Ruby 1 Posted March 17, 2010 dakle kod nižih okretaja kod naglog dodavanja gasa auto trese slično kao da su gume nebalansirane ali mislim da to nema veze s gumama jer on trese samo kod dodavanja naglo gasa, nešto je s kuplungom a što bi to bilo? korpa? cijena za kuplung set ??? za golf 4 1.9tdi 2001g? Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted March 17, 2010 nije korpa, cini da ti je auto chipan i da turbo svim silama pokusava dati zraka koliko daje pumpa goriva ali bez uspjeha i onda pumpa (software) smanjuje gorivo u svakom trenu u kojem zatrese auto... to se inace desava na chipanim tdi-jima... a turbo masu puta nemoze dati dovoljno zraka zato jer se varijabilna perca ne krecu dovoljno, ili je software (chip) cudno slozen... Share this post Link to post Share on other sites
Ruby 1 Posted March 17, 2010 nije korpa, cini da ti je auto chipan i da turbo svim silama pokusava dati zraka koliko daje pumpa goriva ali bez uspjeha i onda pumpa (software) smanjuje gorivo u svakom trenu u kojem zatrese auto... to se inace desava na chipanim tdi-jima... a turbo masu puta nemoze dati dovoljno zraka zato jer se varijabilna perca ne krecu dovoljno, ili je software (chip) cudno slozen... mislim da nije chipan ne dimi ni mrvicu i mislim a i nejde toliko da bi bio chipan a i trese nekako koda lijevo desno baš koda su gume ali mi je čudno što samo kad naglo dodajem gas tj ubrzavam Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted March 17, 2010 (edited) dakle kod nižih okretaja kod naglog dodavanja gasa auto trese slično kao da su gume nebalansirane ali mislim da to nema veze s gumama jer on trese samo kod dodavanja naglo gasa, nešto je s kuplungom a što bi to bilo? korpa? cijena za kuplung set ??? za golf 4 1.9tdi 2001g? koliko ima kilometara? jel ima kakav zvuk u motoru cudan? kao klapanje neko? meni to smrdi na zamasnjak Edited March 17, 2010 by marko-zd Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted March 17, 2010 mislim da nije chipan ne dimi ni mrvicu i mislim a i nejde toliko da bi bio chipan a i trese nekako koda lijevo desno baš koda su gume ali mi je čudno što samo kad naglo dodajem gas tj ubrzavam e jbg, odi vulkanizeru neka ti pogelda gume.. da nemas kvrge na gumama... Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted March 17, 2010 nosaci motora? Slican problem imao na staroj duji. Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted March 17, 2010 Probaj kada ubrzaš do oko 100Km/h ubaciti u ler, ako ne trase onda nisu gume i najvjerovatnije da su unutarnji homokinetički zglobovi na getribi. Sigurnosu su dobili lufta ili su ostali suhi bez masti koji se manifestira neugodnim vibracijama na volanu. Za početak stavi novu mast,a ako i dalje trese onda su se šalice oštetile i treba ih zamjeniti. Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted March 18, 2010 Cijena kuplunga s zamašnjakom ti je oko 4500kn.. Share this post Link to post Share on other sites