad to rade servisi kamo da ne bi "mali" privatnici.... toga je uvijek bilo i uvijek ce bit nekome od nas je jedan dobar dok ga drugi ne moze smislit... tema bez the end-a Share this post Link to post Share on other sites