0
marijančilica

Neće u petu brzinu

Recommended Posts

Iako se radi o šškodi molim Vas za pomoć, jednostavno neće u petu, kao da je nema, i u rikverc ide teže, ostale ok. Ništa ne ruži, nije puklo nisam divljo samo odjednom.1,9 tdi 66kw, AGR 99g, 174000km hitno je

Edited by marijančilica

a mozda ti se dogodi da ostanes samo sa 3 i 4 brzinom na raspolaganju, kao i ja... tako je i meni pocelo... prvo ostao bez 5, pa onda bez rikverca i onda na kraju samo sa 3 i 4.... postoji jedna plasticna polugica na getribi, sa gornje strane, moze biti da je losa pa je za zamjenu.... :rolleyes:

To je nesto s mehanizmom saltanja jer da je kumplug krcao bi i u rikverc i u prvu brzinu a ostale bi bile teze za usaltat.....

To je nesto s mehanizmom saltanja jer da je kumplug krcao bi i u rikverc i u prvu brzinu a ostale bi bile teze za usaltat.....

Složio bih se s kolegom, imao sam takav primjer na duji gti i sada polu. Golf je imao nekakve polugice koje se štelaju a polo nešto slično

a mozda ti se dogodi da ostanes samo sa 3 i 4 brzinom na raspolaganju, kao i ja... tako je i meni pocelo... prvo ostao bez 5, pa onda bez rikverca i onda na kraju samo sa 3 i 4.... postoji jedna plasticna polugica na getribi, sa gornje strane, moze biti da je losa pa je za zamjenu.... :rolleyes:

Ajd ako ti nije problem uslikati tu plasticnu polugicu na getribi....

Jer i meni malo teze ide u petu...

također, teže ubaciva u petu, tj lagano on ide napred nazat, sam moras mjenjac dobro napucat u desno i gore u petu, i cesto mi sklizne u trecu, a to nije nimalo ugodno na 90 il 100 onda prebacujem u petu, i onda mi sklizne u 3

prije kad sam imo getribu sa 4 brzine i teze mi je u prvu ubacival rekli ste da bi to mogle promjenit onaj neki set gumica kaj ide o mjenjaca do getribe, imam jos negdi taj link spremljen jel bi to bilo isto taj problem ili je ovo sa petom nekej drugo

Ljudi pa nema on mjenjač na poluge nego na sajle..

Može bit da ti se na getribi gore "raštelala" sajla ili dobilo lufta na onom klizaču..Možda je dovoljno samo poštelat sajlu..

Kažeš mijenjao si lamelu i korpu.. A zamašnjak????

I njega sam mjenjo. Došao od majstora, sve podmazo i očistio i radi bez problema? Nadam se da će tako i ostati ;) . Kaže da nije vidio ništa loše, oštećeno i sl.

0