1 1
dario111

Kritika Auto servis Mise - Ogulin

Recommended Posts

a iskreno baš si naletio na lošeg mehaničara, i ja ga sam zaobilazim u veeeelikom luku, kao i velika veličina koja nije zadovoljna njegovim radom.

Al ako je tko u Og i ikada mu se šta desi samo neka ga netko uputi prema servisu "Gerovac", neće pogriješiti a i cijena sigurno ne bi bila takva.

Uglavnom sve što radim radim kod njega i čovjek je doslovno tata mata za vw

Nije ni gerovac svetac...ali znanje o vw sigurno ima, to stoji, ali neki puta ima dobre cijene a neki puta ga baš bubne luđački..

Mene je za 4 el.dizne za passata (pd) tražio 6000kn.. :rolleyes: Ko fol, jedna se ne može kupit, a na kraju se ispostavilo da uopće nije kvar u dizni..

Moj je auto prije 7 godina ošo u ku*ac zbog lošeg majstora...motor se sjebo (stalno blinkala lampica od temperature i on iščupa žice i kaže vozi)...neznam jel se pregrijo ili šta al generalka je izašla 1000€! :palacd

Sorry na OT-u al ovo je samo pouka da NIKAD nevozite svoje ljubimce bilo kome jer danas je pun ku*ac samoukih mehaničara koji nemaju blage veze o autu...čast iznimkama!

:zivio

slazem se da je Gerovac tata mata od zanata i buno bolji od Miseta.....

al jbg danas manje vise svaki mehanicar (ma i ne samo mehanicar, bilo tko), zeli zgrnut brzu lovu u ovoj krizi, kad to rade servisi kamo da ne bi "mali" privatnici....

toga je uvijek bilo i uvijek ce bit nekome od nas je jedan dobar dok ga drugi ne moze smislit... tema bez the end-a

1 1